Sjanse til Real Betis Balompie! Rodri er nær ved å score, men keeper redder.
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til AS Roma.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nemanja Matic (AS Roma) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Nemanja Matic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    7'
    I Sevilla slår Sergio Canales en corner fra venstre.
    7'
    Lorenzo Pellegrini
    AS Roma fosser forover og Lorenzo Pellegrini fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Nicola Zalewski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Nicola Zalewski er på beina igjen og fortsetter kampen.
    16'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    17'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    20'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til AS Roma.
    21'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    23'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til Real Betis Balompie.
    27'
    Gult kort til Real Betis
    Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) mottar et gult kort på Benito Villamarin, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    31'
    31'
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    31'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Roma
    Mål: Sergio Canales
    Målgivende: Rodri
    Real Betis Balompie leder 1-0 etter en scoring av Sergio Canales. Det er en fin assist fra Rodri.
    34'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Roma
    Nemanja Matic
    Nemanja Matic (AS Roma) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Joaquin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Joaquin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    38'
    Sergio Canales
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Sergio Canales fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    39'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    40'
    Gianluca Mancini
    Dommeren gir Gianluca Mancini (AS Roma) et gult kort.
    44'
    Bryan Cristante vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    45'
    AS Roma slipper å klare seg uten Bryan Cristante som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    45'
    Målet til Roma sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til Roma blir annullert
    45'+5
    Andrea Belotti (AS Roma) vinkes av for offside i Sevilla.
    45'+5
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Mady Camara
    Ut: Nemanja Matic
    Jose Mourinho gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Nemanja Matic og setter inn Mady Camara.
    46'
    46'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    49'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Mål for Roma!
    Real Betis 1 - 1 Roma
    Mål: Andrea Belotti
    Målgivende: Mady Camara
    Mål! bortelag utligner ved Andrea Belotti. Stillingen er nå 1-1. Mady Camara var nest sist på ballen.
    53'
    54'
    Målet til Roma blir stående
    56'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    58'
    Mady Camara
    Mady Camara (AS Roma) får et gult kort av dommer Anastasios Sidiropoulos.
    58'
    59'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Mady Camara
    Mady Camara (AS Roma) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    64'
    Offside! Mady Camara blir vinket av og AS Roma må dermed bygge opp et nytt angrep.
    64'
    67'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) erstattes av Luiz Henrique.
    69'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Borja Iglesias, mens Willian Jose tar plass på benken.
    69'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Matias Vina
    Ut: Leonardo Spinazzola
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Vina erstatter Leonardo Spinazzola.
    71'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    74'
    Inn: Edoardo Bove
    Ut: Andrea Belotti
    AS Roma bytter ut Andrea Belotti med Edoardo Bove.
    76'
    77'
    Det blir farlig! Frispark for AS Roma er nær straffområde.
    80'
    Juan Miranda
    Dommer Anastasios Sidiropoulos viser Juan Miranda (Real Betis Balompie) det gule kortet.