2-0
3-0
4-0

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til Sarpsborg. 27 pluss og veldig varmt ute på kunstgresset. Sarpsborg 08 favoritter etter en etterlengtede seieren over Strømsgodset i Drammen sist. Start er i trøbbel og trenger seier.
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Start
    Mål: Patrick Mortensen
    Målgivende: Joachim Thomassen
    Header inn hjørnesparket fra Joachim Thomassen. Drømmestart for Sarp.
    3'
    Etter en tidlig Start-mulighet har hjemmelaget festet grepet.
    8'
    Ny corner til Sarpsborg som presser på.
    10'
    Men der plukker Deumeland på bakerste stolpe.
    10'
    Start kontrollerer ballen, men har problemer med å finne hull i de to bakerste leddene hos Sarpsborg. Utspill fra Falch.
    11'
    Godt innlegg fra Halvorsen - heading over at Mortensen. Rager et par etasjer høyere enn Start-forsvaret.
    12'
    Svinger den inn foran mål. Deumeland mister ballen til corner. Ikke tillitvekkende.
    16'
    Sarpsborg nærmer seg 20 trekk med ballen nå. Ender i et innlegg Mortensen ikke rekker opp på. Mye har handlet om den danske Sarpsborg-spissen til nå.
    18'
    Kaos i Start-forsvaret. Deumeland får beinet ballen unna.
    19'
    Amin Askar ofrer seg og blokkerer ett forsøk fra Start. Populært på et nesten fullsatt Sarpsborg stadion.
    20'
    Start slår et langt frispark opp. Børufsen får presset Tveita til corner.
    20'
    Sarpsborg bygger tålmodig opp bakfra. Blir litt for stillestående.
    23'
    Mikkel Agger plukker opp en svak Start-pasning. Skyter to meter utenfor.
    24'
    Amin Askar mister ballen. Start får frispark på 23 meter. Kan bli farlig.
    25'
    Aron Sigurdarson plasserer ballen i Sarpsborg-muren.
    27'
    Start er kommet litt bedre med, men har trøbbel hver gang Sarpsborgs spissduo har ballen.
    30'
    Gult kort til Start
    Simon Larsen
    Frispark Sarpsborg på 22 meter. Dette kan bli farlig.
    30'
    Sarpsborg 08 2 - 0 Start
    Mål: Amin Askar
    Askar svinger frisparket rett opp i nærmeste kryss med høyrefoten. En ren perle fra Sarpsborg-kanten. Jonas Deumeland sjanseløs på skuddet i murens hjørne.
    31'
    Sarpsborg ligner seg selv mer enn noen gang denne sesongen. Gir Start null ro og vinner stadig tilbake ballen.
    35'
    Espen Børufsen kommer ned til linja. Men Jørgensen rydder godt unna.
    38'
    Frispark for Start litt ute på siden. Men Sigurdarson slår den svakt helt inn til Aslak Falch.
    41'
    Mortensen får seg en hodesmell i en duell med Simon Larsen. Men reiser seg igjen.
    42'
    Aremu drar opp et fint Start-angrep som ender i corner fra høyre.
    43'
    Start prøver en kort variant. Får slått ballen inn. Men Sarp rydder unna. Holder Start unna på den fysiske styrken.
    43'
    Ett minutt legges til.
    45'+1
    Sarpsborg kontrollerer ballen og kampen. 17. maifesten har begynt i Østfold-byen. Skal skje mye om bunnlaget fra Sørlandet skal komme tilbake her.
    45'+2
    Glimrende innlegg fra Askar heades rett utenfor av Mortensen. Kampens to målscorere nær den tredje der.
    49'
    Start på visitt i Sarpsborg-forsvaret. Men Isaac Twums pasning misforstås helt av Børufsen.
    51'
    Sarpsborg bestyrer kampen. Holder kontroll på ballen, men mangler stor fremdrift nå. Start er lite aggressive i presset rundt midtbanen.
    53'
    Askar med frispark igjen.
    55'
    Aron Sigurdarson
    Unødvendig gult der.
    55'
    Sarpsborg 08 3 - 0 Start
    Mål: Matti Lund Nielsen
    Askar svinger frisparket nydelig opp i nærmeste kryss. Deumeland slår ballen i stangen før Matti Lund Nielsen setter inn returen.
    55'
    Ingen tvil om hvem som er dagens mann i Sarpsborg. Amin Askars høyrefot skinner like sterkt som mai-sola!
    59'
    Nå skal Askar slå corner fra venstre.
    60'
    Men den var dårlig innstilt. Ballen ut til innkast på motsatt side. Men Amin Askar er tilgitt av absolutt alle sarpinger.
    61'
    Askar skaper nytt Start-kaos. Corner.
    61'
    Matti Lund Nielsen drar seg forbi Wichne. Deumeland holder den harde markkryperen. God sjanse.
    61'
    Deumeland bryter fint når Asker spilles fri. Sarpingene fortsetter å kjøre på mot fossefallet.
    62'
    Hjørnespark til Sarpsborg 08
    62'
    Ingen blåkledde når den.
    62'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Harmeet Singh
    Ut: Matti Lund Nielsen
    Singh kommer smilende inn på banen. Lund Nielsen er dagens siste målscorer og får velfortjent applaus.
    62'
    Kasper Skaanes skal ut, men Start har ennå ikke fått lov til å gjennomføre det.
    66'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Espen Berger
    Ut: Simon Larsen
    Larsen fikk en smell og skal ut.
    66'
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Kasper Skaanes
    Det annonserte byttet.
    66'
    Kristján Flóki Finnbogason
    66'
    Der skal det stå 4! Start roter fryktelig i forsvar, men Agger klarer ikke utnytte det.
    68'
    Start forsøker seg på et langskudd med Christensen, men det høster kun applaus fra hjemmefansen. Ikke gjestenes dag, dette heller.
    71'
    Christensen lager frispark til hjemmelaget på sarpingenes halvdel.
    72'
    Inn: Mathias Bringaker
    Ut: Espen Børufsen
    Hva kan den tidligere Viking-spilleren finne på her?
    72'
    Sarpingene har stålkontroll på alt som skjer her. Begge lag er nok innforstått med at dette ender med hjemmeseier nå.
    74'
    Ole Jørgen Halvorsen blir tatt.
    76'
    Inn: Tobias Heintz
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    Synges ut av banen.
    76'
    Amin Askar fortsetter å fosse frem til venstre. Hatt en strålende kamp så langt.
    79'
    Start kommer på en sjelden visitt på Sarpsborgs halvdel. Gjestenes fans jubler ironisk når de vinner et innkast høyt i banen.
    80'
    Aron Siguardson skjærer inn og skyter fra hjørnet av sekstenmeteren, men det går høyt og til side for mål!
    80'
    Sarpsborg 08 4 - 0 Start
    ASKAR GJØR DET IGJEN! Festen er komplett på Sarpsborg stadion! Han plukker selv opp en elendig pasning på Starts halvdel, skyter fart og dundrer ballen i nærmeste hjørne for Jonas Deumeland. Ikke utagbart, men for en vilje bak den scoringen!
    80'
    Inn: Ronnie Schwartz
    Ut: Mikkel Agger
    De to danskene har byttet med hverandre nesten hver eneste kamp.
    81'
    Offside på Bringaker. Ingen morsom match å bli byttet inn i, dette.
    83'
    Snart nærmer vi oss fire kamper på rad uten scoring for Start ... ikke god stemning på trenerbenken nå.
    84'
    Zachariassen som går for tidlig denne gangen.
    85'
    Ny offside på Sarp. Schwartz denne gangen.
    86'
    Corner til Start. Men de utnytter det ikke akkurat solid.
    87'
    Askar flikker ballen over sin Start-motstander, Berger, og holder en liten lekestue. Stinn av selvtillit!
    89'
    Frispark til Sarp på midtbanen.
    89'
    Afeez Aremu
    Tredje gule kort på Start-spilleren denne sesongen.
    89'
    Tre minutter lagt til. Ikke helt sikker på hvorfor, annet enn byttene - denne kampen er for lengst avgjort.
    90'+2
    Askar forserer Bringaker, blir stoppet og får frispark.
    90'+3
    Sarpingene får et nytt frispark. De blir bare lovprist her nå. Nydelig kamp for hjemmefansens del.