Andreas Ekberg signaliserer et frispark til FC Porto.
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Olympique Marseille.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Otavio får behandling for en skade på banen.
    3'
    Otavio er tilbake i kampen igjen.
    4'
    Morgan Sanson
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Morgan Sanson avslutter utenfor.
    5'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Boubacar Kamara
    Målsjanse! Boubacar Kamara (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Frispark Olympique Marseille.
    14'
    Valere Germain
    Valere Germain (Olympique Marseille) kommer til avslutning på Orange Velodrome, men headingen blir reddet.
    15'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Olympique Marseille angriper, men Andreas Ekberg blåser for offside.
    17'
    17'
    FC Porto fosser fremover, men Andreas Ekberg blåser for offside på Orange Velodrome.
    18'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Jesus Corona ligger nede.
    20'
    FC Porto slipper å klare seg uten Jesus Corona som kommer tilbake på banen i Marseille.
    20'
    Dommer Andreas Ekberg venter med å sette i gang spillet fordi Otavio ligger nede.
    21'
    FC Porto slipper å klare seg uten Otavio som kommer tilbake på banen igjen.
    22'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    22'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Leonardo Balerdi
    Dommer Andreas Ekberg gir Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) et gult kort.
    28'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    33'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    35'
    36'
    Dommer Andreas Ekberg viser Morgan Sanson (Olympique Marseille) det gule kortet.
    36'
    Zaidu Sanusi
    FC Porto fosser forover og Zaidu Sanusi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark i en god posisjon for FC Porto!
    38'
    I Marseille slår Sergio Oliveira en corner fra høyre.
    39'
    Mål for FC Porto!
    Olympique Marseille 0 - 1 FC Porto
    Mål: Zaidu Sanusi
    Zaidu Sanusi dundrer ballen i mål og FC Porto tar ledelsen 0-1 på Orange Velodrome.
    39'
    41'
    Frispark FC Porto.
    42'
    44'
    Marko Grujic (FC Porto) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    44'
    Marko Grujic er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    45'
    45'
    46'
    47'
    49'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    Zaidu Sanusi (FC Porto) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    51'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til FC Porto.
    53'
    54'
    Florian Thauvin
    Florian Thauvin (Olympique Marseille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    58'
    Gult kort til FC Porto
    Marko Grujic
    Marko Grujic (FC Porto) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    58'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Dimitri Payet
    Ut: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Dimitri Payet, mens Luis Henrique Tomaz de Lima tar plass på benken.
    59'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Valere Germain
    Olympique Marseille bytter ut Valere Germain med Dario Benedetto.
    59'
    Inn: Mickael Cuisance
    Ut: Boubacar Kamara
    Bytte for Olympique Marseille. Mickael Cuisance kommer inn for Boubacar Kamara på Orange Velodrome.
    60'
    Andreas Ekberg tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    62'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    67'
    Andre gule kort til FC Porto
    Utvisning! Marko Grujic (FC Porto) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    67'
    68'
    Dario Benedetto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Dario Benedetto kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    69'
    Straffe! Dommer Andreas Ekberg plasserer ballen på krittmerket for FC Porto...
    70'
    Andre gule kort til Olympique Marseille
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    70'
    FC Porto scorer på straffe!
    Olympique Marseille 0 - 2 FC Porto
    Mål: Sergio Oliveira
    Mål! Sergio Oliveira øker FC Portos ledelse til 0-2 etter et straffespark på Orange Velodrome.
    72'
    73'
    Olympique Marseille angriper. Morgan Sanson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Inn: Yuto Nagatomo
    Ut: Morgan Sanson
    Morgan Sanson (Olympique Marseille) erstattes av Yuto Nagatomo.
    78'
    Inn: Marley Ake
    Ut: Florian Thauvin
    Andre Villas-Boas gjør dagens femte bytte i Marseille, når han tar ut Florian Thauvin og setter inn Marley Ake.
    78'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Mehdi Taremi
    Ut: Jesus Corona
    FC Porto bytter ut Jesus Corona med Mehdi Taremi. Dette er det første byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Moussa Marega
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt andre bytte for dagen. Joao Mario erstatter Moussa Marega.
    79'
    Inn: Shoya Nakajima
    Ut: Luis Diaz
    FC Porto gjør sitt tredje bytte. Luis Diaz erstattes av Shoya Nakajima.
    79'
    79'
    81'
    Dario Benedetto
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Dario Benedetto går utenfor.
    82'
    Sergio Oliveira (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    83'
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Dario Benedetto avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    85'
    Dimitri Payet
    Dommeren gir Dimitri Payet (Olympique Marseille) et gult kort.
    85'
    86'
    Sergio Oliveira
    Sergio Oliveira (FC Porto) får et gult kort av dommer Andreas Ekberg.
    86'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Inn: Mamadou Loum
    Ut: Sergio Oliveira
    FC Porto bytter ut Sergio Oliveira med Mamadou Loum. Dette er det fjerde byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    90'
    Olympique Marseille angriper og Dario Benedetto header ballen i stolpen!
    90'+1
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.