Målsjanse til Bayer Leverkusen! Amine Adli treffer mål, men keeper redder.

Bayer Leverkusen -1
    Uavgjort -1
    Häcken +1
    Legg til i kupong

HKP (0-1). Bayer Leverkusen har bestått alle tester som har blitt kastet mot dem så langt i høst. Derfor er det sannsynlig at tyskerne jobber for å skaffe seg en god start i Europa League-pulje H - hvor Molde og Qarabag deltar. Leverkusen har vært i fremgang siden spanjolen Xabi Alonso overtok trenerjobben i oktober i fjor. Han sørget for at laget havnet på 6.plass i hjemlig liga, og kom helt til Europa League-semifinalene i mai. I høst har laget til dels blåst motstanderne av banen: 3-2 mot RB Leipzig, 3-0 over Mönchengladbach, 5-1 mot Darmstadt - og et hederlig 2-2-borteresultat mot Bayern München på fredag. Hardt arbeid er oppskriften til Senor Alonso. Og en spillergruppe som ser ut til å passe til hans foretrukne 3-4-3-formasjon. Tre mann mangler fortsatt. Häcken er ferske på dette nivået. Per-Mathias Høgmos lag måtte gjennom to kvalifiseringsrunder for å komme til dette gruppespillet. I hjemlige Allsvenskan har Göteborgs-klubben blitt påført to tap på tre siste kamper. På søndag vant laget 3-2 på overtid over formsvake Halmstad. Trpcevski (a) og Turgott (a) er skadet. TV-kanal: Vsport +.

Author avatarRolf Erik Brown
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til BK Häcken.
    4'
    Nathan Tella
    Sjanse i Leverkusen! Nathan Tella (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    6'
    Alex Grimaldo
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Alex Grimaldo fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Mikkel Rygaard
    Sjanse til BK Häcken! Mikkel Rygaard Jensen er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Manfredas Lukjancukas tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    8'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 BK Häcken
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Victor Boniface
    Mål! Florian Wirtz gir Bayer Leverkusen ledelsen 1-0 i Leverkusen. Victor Boniface sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Exequiel Palacios
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Exequiel Palacios avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Bayer Leverkusen 2 - 0 BK Häcken
    Mål: Amine Adli
    Målgivende: Granit Xhaka
    Mål! Bayer Leverkusen øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Amine Adli på BayArena. Granit Xhaka var nest sist på ballen.
    16'
    Victor Boniface
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    17'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    20'
    I Leverkusen slår Alex Grimaldo en corner fra venstre.
    22'
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    Målsjanse på BayArena! Victor Boniface fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Bayer Leverkusen angriper, men Manfredas Lukjancukas blåser for offside.
    25'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    27'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Edmond Tapsoba
    Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Manfredas Lukjancukas.
    30'
    Granit Xhaka
    Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    32'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    33'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen, men blir avblåst for offside.
    36'
    Målet til Bayer Leverkusen sjekkes av VAR
    36'
    Målet til Bayer Leverkusen blir annullert
    37'
    Simon Sandberg
    BK Häcken angriper i Leverkusen. Simon Sandberg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Amane Romeo
    BK Häcken angriper. Amane Romeo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    40'
    Florian Wirtz
    Målsjanse! Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    BK Häcken fosser forover og Mikkel Rygaard Jensen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    46'
    I Leverkusen slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    48'
    48'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    49'
    52'
    Manfredas Lukjancukas tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Amor Layouni
    Amor Layouni (BK Häcken) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    BK Häcken angriper i Leverkusen. Mikkel Rygaard Jensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Nathan Tella
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Nathan Tella erstattes av Jonas Hofmann.
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til BK Häcken
    60'
    Ingen straffe til BK Häcken
    60'
    61'
    Det blir farlig! Frispark for BK Häcken er nær straffområde.
    62'
    63'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Victor Boniface avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Bayer Leverkusen 3 - 0 BK Häcken
    Mål: Victor Boniface
    Målgivende: Amine Adli
    Victor Boniface øker Bayer Leverkusens ledelse til 3-0! Det er en fin assist fra Amine Adli.
    66'
    68'
    Bayer Leverkusen 4 - 0 BK Häcken
    Mål: Jonas Hofmann
    Målgivende: Florian Wirtz
    Mål! Jonas Hofmann øker ledelsen til 4-0. Flott spill fra Florian Wirtz før målet.
    70'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Momodou Lamin Sonko
    Ut: Edward Chilufya
    Per Mathias Høgmo (BK Häcken) gjør sitt første bytte for dagen. Momodou Lamin Sonko erstatter Edward Chilufya.
    70'
    Inn: Pontus Dahbo
    Ut: Amane Romeo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Pontus Dahbo, mens Amane Romeo tar plass på benken.
    71'
    Inn: Srdan Hristic
    Ut: Samuel Gustafson
    Bytte for BK Häcken. Srdan Hristic kommer inn for Samuel Gustafson på BayArena.
    71'
    Inn: Adam Hlozek
    Ut: Victor Boniface
    Bayer Leverkusen bytter ut Victor Boniface med Adam Hlozek. Dette er det andre byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Jeremie Frimpong
    Ut: Florian Wirtz
    Xabi Alonso gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Florian Wirtz og setter inn Jeremie Frimpong.
    72'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Edmond Tapsoba
    Bayer Leverkusen bytter ut Edmond Tapsoba med Piero Hincapie.
    72'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Johan Hammar
    Ut: Aiham Ousou
    Per Mathias Høgmo gjør dagens fjerde bytte i Leverkusen, når han tar ut Aiham Ousou og setter inn Johan Hammar.
    76'
    Inn: Tomas Totland
    Ut: Simon Sandberg
    Simon Sandberg (BK Häcken) erstattes av Tomas Totland.
    76'
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Exequiel Palacios går utenfor.
    77'
    Inn: Robert Andrich
    Ut: Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen bytter ut Granit Xhaka med Robert Andrich.
    78'
    79'
    Frispark i en god posisjon for BK Häcken!
    82'
    Pontus Dahbo
    Pontus Dahbo (BK Häcken) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    I Leverkusen slår Jonas Hofmann en corner fra høyre.
    88'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen angriper på BayArena. Amine Adli header utenfor.
    88'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.