Kampen har startet.
    Mål for Napoli!
    Napoli 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Eljif Elmas
    Eljif Elmas dundrer ballen i mål og SSC Napoli tar ledelsen 1-0 på Stadio Diego Armando Maradona.
    1'
    En av SSC Napolis spillere blir avblåst for offside på Stadio Diego Armando Maradona.
    7'
    Matteo Politano (SSC Napoli) slår en corner fra høyre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    7'
    I Napoli slår Lorenzo Insigne en corner fra venstre.
    7'
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    12'
    Offside! Lorenzo Insigne (SSC Napoli) er alene igjennom, men dommer Ivan Kruzliak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    12'
    Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Diego Armando Maradona.
    14'
    Georgi Dzhikiya er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Ivan Kruzliak tildeler FK Spartak Moskva en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for FK Spartak Moskva er nær straffområde.
    17'
    I Napoli slår Matteo Politano en corner fra venstre.
    19'
    Kalidou Koulibaly
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Frispark SSC Napoli.
    19'
    SSC Napoli fosser fremover, men Ivan Kruzliak blåser for offside på Stadio Diego Armando Maradona.
    20'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    21'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    21'
    Ivan Kruzliak tildeler FK Spartak Moskva en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    24'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    25'
    En av SSC Napolis spillere går i offside.
    26'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til SSC Napoli.
    28'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    29'
    Rødt kort til Napoli
    Mario Rui
    Rødt kort! Mario Rui (SSC Napoli) blir utvist.
    30'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    30'
    Rødt kort!
    Spilleren på Napoli får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    30'
    Nail Umyarov
    Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til SSC Napoli på egen banehalvdel.
    32'
    SSC Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Napoli fordi Samuel Gigot får behandling for en skade på banen.
    34'
    Piotr Zielinski
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) kommer seg fri på Stadio Diego Armando Maradona, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Samuel Gigot er tilbake på banen igjen.
    36'
    39'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Kevin Malcuit
    Ut: Lorenzo Insigne
    SSC Napoli bytter ut Lorenzo Insigne med Kevin Malcuit. Dette er det første byttet som Luciano Spalletti gjør i dagens kamp.
    41'
    42'
    42'
    Kostas Manolas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Ezequiel Ponce ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Ezequiel Ponce
    Dommeren gir Ezequiel Ponce (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    44'
    SSC Napoli slipper å klare seg uten Kostas Manolas som kommer tilbake på banen i Napoli.
    45'
    Ezequiel Ponce ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Napoli.
    45'
    SSC Napoli angriper i Napoli, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    Ruslan Litvinov
    Ruslan Litvinov (FK Spartak Moskva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Aleksandr Sobolev
    Ut: Ezequiel Ponce
    Det virker som Ezequiel Ponce ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Aleksandr Sobolev.
    45'+2
    FK Spartak Moskva avanserer forover i Napoli. Ruslan Litvinov avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    VAR sjekker om det er straffe til FK Spartak Moskva
    45'+5
    Ingen straffe til FK Spartak Moskva
    45'+7
    Aleksandr Sobolev
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Ivan Kruzliak.
    45'+7
    Gult kort til Napoli
    Giovanni Di Lorenzo
    Giovanni Di Lorenzo (SSC Napoli) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Diego Armando Maradona.
    45'+8
    Quincy Promes
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) avanserer forover på Stadio Diego Armando Maradona. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+9
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    45'+9
    45'+10
    Inn: Victor Osimhen
    Ut: Andrea Petagna
    Luciano Spalletti gjør dagens andre bytte i Napoli, når han tar ut Andrea Petagna og setter inn Victor Osimhen.
    46'
    Inn: Andre-Frank Zambo Anguissa
    Ut: Piotr Zielinski
    Bytte for SSC Napoli. Andre-Frank Zambo Anguissa kommer inn for Piotr Zielinski på Stadio Diego Armando Maradona.
    46'
    47'
    Frisparket tildelt SSC Napoli er farlig nær FK Spartak Moskvas målområde.
    49'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    49'
    I Napoli slår Zelimkhan Bakaev en corner fra høyre.
    54'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    Napoli 1 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Quincy Promes
    Mål! Quincy Promes utligner til 1-1.
    55'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) slår en corner fra venstre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    57'
    Matteo Politano (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    60'
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    65'
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Spillet på Stadio Diego Armando Maradona er stoppet midlertidig fordi Victor Osimhen ligger nede.
    66'
    Victor Osimhen er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Diego Armando Maradona.
    66'
    SSC Napoli angriper, men Ivan Kruzliak blåser for offside.
    67'
    Målet til Napoli sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Napoli blir annullert
    68'
    69'
    Zelimkhan Bakaev (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    73'
    Samuel Gigot
    Samuel Gigot (FK Spartak Moskva) header utenfor.
    73'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Ruslan Litvinov
    Rui Vitoria (FK Spartak Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Mikhail Ignatov erstatter Ruslan Litvinov.
    73'
    Inn: Hirving Lozano
    Ut: Matteo Politano
    SSC Napoli bytter ut Matteo Politano med Hirving Lozano. Dette er det fjerde byttet som Luciano Spalletti gjør i dagens kamp.
    74'
    Kan FK Spartak Moskva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    76'
    Ivan Kruzliak tildeler FK Spartak Moskva en corner. Zelimkhan Bakaev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    77'
    Ayrton Lucas
    Dommer Ivan Kruzliak gir Ayrton Lucas (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    77'
    Kostas Manolas
    SSC Napoli angriper i Napoli. Kostas Manolas fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    78'
    Fabian Ruiz
    Fabian Ruiz (SSC Napoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    79'
    Napoli 1 - 2 FK Spartak Moskva
    Mål: Mikhail Ignatov
    Målgivende: Ayrton Lucas
    Mål! Mikhail Ignatov gir FK Spartak Moskva ledelsen 1-2 i Napoli. Flott spill fra Ayrton Lucas før målet.
    80'
    Inn: Adam Ounas
    Ut: Eljif Elmas
    SSC Napoli gjør sitt femte bytte. Eljif Elmas erstattes av Adam Ounas.
    82'
    Frispark i en god posisjon for SSC Napoli!
    82'
    Andre gule kort til FK Spartak Moskva
    Utvisning! Dommer Ivan Kruzliak sender Maximiliano Caufriez (FK Spartak Moskva) av banen etter to gule kort.
    82'
    Kostas Manolas (SSC Napoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    86'
    Skade: FK Spartak Moskva
    87'
    Tilbake fra skade: FK Spartak Moskva
    88'
    Offside! Victor Osimhen (SSC Napoli) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    88'
    Inn: Alesandr Lomovitskiy
    Ut: Zelimkhan Bakaev
    Rui Vitoria gjør dagens tredje bytte i Napoli, når han tar ut Zelimkhan Bakaev og setter inn Alesandr Lomovitskiy.
    89'
    Aleksandr Maksimenko
    Dommer Ivan Kruzliak gir Aleksandr Maksimenko (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    89'
    89'
    Napoli 1 - 3 FK Spartak Moskva
    Målgivende: Aleksandr Sobolev
    Mål! Quincy Promes øker ledelsen til 1-3. Det er en fin assist fra Aleksandr Sobolev.
    90'
    Målsjanse! Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Napoli 2 - 3 FK Spartak Moskva
    Mål: Victor Osimhen
    Målgivende: Giovanni Di Lorenzo
    Victor Osimhen setter inn en redusering på Stadio Diego Armando Maradona. Stillingen er nå 2-3. Giovanni Di Lorenzo sto for den målgivende pasningen.
    90'+4
    Offside! Alesandr Lomovitskiy blir vinket av og FK Spartak Moskva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+5
    90'+6
    90'+6
    Dommer Ivan Kruzliak venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandr Maksimenko ligger nede.