AS Roma angriper, men avslutningen til Rick Karsdorp går utenfor.
    2'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    4'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til AS Roma.
    7'
    Houssem Aouar (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    9'
    Mål for Roma!
    Roma 1 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Nicola Zalewski
    Romelu Lukaku setter ballen i nettet og AS Roma leder nå 1-0. Nicola Zalewski var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    12'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Roma like utenfor Sheriff Tiraspol-området.
    20'
    Nicola Zalewski
    Nicola Zalewski (AS Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Bryan Cristante
    Sjanse! AS Roma avanserer forover, men Bryan Cristante avslutter utenfor.
    23'
    Frispark AS Roma.
    24'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Amine Talal
    Amine Talal (Sheriff Tiraspol) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Olimpico.
    24'
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Sheriff Tiraspol angriper, men blir avblåst for offside.
    28'
    Hjørnespark til Sheriff Tiraspol
    29'
    Cedric Badolo
    Sheriff Tiraspol angriper i Roma. Cedric Badolo fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    31'
    Roma 2 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Andrea Belotti
    AS Roma øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Andrea Belotti.
    32'
    Målet til Roma sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Roma blir stående
    34'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Armel Junior Zohouri
    Ut: Konstantinos Apostolakis
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Armel Junior Zohouri kommer inn for Konstantinos Apostolakis på Stadio Olimpico.
    36'
    37'
    Målsjanse på Stadio Olimpico! Cedric Badolo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Roma
    40'
    Ingen straffe til Roma
    40'
    I Roma har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Stephan El Shaarawy
    Ut: Houssem Aouar
    AS Roma bytter ut Houssem Aouar med Stephan El Shaarawy. Dette er det første byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    I Roma slår Nicola Zalewski en corner fra venstre.
    48'
    48'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    50'
    Offside! Edoardo Bove (AS Roma) er alene igjennom, men dommer Jerome Brisard ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    Romelu Lukaku
    Målsjanse! Romelu Lukaku (AS Roma) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Andrea Belotti
    Andrea Belotti (AS Roma) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    57'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Roma.
    60'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Diego Llorente
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt andre bytte for dagen. Leandro Paredes erstatter Diego Llorente.
    60'
    Ricardo Cavalcante Mendes
    Ricardo Cavalcante Mendes (Sheriff Tiraspol) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    61'
    Inn: Riccardo Pagano
    Ut: Renato Sanches
    AS Roma bytter ut Renato Sanches med Riccardo Pagano.
    61'
    Riccardo Pagano
    AS Roma avanserer forover i Roma. Riccardo Pagano avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Stephan El Shaarawy
    Sjanse i Roma! Stephan El Shaarawy (AS Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Inn: Silva Henrique de Sousa
    Ut: David Akpan Ankeye
    Roman Pylypchuk gjør dagens andre bytte i Roma, når han tar ut David Akpan Ankeye og setter inn Silva Henrique de Sousa.
    72'
    Inn: Niccolo Pisilli
    Ut: Andrea Belotti
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Niccolo Pisilli erstatter Andrea Belotti.
    72'
    73'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Sheriff Tiraspol!
    77'
    Gult kort til Roma
    Edoardo Bove
    Dommer Jerome Brisard viser Edoardo Bove (AS Roma) det gule kortet.
    77'
    Zeki Celik
    AS Roma angriper i Roma. Zeki Celik avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Målsjanse! Stephan El Shaarawy (AS Roma) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    81'
    Kan Sheriff Tiraspol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    85'
    Inn: Berkay Vardar
    Ut: Cedric Badolo
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Berkay Vardar kommer inn for Cedric Badolo på Stadio Olimpico.
    86'
    Inn: Mattia Mannini
    Ut: Nicola Zalewski
    Jose Mourinho gjør dagens femte bytte i Roma, når han tar ut Nicola Zalewski og setter inn Mattia Mannini.
    86'
    86'
    Skudd på mål, Sheriff Tiraspol
    87'
    87'
    Zeki Celik (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    88'
    90'
    I Roma slår Leandro Paredes en corner fra høyre.
    90'+1
    Edoardo Bove (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    90'+2
    Hjørnespark til Roma
    90'+2
    Roma 3 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Niccolo Pisilli
    Målgivende: Romelu Lukaku
    Mål! Niccolo Pisilli gir AS Roma en komfortabel 3-0 ledelse. Romelu Lukaku sto for den målgivende pasningen.