Ble dekket av Yngve Gjerde

Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av oppgjøret mellom Haugesund og Sandefjord i Eliteserien.
    Haugesund XI (4-3-3): Sandvik - Desler, Pallesen Knudsen, Tiedemann, Stølås - Pedersen, Krygård, Bruno Leite - Wadji, Koné, Velde.
    Sandefjord XI (4-2-3-1): Storevik - Haakenstad, Grorud, Kreuzriegler, Moen Foss - Markmanrud, Vallés - Hansen, Singh, Vega - Gussiås.
    Vertene Haugesund er på 9. plass med 31 poeng, to plasser og tre poeng foran Sandefjord.
    Da disse møttes tidligere denne sesongen, i juni, endte det med 1-0-seier til Haugesund. Da ble Velde matchvinner for rogalendingene.
    Fire av de fem siste møtene mellom disse to i ligasammenheng har endt med Haugesund-seier. Vi må tilbake til mai 2017 for å finne forrige Sandefjord-seier.
    Spillerne er ute på gresset, Sandefjord-spillerne står ved ballen og vi er klare for avspark.
    Sandefjord går rett i angrep og kommer til innlegg. Hansen får ikke headingen på mål.
    2'
    Haugesund litt på bakbeina her. Friske åpningsminutter fra gjestene.
    4'
    Kommer også til en god mulighet her, bortelaget. Vega kommer til avslutning etter innlegg fra Singh. Volleyforsøket går over.
    5'
    Stølås med en ikke-kontrollert klarering. Gir Sandefjord-corner - og er ikke langt unna å score selvmål.
    7'
    Corneren får gjestene ingenting ut av.
    7'
    Gussiås kommer til skudd, men Sandvik redder enkelt.
    9'
    Haugesund på sin første visitt i angrep, men det blir aldri farlig. Haakenstad klarerer innlegget fra venstre enkelt.
    12'
    Bedre med nå, vertene. Får en god mulighet ved Koné etter innlegg fra Stølås, men spissen bommer litt på ballen. Feilberegner idet han hopper opp.
    16'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Benjamin Tiedemann
    Målgivende: Fredrik Pallesen Knudsen
    SÅ SCORER HAUGESUND! Etter forrige situasjon får hjemmelaget innkast. Det kastes langt fra Stølås, Pallesen Knudsen forlenger til stopperkollega Tiedemann som stanger ballen i mål!
    16'
    Haugesund det førende laget nå.
    20'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    FK Haugesund 1 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Kristoffer Hansen
    Målgivende: Harmeet Singh
    UTLIGNING! Singh driver fremover og slår en nydelig stikker til Hansen. Han avslutter - og ballen triller sakte, men sikkert i mål, via stolpen, idet Haugesund-forsvaret løper halsende etter!
    21'
    Merkelig kamp hittil. Da Sandefjord styrte kampen, scoret Haugesund. Da Haugesund hadde initiativet, scoret Sandefjord.
    23'
    Koné forsøker seg på et spektakulært straffespark. Hadde vært spinnvilt, men spissen treffer bare luft.
    24'
    Så går Singh for skudd i den andre enden. Utenfor.
    24'
    Hansen prøver seg på skudd etter en lekker Cruyff-vending. Sender den over.
    26'
    Krygård løsner skudd fra distanse. Høyt over for FKHs nummer åtte.
    31'
    Ikke vært noe fyrverkeri hittil.
    31'
    FK Haugesund 2 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Ibrahima Koné
    Målgivende: Ibrahima Wadji
    FOR EN TABBE! Koné drar seg fri og kliner til. Skuddet er ikke spesielt godt plassert, rett på Storevik, som roter ballen i mål! Utrolig!
    33'
    Straffe til FK Haugesund! Lang ball mot Koné som rives overende av Haakenstad. Så kanskje litt billig ut, men straffen gis.
    37'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Mats Haakenstad
    37'
    FK Haugesund bommer på straffe! Velde skyter lavt til høyre for keeper, og Storevik går riktig vei! Strålende redning!
    38'
    Corner for vertene.
    38'
    Klareres.
    38'
    Ny Haugesund-corner.
    40'
    Velde svinger inn, men Gussiås får klarert.
    41'
    Haakenstad lager frispark. Av det soleklare slaget. Har gult, backen. Må passe seg.
    42'
    Velde svinger inn, og det er godt slått. Pallesen Knudsen går i bakken og roper på straffe. Får ingenting.
    42'
    Ny FKH-corner.
    45'
    Rett i klypene til Storevik.
    45'
    Spillerne er tilbake på banen, og vi er straks klare for avspark i 2. omgang.
    Haugesund med initiativet i de første minuttene her.
    48'
    Koné løsner skudd fra distanse. Godt over målet.
    50'
    Gått ganske stille og rolig før seg i 2. omgang her.
    54'
    Wadji avvinkes for offside.
    56'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Vidar Ari Jónsson
    Ut: Sander Moen Foss
    58'
    Inn: Rufo
    Ut: Lars Markmanrud
    59'
    FK Haugesund 2 - 2 Sandefjord Fotball
    Mål: Rufo
    Målgivende: Enric Vallès
    UTLIGNING! Og av det vakre slaget! Vallés med en nydelig pasning med hælen, gjennom til Rufo, som alene med keeper hamrer ballen i mål!
    62'
    Snakk om å treffe med byttet! Rufo scorer etter drøye tre minutter på banen.
    63'
    Gult kort til FK Haugesund
    Bruno Leite
    64'
    Harmeet Singh
    64'
    Litt temperatur mellom Leite og Singh her. Begge får det gule.
    64'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Alexander Ammitzbøll
    Ut: Ibrahima Koné
    66'
    Andre gule kort til Sandefjord Fotball
    Singh altfor sent inne i Leite og belønnes med sitt andre gule kort!
    72'
    Bruno Leite hinker rundt og må byttes ut.
    74'
    I mellomtiden får vertene en kjempesjanse, men Pedersens skudd sklir av foten.
    74'
    Inn: Peter Therkildsen
    Ut: Bruno Leite
    75'
    Ammitzbøll kommer til skudd, og forsøket er godt! Det reddes av Storevik, før Wadji på returen treffer nettveggen!
    78'
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Emil Pálsson
    78'
    Wadji med en ny, god mulighet! Igjen treffer han nettveggen, men han er fryktelig nære med det hodestøtet.
    79'
    Wadji farlig frempå igjen, men denne gangen avvinkes han for offside.
    82'
    Haugesund presser på for seier her.
    85'
    Corner for Velde og FKH.
    87'
    Ender med frispark til Storevik.
    87'
    Inn: Marc Vales
    Ut: Sivert Gussiås
    89'
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Kristoffer Hansen
    89'
    FK Haugesund 3 - 2 Sandefjord Fotball
    Mål: Kristoffer Velde
    DRØMMESCORING FRA VELDE! Skjærer inn fra høyre og bare hamrer ballen i hjørnet med venstrefoten! Klassescoring.
    90'
    Velde er nede og takler ute ved sidelinjen. Sterk defensiv jobb fra målscoreren.
    90'+2
    Inn: Christian Grindheim
    Ut: Ibrahima Wadji
    90'+2
    Sandefjord presser.
    90'+3
    Ballen lander hos Haakenstad på bakerste stolpe, men han fyrer ballen over!
    90'+4
    Nesten assist for keeperen til Sandefjord etter corner! Storevik header ballen ned, og Haakenstad skyter like utenfor!
    90'+4
    For et drama!
    90'+5
    Rufo
    Går voldsomt inn bakfra for å vinne tilbake ballen i angrep. Lykkes ikke med det.
    90'+5
    Frispark til Sandefjord på midten. Siste som skjer, her skal det lempes opp.
    90'+6
    Storevik er med.
    90'+7
    Ballen stusses videre, men der er Sandvik nede og redder!
    90'+7
    Haugesund vinner! For en avslutning på kampen vi ble servert. Sandefjord var veldig nære å redde poenget, men det ender med tre poeng til hjemmelaget.