1-0
Kyei59'
2-0

Ble dekket av Per Opsahl

Det blir meget ampert mellom Haugen og Servette-keeper Frick. De to har et sammenstøt inne i feltet, og det utarter seg. Flere spillere blander seg inn, og dommeren får en jobb med å roe ned.
    8'
    Gult kort til Molde
    Kristoffer Haugen
    9'
    Gult kort til Servette Geneva
    Jeremy Frick
    9'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 0 Molde
    Mål: Moussa Diallo
    18'
    Diallo legger knallhardt inn fra høyre - Linde får tuppet den unna til Stevanovic, som blåser skuddet over fra 17-18 meter.
    21'
    Wolff Eikrem prøver seg med et lavt skudd - like utenfor stolpen til høyre for keeper.
    42'
    Ola Brynhildsen
    42'
    Rødt kort til Servette Geneva
    Miroslav Stevanovic
    44'
    Gael Clichy
    45'+4
    Knutzon legger inn til Haugen som header ned til Hestad, men svak avslutning som keeper redder fra 8-9 meter.
    52'
    Diallo header over fra fem meter. Knuser Haugen i luften, men får ikke headingen på mål.
    54'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Ronny Rodelin
    Ut: Alexis Antunes
    58'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: David Datro Fofana
    58'
    Servette Geneva 2 - 0 Molde
    Mål: Grejohn Kyei
    59'
    Diallo avslutter utenfor fra trengt posisjon inne i feltet. Presses av Haugen, og vender opp på seks meter. Men Linde ser ut til å ha kontroll.
    64'
    Grejohn Kyei
    66'
    Inn: Emil Breivik
    Ut: Ola Brynhildsen
    67'
    Inn: Birk Risa
    Ut: Stian Gregersen
    68'
    Hestad hælsparker til Wolff Eikrem, som blåser ballen i tverrliggeren og over fra 12 meter!
    70'
    Inn: Papu Diocabre Mendes
    Ut: Theo Valls
    73'
    Inn: Magnus Grødem
    Ut: Eirik Hestad
    80'
    Inn: Mathias Fjørtoft Løvik
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    80'
    Inn: David Douline
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    82'
    Inn: Alex Schalk
    Ut: Timothe Cognat
    82'
    Moussa Diallo
    83'
    ENORM SJANSE! Schalk står alene ved bakre stolpe og avslutter mot målet. Knudtzon blokkerer, og ballen går like utenfor til corner.
    85'
    David Douline
    90'+1
    Emil Breivik
    90'+4
    Grødem drar seg nesten fri inne i feltet, men får ikke avsluttet. Så kan Servette fosse i angrep.