1-0
Kyei59'
2-0

Ble dekket av Per Opsahl

Molde vant 3-0 i første oppgjør, og skal ha veldig gode muligheter til avansement.
    Molde stiller med følgende lag (4-2-3-1): Linde - Knudtzon, Gregersen, Sinyan, Haugen - E. Hestad, Hussain - Aursnes, Wolff Eikrem, Brynhildsen - Fofana.
    Benken til Molde: Petersen, Lervik, Bjørnbak, Risa, Sigurdarsson, Grødem, Breivik, Tornes, Løvik.
    Servettes startoppstilling (4-3-3): Frick - Diallo, Sasso, Severin, Clichy - Cognat, Cespedes, Valls - Stevanovic, Kyei, Antunes.
    Da er lagene ute på banen, og det er straks klart for avspark.
    Relativt rolig åpning på kampen, og det passer Molde fint. Klokka jobber for det norske laget nå.
    3'
    Stevanovic legger inn fra høyre, men så får Knudtzon frispark inne i feltet.
    4'
    Corner fra Wolff Eikrem, og Sinyan header utenfor fra god posisjon. Kunne blitt farlig det.
    5'
    Det blir meget ampert mellom Haugen og Servette-keeper Frick. De to har et sammenstøt inne i feltet, og det utarter seg. Flere spillere blander seg inn, og dommeren får en jobb med å roe ned.
    8'
    Gult kort til Molde
    Kristoffer Haugen
    9'
    Gult kort til Servette Geneva
    Jeremy Frick
    9'
    Antunes kommer til avslutning, men treffer ikke målet.
    12'
    Hjemmelaget trenger en ganske tidlig scoring her for å få skikkelig fart på dette.
    14'
    Cognat legger inn fra høyre, men blir blokkert.
    17'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 0 Molde
    Mål: Moussa Diallo
    BANG! DER SITTER 1-0! Diallo får et skuddforsøk, som blir blokkert. Ballen går tilbake til samme mann, og med venstrefoten dundrer han løs fra 20 meter - via en Molde-forsvarer og i nettet til venstre for Linde, som spreller i motsatt hjørne.
    18'
    Diallo legger knallhardt inn fra høyre - Linde får tuppet den unna til Stevanovic, som blåser skuddet over fra 17-18 meter.
    21'
    Nå skal Molde virkelig passe seg. Det var akkurat dette de ikke trengte. Men kampen lever for alvor nå!
    22'
    Slurvete Molde-spill. Hestad og Aursnes kan skape noe, men surrer ballen over kortlinjen.
    24'
    Fofana sliter med en liten skade nå, ser det ut til. Skjer etter en duell med Sasso.
    26'
    Stevanovic legger inn fra høyre - i klørne til Linde.
    28'
    Småfarlig når Kiey kommer til skudd inne i feltet - blokkeres.
    30'
    Stefanovic setter fart og prøver å løpe fra Sinyan - det klarer han ikke og Molde-stopperen rydder opp.
    32'
    Molde har fått roet det litt ned her nå. Ekstremt viktig å unngå flere banklengsmål før pause.
    34'
    Cognat skyter fra langt hold, men det blir enkelt for Linde som holder.
    36'
    Servette-frispark fra venstre. Løftes inn i feltet, og Sasso får hodet på ballen - ikke i nærheten av å styre avslutningen på kassa.
    37'
    Wolff Eikrem prøver å kjempe til seg ballen i feltet, men får frispark imot seg. Protesterer voldsomt mot dommeren. Frustrert nå Molde-kapteinen, men frisparket ser korrekt ut.
    39'
    Hestad felles etter fint spill av Molde. Frispark på 19 meter.
    41'
    Wolff Eikrem prøver seg med et lavt skudd - like utenfor stolpen til høyre for keeper.
    42'
    Ola Brynhildsen
    42'
    Valls legger inn fra venstre, men Brynhildsen måker unna.
    43'
    Rødt kort til Servette Geneva
    Miroslav Stevanovic
    DRAMA! Stevanovic planter knottene i den høyre leggen til Aursnes. Det er absolutt ikke pent, men rødt kort er kanskje i overkant strengt. Voldsomme protester fra hjemmelaget.
    44'
    Wolff Eikrem skyter fra langt hold. Ufarlig utenfor.
    45'+1
    Det er lagt til fire minutter.
    45'+1
    Gael Clichy
    Kommer for sent inn i en duell med Wolff Eikrem.
    45'+4
    Da går lagene til pause med pipekonsert fra hjemmefansen. Det er det røde kortet til Stevanovic det reageres på. Servette har to mål til å ta igjen, med én spiller mindre.
    Da er spillerne ute til andre omgang.
    Diallo går i bakken utenfor 16-meteren helt nede ved kortlinjen. Får ikke frispark - til piping og misnøye fra tribunene. Dommeren er ikke veldig populær her nå.
    46'
    Clichy legger inn fra venstre og Kyei legger igjen til Antunes, som skyter svakt utenfor. Burde fått mer ut av den!
    47'
    Molde fremme på et sjeldent angrep. Fofana får frispark imot seg. Hands.
    51'
    Knutzon legger inn til Haugen som header ned til Hestad, men svak avslutning som keeper redder fra 8-9 meter.
    52'
    Diallo header over fra fem meter. Knuser Haugen i luften, men får ikke headingen på mål.
    54'
    Kyeis skudd blokkeres og Diallo brenner til på returen fra skrått hold - treffer ikke målet.
    55'
    I motsatt ende er Hestad på farten. Fyrer med venstre, og markkryperen går utenfor stolpen til venstre for keeper som har grei kontroll.
    56'
    Corner til hjemmelaget. Så skrus den bak målet. Svakt.
    57'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Ronny Rodelin
    Ut: Alexis Antunes
    58'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: David Datro Fofana
    58'
    Servette Geneva 2 - 0 Molde
    Mål: Grejohn Kyei
    DER ER DET 2-0! Diallo med herlig pasning frem til Kyei, som lobber over Linde fra skrått hold og i nettet.
    59'
    Clichy blåser ballen over fra 20 meter.
    62'
    Diallo avslutter utenfor fra trengt posisjon inne i feltet. Presses av Haugen, og vender opp på seks meter. Men Linde ser ut til å ha kontroll.
    64'
    Det er altså en halvtime igjen - med tilleggstid. Molde virker rimelig kjørt - med en mann mer på banen.
    65'
    Hestad kommer til skudd inne i feltet - rett i blokka.
    65'
    Grejohn Kyei
    Feller Gregersen, og belønnes med gult kort.
    66'
    Gregersen blir liggende og får behandling.
    67'
    Inn: Emil Breivik
    Ut: Ola Brynhildsen
    67'
    Inn: Birk Risa
    Ut: Stian Gregersen
    68'
    Hestad hælsparker til Wolff Eikrem, som blåser ballen i tverrliggeren og over fra 12 meter!
    70'
    Molde har kommet seg veldig de siste minuttene.
    71'
    Inn: Papu Diocabre Mendes
    Ut: Theo Valls
    73'
    Hestad finner Aursnes på høyre, og så legges det hardt inn - nesten så Hestad når den igjen, men keeper får fingertuppene på.
    76'
    Innbytter Mendes vil ha straffe i en duell med Knudtzon. Det får han ikke, og ville vært meeeeeeeget billig.
    77'
    Sinyan takler Kiey inne i feltet. Corner. En liten miss der, så hadde det fort blitt straffe.
    79'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    79'
    Inn: Magnus Grødem
    Ut: Eirik Hestad
    80'
    Inn: Mathias Fjørtoft Løvik
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    80'
    Mendes over ende igjen. Ny duell med Knudtzon inne i feltet. Ikke straffe nå heller.
    81'
    Inn: David Douline
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    82'
    Inn: Alex Schalk
    Ut: Timothe Cognat
    82'
    Moussa Diallo
    83'
    Molde tar seg god tid. Får frispark, og klokka går. Men det er nok minst ti minutter igjen her ...
    84'
    ENORM SJANSE! Schalk står alene ved bakre stolpe og avslutter mot målet. Knudtzon blokkerer, og ballen går like utenfor til corner.
    85'
    Douline skyter høyt over fra distanse.
    87'
    Knudtzon får frispark inne i eget felt i en duell med Schalk. Tiden går...
    87'
    Hussain med herlig pasning til Sigurdarsson alene igjennom. Så får ikke islendingen kontroll.
    88'
    Knudtzon nede igjen. Har krampetendenser i høyre ben, men Schalk løfter ham opp igjen. Vil ikke ha drøying her.
    90'
    David Douline
    Feller Grødem, og får gult. Frispark på nærmere 30 meter.
    90'+1
    Det er lagt til seks minutter.
    90'+1
    Grødem skyter på frisparket - ufarlig.
    90'+2
    Aursnes får frispark imot seg på høyrekanten. Kunne blitt et farlig angrep for Molde, men nå blir det frispark motsatt.
    90'+4
    Emil Breivik
    90'+4
    Frisparket løfes opp. Ballen ender hos Schalk, som skyter elendig utenfor.
    90'+4
    Molde får nytt frispark. Haugen som går ned. Enorm frustrasjon blant Servettes spillere og fans.
    90'+5
    Halvannet minutt igjen ...
    90'+5
    Ett minutt igjen. Molde har innkast.
    90'+6
    Grødem drar seg nesten fri inne i feltet, men får ikke avsluttet. Så kan Servette fosse i angrep.