Odd (4-3-3): Wahlstedt - Ruud, Bjørtuft, Hagen, Baccay - Rønningen Jørgensen, Owusu, Kitolano - Wallem, Lauritsen, Ingebrigtsen.
    Odd-benken: Rossbach - Mesik, Lekven, Jevtovic, Kastrati, Rolantsson Sørensen, Aas, Stensrud, John Kitolano
    Viking (4-3-3): Gunnarsson, Stensness, Brekalo, Bjørshol, Pattynama - de Lanlay, Solbakken, Løkberg - Tripic, Berisha, Sandberg
    Viking-benken: Østbø - Vevatne, Kabran, Sebulonsen, Auklend, Tangen, Vikstøl, Traore, Fridjonsson.
    Viking har vunnet sesongens to første kamper og jakter sin tredje strake seier i kveld. Rogalendingene har ikke sluppet inn mål så langt, og vunnet begge kampene 1-0. Zlatko Tripic har blitt matchvinner to ganger. Han starter i en fryktinngytende angrepsrekke sammen med Berisha og Sandberg.
    Odd står med tre poeng etter to kamper. Pål Arne "Paco" Johansen har tatt over laget denne sesongen og vil prøve å forbedre fjorårets skuffende 13. plass for skiensklubben.
    Kveldens dommer er Sivert Øksnes Amland.
    Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med 3-2-seier til Odd. Det er forrige gang Viking tapte en bortekamp.
    Lagene samles i sirkler og sier noen siste ord før kampstart.
    Solen skinner i Skien. Nydelig forhold for fotballspilling.
    Der er vi i gang!
    1'
    Viking som starter med ballen.
    1'
    Oioi! Odd finner Lauritsen på løp. Han får slått inn i boksen, men headningen går langt til side for mål.
    1'
    Odd med en ny lang ball i bakrom. Ingen der.
    2'
    Viking med sitt første offensive trekk: En lang ball rett inn til keeper.
    2'
    Tripic kommer til innlegg, men Odd rensker unna.
    3'
    FOR EN SJANSE! Tripic lusker på bakerste og fyrer på hel volley. En kjemperedning stopper baklengs.
    4'
    Tripic har scoret begge målene til Viking denne sesongen og er nære sitt tredje der.
    5'
    Odd som holder litt i ballen nå.
    6'
    Viking lager frispark på midtbanen. Odd fortsetter småspillet.
    6'
    Odd presser godt på en pasning i bakrom og skaffer corner.
    7'
    Blir nesten farlig i boksen da Odd header inn i feltet foran keeper, men han har kontroll.
    7'
    Odd med en lang crosser. Litt for lang. Innkast til Viking.
    8'
    Odd finner Wallem i bakrom, men han er i offside.
    9'
    Odd kommer først et godt innlegg fra høyre, som nesten blir farlig. Klareres til returrommet, hvor det fyres av mot mål. Keeper har kontroll.
    11'
    Frispark til Odd på midtbanen.
    12'
    Viking tar over og kommer langs kanten, men ballen krysser sidelinjen.
    12'
    Odd kommer seg til innlegg ved Wallem, men Viking har kontroll foran eget mål.
    14'
    Oioi! Viking er nære å skape en farlighet i boksen, men ballen kommer litt raskt på flere der.
    16'
    Viking får lagt inn fra høyre, venstre, så venstre igjen, men ingen av gangene blir det spesielt farlig.
    18'
    Kommer til nok et innlegg fra venstre. De Lanlay får fyrt av fra 16-meteren, men et stykke over mål.
    18'
    Tripic er litt tøff med Bjørtuft som ligger nede med en skade. Stopp i spiller og resten tar seg en slurk vann i solen.
    20'
    Spillet er i gang igjen. Samtidig løper Bjørtuft inn på gresset igjen.
    22'
    Odd har kanskje hatt ballen mest, men det er Viking som har vært nærmest scoring.
    22'
    Odd kontrer raskt ved Ingebrigtsen. Han går på skudd fra utenfor 16-meteren. Et meter til side for mål.
    24'
    Viking presser hardt, men ender opp med å lage frispark.
    26'
    Norø Ingebrigtsen kombinerer og krangler seg innover i 16-meteren. Kommer seg helt inn til keeper som kaster seg over ballen, men glipper den. Får til slutt kontroll.
    28'
    Mer godt spill fra Odd. Spiller seg rundt Vikings forsvar og legger inn. Keeper kommer ut og holder den.
    29'
    Ny felling på midtbanen. Frispark til Odd.
    30'
    Corner for Odd. Svinges inn uten å sette Viking på store prøver.
    31'
    Tripic med en presis pasning i bakrom. Kommer litt overraskende på Sandberg, som ikke får kontroll på ballen.
    32'
    Odd presser frem en ny corner.
    34'
    STOR SJANSE! Ruuds corner er godt slått og Lauritsen får hodet på den. Header en halvmeter til side for mål.
    34'
    Tripic slår corneren inn i boksen, men heades unna.
    36'
    Det har vært en relativt velspilt omgang, men de store sjansene er det få av. Tripic har vært nærmest for gjestene, Laurritsen for Odd.
    39'
    Wahlstedt med en håpløs klarering. Viking jager, men keeperen slipper unna med skrekken.
    40'
    Viking med et langt angrep. Slår til slutt inn i boksen, men rett til keeper.
    42'
    Odd med flott, raskt kombinasjonsspill langs kanten. Får slått inn til Ruud som står helt alene. Ballen spretter litt vanskelig og avslutningen ender høyt over mål.
    43'
    Odd kommer igjen, men det blir for upresist foran mål. Utspill for Viking.
    44'
    Berisha redder en corner for Viking.
    45'
    Ender i ingenting og det er snart pause på Skagerak Arena.
    45'+1
    45'+1
    Frispark til Odd i god posisjon. Både mulig med innlegg og skudd her.
    45'+2
    Rett i klypene til keeper.
    45'+2
    45 minutter igjen av denne kampen.
    46'
    Viking forsøker seg langs venstresiden, men roter ballen over sidelinjen.
    46'
    Enorm sjanse for Viking! Stikker Berisha gjennom i bakrom. Han forsøker å runde keeper og avslutte. Skuddet kommer fra litt spiss vinkel og går langt utenfor mål.
    48'
    Odd kommer hurtig langs kanten og får slått inn - rett til keeper.
    48'
    NY STOR SJANSE! Viking som kommer igjen. Finner Tripic foran mål, men fra kloss hold skyter han over.
    50'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Viking
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    MÅÅÅL! Det starter med en svak klarering fra Viking. Odd kommer raskt og spiller opp Norø Ingebrigtsen. Han forsøker å spille gjennom en lagkamerat på første touch, men får ballen tilbake. Ingebrigtsen banker ballen hardt i mål fra 16-meteren. En flott scoring!
    51'
    Tripic med skudd i andre enden av banen. Like utenfor!
    54'
    Corner til Viking. Går gjennom alt og alle.
    55'
    Viking presser på for en utligning. Kommer langs kanten og får slått inn, men det er ikke presist nok.
    58'
    Tripic kommer til skudd! Treff nettveggen, på feil side av stangen.
    59'
    Viking kommer til et nytt skudd, denne gangen fra distanse. Det blir litt tannløst.
    61'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Kristoffer Løkberg
    62'
    Inn: Kevin Kabran
    Ut: Niklas Sandberg
    62'
    Inn: Harald Nilsen Tangen
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    62'
    Trippelbytte fra Viking der!
    62'
    Stor sjanse til vertene! Lauritsen er litt heldig som får ballen i god posisjon foran mål. Avslutter, men god redning!
    62'
    Tangen smeller til i motsatt ende av banen. Redning.
    64'
    Hjørnespark til Viking
    64'
    Får ikke noe ut av den.
    65'
    I TVERRLIGGEREN! Odd spiller seg til en god sjanse. Alene foran mål smeller Ingebrigtsen til, men stoppes av treverket.
    65'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Josef Baccay
    68'
    Kan Viking slå tilbake her? Presser på for en utligning, men Odd har brukbar kontroll i øyeblikket.
    70'
    FOR EN SJANSE! Viking kontrer mot et Odd i ubalanse. Finner Tripic foran mål, men keeper seirer i den duellen.
    73'
    Frispark til Viking i farlig posisjon.
    74'
    For noen sjanser! Berisha header på mål, men den reddes. Returen skal jo sitte, men heldigvis for de involverte er det blåst for offside.
    75'
    Inn: Sebastian Sebulonsen
    Ut: Sondre Bjørshol
    75'
    Viking kommer igjen, men det stokker seg litt for den vanligvis så eminente angrepsrekken. Kabran som ikke helt lykkes med å avslutningen denne gangen.
    79'
    NY ENORM SJANSE! Berisha banker foran mål, hvor Solbakken er nære å styre den inn. Meget solid redning!