Kampen har startet.
    Yannick Carrasco
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Yannick Carrasco fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    4'
    FK Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Koke (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    10'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    En av Atletico Madrids spillere går i offside.
    12'
    Angel Correa
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Angel Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Renan Lodi (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    12'
    Marcos Llorente
    Atletico Madrid angriper. Marcos Llorente får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    12'
    Slavko Vincic tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    I Madrid slår Renan Lodi en corner fra venstre.
    24'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) avanserer forover på Wanda Metropolitano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    25'
    Frisparket tildelt Atletico Madrid er farlig nær FK Lokomotiv Moscows målområde.
    27'
    Frispark for FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    27'
    Målsjanse til Atletico Madrid! Marcos Llorente treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow.
    31'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Hjørnespark til Lokomotiv Moscow
    37'
    FK Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Slavko Vincic blåser for offside på Wanda Metropolitano.
    37'
    Slavko Vincic tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    39'
    39'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til FK Lokomotiv Moscow.
    41'
    Frispark FK Lokomotiv Moscow.
    46'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    48'
    Slavko Vincic tildeler Atletico Madrid en corner. Joao Felix sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Frispark til FK Lokomotiv Moscow på halvdelen til Atletico Madrid.
    51'
    Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    FK Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    54'
    Saul Niguez
    Sjanse i Madrid! Saul Niguez (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    56'
    Koke
    Koke (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Marcos Llorente
    Bytte for Atletico Madrid. Thomas Lemar kommer inn for Marcos Llorente på Wanda Metropolitano.
    60'
    Inn: Mario Hermoso
    Ut: Renan Lodi
    Atletico Madrid bytter ut Renan Lodi med Mario Hermoso. Dette er det andre byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    60'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    62'
    Frispark Atletico Madrid.
    63'
    I Madrid slår Thomas Lemar en corner fra venstre.
    66'
    67'
    Atletico Madrid angriper, men Slavko Vincic blåser for offside.
    69'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    69'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    75'
    75'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Francois Kamano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Lokomotiv Moscow. Inn kommer Dmitry Rybchinskiy, mens Francois Kamano tar plass på benken.
    76'
    Inn: Stanislav Magkeev
    Ut: Anton Miranchuk
    Marko Nikolic gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Anton Miranchuk og setter inn Stanislav Magkeev.
    76'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    78'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Sergio Camello
    Ut: Yannick Carrasco
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Yannick Carrasco erstattes av Sergio Camello.
    80'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    80'
    Koke
    Atletico Madrid avanserer forover i Madrid. Koke avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    82'
    I Madrid slår Joao Felix en corner fra venstre.
    83'
    84'
    Stanislav Magkeev
    Sjanse! FK Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Stanislav Magkeev avslutter utenfor.
    85'
    85'
    Grzegorz Krychowiak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Grzegorz Krychowiak er tilbake på banen igjen.
    87'
    Kieran Trippier (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    88'
    Angel Correa (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.