I Rotterdam slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    5'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til FC Midtjylland.
    7'
    Gustav Isaksen
    Målsjanse på De Kuip! Gustav Isaksen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Rade Obrenovic tildeler FC Midtjylland en corner. Pione Sisto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark FC Midtjylland.
    12'
    Gult kort til FC Midtjylland
    Emiliano Martinez
    Dommer Rade Obrenovic gir Emiliano Martinez (FC Midtjylland) et gult kort.
    12'
    Anders Dreyer (FC Midtjylland) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    14'
    Henrik Dalsgaard
    Gustav Isaksen (FC Midtjylland) header utenfor.
    14'
    Paulinho
    FC Midtjylland angriper, men avslutningen til Paulinho går utenfor.
    15'
    Mål for FC Midtjylland!
    Feyenoord 0 - 1 FC Midtjylland
    Mål: Emiliano Martinez
    Mål! FC Midtjylland tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Emiliano Martinez på De Kuip.
    16'
    Sebastian Szymanski (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    19'
    Gernot Trauner
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) kommer til avslutning på De Kuip - i stolpen! Oi, oi, oi.
    20'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) kommer til avslutning på De Kuip, men headingen blir reddet.
    20'
    20'
    FC Midtjylland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Rade Obrenovic blåser for offside.
    23'
    Marcus Holmgren Pedersen
    Målsjanse! Marcus Holmgren Pedersen (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    27'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 1 FC Midtjylland
    Mål: Quinten Timber
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Mål! hjemmelag utligner ved Quinten Timber. Stillingen er nå 1-1. Sebastian Szymanski var nest sist på ballen.
    32'
    I Rotterdam slår Orkun Kökcü en corner fra høyre.
    35'
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    36'
    Sebastian Szymanski
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Sebastian Szymanski avslutter utenfor.
    37'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    39'
    Marcos Lopez
    Marcos Lopez (Feyenoord Rotterdam) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    39'
    39'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Juninho
    Ut: Henrik Dalsgaard
    Albert Capellas Herms (FC Midtjylland) gjør sitt første bytte for dagen. Juninho erstatter Henrik Dalsgaard.
    41'
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på De Kuip.
    41'
    Quinten Timber kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på De Kuip.
    43'
    Rade Obrenovic tildeler FC Midtjylland en corner. Anders Dreyer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    44'
    44'
    Pione Sisto (FC Midtjylland) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    45'
    Feyenoord 2 - 1 FC Midtjylland
    Mål: David Hancko
    Målgivende: Lutsharel Geertruida
    David Hancko dundrer ballen i mål og Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 2-1 på De Kuip. Flott spill fra Lutsharel Geertruida før målet.
    48'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    48'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    50'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    En av Feyenoord Rotterdams spillere går i offside.
    55'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Feyenoord 2 - 2 FC Midtjylland
    Mål: Erik Sviatchenko
    Målgivende: Evander
    Mål! FC Midtjyllandutligner til 2-2 etter en heading av Erik Sviatchenko. Det er en fin assist fra Evander.
    58'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    58'
    Målet til FC Midtjylland sjekkes av VAR
    59'
    Målet til FC Midtjylland blir stående
    60'
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    60'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    63'
    Kristoffer Olsson
    Kristoffer Olsson (FC Midtjylland) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Gult kort til Feyenoord
    Lutsharel Geertruida
    Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Inn: Sory Kaba
    Ut: Pione Sisto
    Pione Sisto (FC Midtjylland) erstattes av Sory Kaba.
    65'
    67'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til FC Midtjylland.
    69'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Patrik Walemark
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Patrik Walemark kommer inn for Alireza Jahanbakhsh på De Kuip.
    71'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Quinten Timber
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt andre bytte. Quinten Timber erstattes av Javairo Dilrosun.
    71'
    73'
    74'
    Patrik Walemark
    Dommeren gir Patrik Walemark (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    74'
    FC Midtjylland fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Rade Obrenovic tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Inn: Danilo
    Ut: Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Santiago Gimenez med Danilo.
    77'
    78'
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover og Orkun Kökcü får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    81'
    Danilo
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Danilo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Orkun Kökcü
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Orkun Kökcü er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    84'
    Sebastian Szymanski (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    85'
    Inn: Charles
    Ut: Emiliano Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Charles, mens Emiliano Martinez tar plass på benken.