Sarpsborg har langtidsskade på spissene Mustafa «Mos» Abdellaoue og Alexander Ruud Tveter, melder sa.no. Tveter ble operert for en meniskskade.
    Bjarne Berntsen sier til Aftenbladet at det kan bli tøft å fullføre sesongen i 2020 med tanke på koronasmitten som nå for alvor har nådd fotballen. – Jeg er ikke bekymret, men du vet aldri hva som kan dukke opp. Jeg blir ikke overrasket om det viser seg at det blir utfordrende å fullføre sesongen, sier Viking-sjefen.
    Johnny Furdal, Runar Hove og Sebastian Sørlie Henriksen er fortsatt ute hos Viking.
    Sarpsborg: David Mitov Nilsson – Magnar Ødegaard, Bjørn Inge Utvik, Mikael Dyrestam – Ole Jørgen Halvorsen, Nicolai Næss, Gaute Vetti, Joachim Thomassen – Anton Salétros, Tobias Heintz, Jonathan Lindseth.
    Viking: Iven Austbø, Sondre Bjørshol, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Heggheim - Fredrik Torsteinbø, Ylldren Ibrahimaj, Kristoffer Løkberg - Zymer Bytyqi, Yann-Erik de Lanlay, Veton Berisha.
    Innbyttere Sarpsborg: Simon Thomas, Sulayman Bojang, Joachim Soltvedt, Mohamed Ofkir, Laurent Jacques Mendy, Jordan Adéoti, Anwar Elyounoussi.
    Innbyttere Viking: Arild Østbø, Axel Andresson, Joe Bell, Tommy Høiland, Even Østensen, Sebastian Sebulonsen, Sondre Auklend, Jefferson de Souza, Samuel Fridjonsson.
    Kveldens dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL. På linjene: Jon-Michael Knutsen, Løvenstad og Dag Roger Nebben, Åsa, Fjerdedommer: Stian Røvig Sletner, Rustad.
    Kapteinen Joachim Thomassen er tilbake etter å ha vært suspendert forrige kamp.
    Ifølge sa.no spiller Tobias Heintz denne gang midtspiss for Sarpsborg. Jonathan Lindseth spiller til venstre (der Heintz pleier å være), mens Anton Salétros er på høyresiden framme i Mikael Stahres 3-4-3-formasjon, ifølge sa.no. Tre spisser er ute: Guillermo Molins, Mustafa «Mos» Abdellaoue og Alexander Ruud Tveter er skadet.
    Viking slo Rosenborg 3–0 på hjemmebane i siste kamp før landslagspausen. Det var første seier siden 2-1 mot Mjøndalen i slutten av september. Viking stiller med den samme startoppstillingen som i den kampen.
    Sarpsborg har bare én seier på de fem siste kampene.
    Det er en pen november-kveld i den gamle Østfold. Fem-seks varmegrader og pent.
    "Det vil blåse en vind", runger relativt bra på Sarpsborg stadion.
    Veton Berisha er altså tilbake på banen etter heltemodig innsats i Østerrike i midtuken. Der hadde målgivende til scoringen.
    1'
    Tobias Heintz kaller seg selv "nødspiss" etter som tre sarpespisser er skadet.
    1'
    Bytyqi legger inn , men keeper fanger ballen
    2'
    Berisha ligger nede og holder seg til hodet.
    2'
    Berisha er på beina igjen etter duellen med Utvik.
    3'
    Uten Molins på topp kommer vi nok til å se et lite annet Sarpsborg i dag.
    5'
    Lang ball inn, men Vevatne rydder opp.
    5'
    Torsteinbø får frispark omtrent på midtstreken.
    6'
    Sarpsborg har tatt 19 av 28 poeng hjemme.
    7'
    Flott samarbeid Bytyqi-Torsteinbø - men Bytyqis innlegg blir headet ut av sarpe-forsvaret.
    8'
    de Lanlay prøver seg på høyresiden ,men ballen går ut før han får lagt inn.
    10'
    Stahre instruerer ivrig. Må korrigere seg selv når han beveger seg utenfor teknisk sone.
    10'
    Halvorsen legger inn, men Viking-forsvaret klarer å få ballen vekk fra Heintz.
    11'
    Berisha på løp i bakrom - men Utvik får ryddet opp.
    11'
    Heintz blir sparket ned av Vevatne. Frispark på midtstreken.
    12'
    Berisha kommer farlig på ferde, men sarpe-keeper Mitov Nilsson redder ganske enkelt.
    14'
    Fantastisk pasning fra Austbø til Bytyqi. Han går til dødlinja og prøver å legge inn. Sarpsborg får klarert til corner.
    16'
    En kort corner fra Viking -men de klarer ikke å skape noe.
    17'
    Småpent av Thomassen og Lindseth på Sarpsborgs venstreside, men Viking får ryddet opp.
    18'
    Stor mulighet når Berisha kommer igjennom og skyter. Keeper redder, og en sarpe-forsvarer gir corner.
    19'
    Mitov Nilsson bokser ut corneren.
    20'
    Ny corner til Viking. Dyrestam blokkerer.
    21'
    De Lanlay legger corneren, og Torsteinbø header like utenfor.
    22'
    Berisha prøver å spille gjennom Torsteinbø, men ballen går helt inn til keeper, som dundrer ballen ut.
    23'
    Thomassen får lagt inn fra dødlinjen. Men der er det bare Viking-hoder.
    27'
    Det er utallige dueller mellom Berisha og Utvik. To meget gode spillere.
    28'
    Halvorsen får lagt inn - men den går over mål.
    29'
    Megasjanse til Sarpsborg etter at Joachim Thomassen forserer på venstresiden. Det er Vikstøl som på mirakuløst vis får klarert til corner - hardt presset av sarpe-angripere.
    30'
    Vikstøl står i veien for et sarpe-frispark, men slipper med tilsnakk fra dommer.
    32'
    Heintz sender en vakker pasning til Lindseth, men han får ikke stokket beina før Viking-forsvaret får ryddet opp.
    35'
    Lindseth legger inn - men over alle, og Viking kan spille ut ballen.
    35'
    Halvorsen svinger inn, men en Viking-spiller rydder opp.
    36'
    Trippelsjanse til Sarpsborg. Ender i corner. Det er Saletros, Thomassen og Heintz som er involvert. Vevatne gjør en kjempejobb. Det ender med corner.
    36'
    Heintz prøver å spille gjennom Saletros, men Bjørshol får kontroll.
    41'
    Torsteinbø kommer til med heading, men den går utenfor.
    44'
    Berisha presser Ødegård og får frispark mot seg.
    45'+1
    Viking bør være mest fornøyd med 0-0 ved pause. Sarpsborg er ikke noe effektivt lag, og det er utrolig at det ikke ble noe ut av trippelsjansen. Men Viking kan komme til å score på en av sine kontringer.
    Berisha tar avspark i 2. omgang.
    46'
    Halvorsen dundrer til. Austbø redder til corner. Godt forsøk fra langt hold.
    50'
    Corner gir ny corner.
    50'
    Heller ikke den neste corneren gir noen uttelling.
    51'
    Saletros prøver å tre igjennom Heintz, men Austbø er langt ute og rydder opp med beina.
    52'
    Sarpsborg farlig på ferde. Lindseth spiller Vetti, som ikke får avsluttet. Halvorsen skyter utenfor.
    54'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Viking
    Mål: Bjørn Inge Utvik
    Målgivende: Anton Jonsson Saletros
    Saletros legger en fin corner. Utvik "kneer" ballen i mål. Full forvirring på Sarpsborg stadion, da det først er litt uklart hva dommeren markerer. Men det blir mål - og gult kort til Løkberg.
    54'
    Gult kort til Viking
    Kristoffer Løkberg
    57'
    Corner til Sarpsborg.
    57'
    Saletros skyter over målet til Austbø.
    57'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Joe Bell
    Ut: Kristoffer Løkberg
    59'
    Mål for Viking!
    Sarpsborg 08 1 - 1 Viking
    Mål: Ylldren Ibrahimaj
    Målgivende: Yann-Erik de Lanlay
    De Lanlay skyter, Mitov Nilsson klarer ikke å holde ballen, og Ibrahimaj dukker opp og scorer sitt femte mål denne sesongen. Sarpe-keeperen må ta det målet på sin kappe.
    60'
    Heintz skyter over.
    64'
    Viking vil ha straffe. Ibrahimaj går i bakken i duell med Vetti. Viking-spilleren får ikke gehør i sin bønn om straffe, og det er greit nok.
    69'
    Heintz prøver å tråke seg gjennom, men blir stoppet av Vevatne.
    71'
    Sarpsborg 08 1 - 2 Viking
    Målgivende: Veton Berisha
    Fantastisk skudd! Med venstre bein skyter Ibrahimaj fra 18 meters hold. Ballen går inn i motsatt hjørne. Dermed har Viking snudd det. Berisha prøver seg først, men ballen treffer Dyrestam - og går ut til Ibrahimaj.