2-0

3 142
6 293

0'
    Stor Odd-sjanse! Jevtovic drar seg innover fra sin høyrekant og banker ballen i aluminiumet. Kampens første store sjanse tilhørerer vertene.
    6'
    Stor Brann sjanse! Mens Odd roper på frispark til Owusu nede foran benken angriper Brann. Først går skuddet til Finne i blokka til Hagen, før ballen detter ned til Børsting foran mål. Avslutningen blåser han over.
    17'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Diogo Tomas
    Ut: Sondre Solholm Johansen
    20'
    Ny stor sjanse for bortelaget. Først er det en god prestasjon fra Blomberg, som har vært livlig ute på venstrekanten, når han får vendt opp og vinklet spillet ut på kant-kollega Børsting. Han finner venstreback Wolfe på utsiden av 16m, som trikser og vender seg forbi Tomas før han sender ballen like utenfor den lengste stolpen. Nære!
    28'
    Nære på fra Odd! Hjemmelaget har ligget lavt og kompakt i 5-4-1 en periode nå, men bryter med Jørgensen og da går det fort fremover. Gjengaar drar en liten luke på Kristiansen før han prøver å banke ballen i nærmeste hjørnet. Holmen Johansen er fint med på notene og dytter den ut til corner.
    37'
    For en sjanse for bortelaget! De kombinerer seg fint mellom den lave blokka til Odd på høyrekanten. Til slutt kommer Børsting i mellom og banker ballen foran målet til Wahlstedt. Der er det millimetere unna at Horn Myhre får sklidd ballen i nettet.
    41'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Brann
    Mål: Filip Rønningen Jørgensen
    44'
    45'+4
    45'
    Corneren blir slått helt på bakre til Bård Finne. Det er ikke mannen man vil slippe alene i feltet. Han får tatt ned ballen, men skyter beklageligvis for gjestene over.
    56'
    Gult kort til Brann
    Sivert Heltne Nilsen
    56'
    Omgangens største sjanse detter til Jevtovic. Odd får endelig spilt av det høye presset til Brann og Jevtovic linker glimrende opp med Midtskogen på topp. Avslutningen fra lynvingen går en halvmeter på utsiden av stolpen til Holmen Johansen.
    65'
    Odd 2 - 0 Brann
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Målgivende: Conrad Wallem
    69'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Niklas Wassberg
    Ut: Frederik Borsting
    71'
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Mathias Rasmussen
    71'
    Inn: Leonard Owusu
    Ut: Filip Rønningen Jørgensen
    72'
    Gedigen Brann sjanse. Plutselig er det store huller i Odd forsvaret og Myhre får avsluttet upresset fra 12 meter. Avslutningen går like på utsiden av stolpe. Sitter med en følelse av at de sjansene må tas bedre vare på om Brann skal få med seg noe herfra.