88
177

Slavia Praha tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    11'
    Skade: Servette Geneva
    13'
    Tilbake fra skade: Servette Geneva
    13'
    Petr Sevcik (Slavia Praha) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    20'
    Giorgi Kruashvili tildeler Slavia Praha en corner. Tomas Holes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    24'
    I Genève slår Petr Sevcik en corner fra høyre.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for Slavia Praha er nær straffområde.
    27'
    Gult kort til Servette Geneva
    Yoan Severin
    Yoan Severin (Servette Geneva) får et gult kort av dommer Giorgi Kruashvili.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi David Doudera får behandling for en skade på banen.
    27'
    Lukas Masopust
    Målsjanse! Lukas Masopust (Slavia Praha) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Slavia Praha slipper å klare seg uten David Doudera som kommer tilbake på banen igjen.
    29'
    Mål for Slavia Praha!
    Servette Geneva 0 - 1 Slavia Praha
    Mål: Lukas Masopust
    Lukas Masopust dundrer ballen i mål og Slavia Praha tar ledelsen 0-1 på Stade de Geneve.
    32'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Slavia Praha på egen banehalvdel.
    33'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Steve Rouiller
    Dommer Giorgi Kruashvili viser Steve Rouiller (Servette Geneva) det gule kortet.
    36'
    Skade: Slavia Praha
    37'
    Tilbake fra skade: Slavia Praha
    38'
    En av Slavia Prahas spillere blir avblåst for offside på Stade de Geneve.
    38'
    Frispark for Slavia Praha på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    Tomas Holes
    Sjanse! Slavia Praha avanserer forover, men Tomas Holes avslutter utenfor.
    45'
    Frispark til Slavia Praha på halvdelen til Servette Geneva.
    45'+1
    45'+2
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Servette Geneva like utenfor Slavia Praha-området.
    46'
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Tomas Holes (Slavia Praha) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    48'
    Frispark Slavia Praha.
    48'
    Spillerbytte - Slavia Praha
    Inn: Christos Zafeiris
    Ut: Petr Sevcik
    Slavia Praha bytter ut Petr Sevcik med Christos Zafeiris. Dette er det første byttet som Jindrich Trpisovsky gjør i dagens kamp.
    52'
    Inn: Muhamed Tijani
    Ut: Mick Van Buren
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Slavia Praha. Inn kommer Muhamed Tijani, mens Mick Van Buren tar plass på benken.
    52'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    54'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    55'
    Chris Bedia
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Chris Bedia går utenfor.
    56'
    Servette Geneva 0 - 2 Slavia Praha
    Mål: Igoh Ogbu
    Målgivende: Christos Zafeiris
    Mål! Igoh Ogbu (Slavia Praha) header inn 0-2 på Stade de Geneve. Det er en fin assist fra Christos Zafeiris.
    58'
    Lukas Masopust (Slavia Praha) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    58'
    Chris Bedia
    Chris Bedia (Servette Geneva) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Geneve.
    64'
    Gult kort til Slavia Praha
    Oscar Dorley
    Dommer Giorgi Kruashvili gir Oscar Dorley (Slavia Praha) et gult kort.
    66'
    Frisparket tildelt Servette Geneva er farlig nær Slavia Prahas målområde.
    67'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Dereck Kutesa
    Bytte for Servette Geneva. Jeremy Guillemenot kommer inn for Dereck Kutesa på Stade de Geneve.
    67'
    Inn: Gael Ondua
    Ut: David Douline
    Servette Geneva gjør sitt andre bytte. David Douline erstattes av Gael Ondua.
    68'
    I Genève slår Timothe Cognat en corner fra venstre.
    68'
    Inn: Enzo Crivelli
    Ut: Chris Bedia
    Rene Weiler (Servette Geneva) gjør sitt tredje bytte for dagen. Enzo Crivelli erstatter Chris Bedia.
    68'
    Servette Geneva fosser fremover, men Giorgi Kruashvili blåser for offside på Stade de Geneve.
    70'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til Slavia Praha.
    71'
    Inn: Lukas Provod
    Ut: David Doudera
    Slavia Praha bytter ut David Doudera med Lukas Provod.
    73'
    Inn: Matej Jurasek
    Ut: Michal Tomic
    Jindrich Trpisovsky gjør dagens fjerde bytte i Genève, når han tar ut Michal Tomic og setter inn Matej Jurasek.
    73'
    Jeremy Guillemenot
    Jeremy Guillemenot (Servette Geneva) avanserer forover på Stade de Geneve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    Slavia Praha, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Giorgi Kruashvili tildeler Servette Geneva en corner. Timothe Cognat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    75'
    77'
    Miroslav Stevanovic
    Servette Geneva angriper i Genève. Miroslav Stevanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Frispark Servette Geneva.
    79'
    Muhamed Tijani
    Muhamed Tijani (Slavia Praha) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    79'
    Inn: Hussayn Touati
    Ut: Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) erstattes av Hussayn Touati.
    81'
    I Genève har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    84'
    Bendeguz Bolla
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Bendeguz Bolla avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Ronny Rodelin
    Ut: Bradley Mazikou
    Rene Weiler (Servette Geneva) gjør sitt femte bytte for dagen. Ronny Rodelin erstatter Bradley Mazikou.
    84'
    Giorgi Kruashvili tildeler Slavia Praha en corner. Matej Jurasek sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Inn: Vaclav Jurecka
    Ut: Andres Dumitrescu
    Slavia Praha bytter ut Andres Dumitrescu med Vaclav Jurecka. Dette er det femte byttet som Jindrich Trpisovsky gjør i dagens kamp.
    87'
    Christos Zafeiris (Slavia Praha) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    88'
    Vaclav Jurecka
    Vaclav Jurecka (Slavia Praha) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    I Genève slår Christos Zafeiris en corner fra høyre.
    90'
    90'+1
    Lukas Provod
    Lukas Provod (Slavia Praha) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    90'+1
    Slavia Praha angriper i Genève, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Ronny Rodelin
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Ronny Rodelin avslutter utenfor.
    90'+3
    Ales Mandous
    Ales Mandous (Slavia Praha) får et gult kort av dommer Giorgi Kruashvili.
    90'+3
    Hussayn Touati
    Hussayn Touati (Servette Geneva) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.