2 397
4 100

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av Odd-Viking fra Skagerak Arena.
    Viking har vunnet sesongens to første kamper og jakter sin tredje strake seier i kveld. Rogalendingene har ikke sluppet inn mål så langt, og vunnet begge kampene 1-0. Zlatko Tripic har blitt matchvinner to ganger. Han starter i en fryktinngytende angrepsrekke sammen med Berisha og Sandberg.
    FOR EN SJANSE! Tripic lusker på bakerste og fyrer på hel volley. En kjemperedning stopper baklengs.
    4'
    Norø Ingebrigtsen kombinerer og krangler seg innover i 16-meteren. Kommer seg helt inn til keeper som kaster seg over ballen, men glipper den. Får til slutt kontroll.
    28'
    STOR SJANSE! Ruuds corner er godt slått og Lauritsen får hodet på den. Header en halvmeter til side for mål.
    34'
    Odd med flott, raskt kombinasjonsspill langs kanten. Får slått inn til Ruud som står helt alene. Ballen spretter litt vanskelig og avslutningen ender høyt over mål.
    43'
    Enorm sjanse for Viking! Stikker Berisha gjennom i bakrom. Han forsøker å runde keeper og avslutte. Skuddet kommer fra litt spiss vinkel og går langt utenfor mål.
    48'
    NY STOR SJANSE! Viking som kommer igjen. Finner Tripic foran mål, men fra kloss hold skyter han over.
    50'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Viking
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    51'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Kristoffer Løkberg
    62'
    Inn: Kevin Kabran
    Ut: Niklas Sandberg
    62'
    Inn: Harald Nilsen Tangen
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    62'
    Stor sjanse til vertene! Lauritsen er litt heldig som får ballen i god posisjon foran mål. Avslutter, men god redning!
    62'
    I TVERRLIGGEREN! Odd spiller seg til en god sjanse. Alene foran mål smeller Ingebrigtsen til, men stoppes av treverket.
    65'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Josef Baccay
    68'
    FOR EN SJANSE! Viking kontrer mot et Odd i ubalanse. Finner Tripic foran mål, men keeper seirer i den duellen.
    73'
    Inn: Sebastian Sebulonsen
    Ut: Sondre Bjørshol
    75'
    NY ENORM SJANSE! Berisha banker foran mål, hvor Solbakken er nære å styre den inn. Meget solid redning!