Målsjanse! Jusuf Gazibegovic (SK Sturm Graz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Ivan Ljubic (SK Sturm Graz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    SK Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Yevhen Aranovskiy signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark PSV Eindhoven.
    9'
    Yevhen Aranovskiy signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    9'
    Ritsu Doan
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Ritsu Doan går utenfor.
    11'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    12'
    Yevhen Aranovskiy tildeler PSV Eindhoven en corner. Cody Gakpo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Stefan Hierlander
    SK Sturm Graz angriper i Graz. Stefan Hierlander avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Merkur Arena.
    23'
    24'
    26'
    Marco Van Ginkel
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Marco Van Ginkel avslutter utenfor.
    26'
    Cody Gakpo
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til SK Sturm Graz.
    30'
    Gult kort til Sturm Graz
    Otar Kiteishvili
    Otar Kiteishvili (SK Sturm Graz) mottar sitt første gule kort for dagen på Merkur Arena.
    30'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) avanserer forover på Merkur Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Graz slår Cody Gakpo en corner fra høyre.
    31'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Sturm Graz 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Ibrahim Sangare
    Målgivende: Marco Van Ginkel
    PSV Eindhoven leder 0-1 etter en scoring av Ibrahim Sangare. Marco Van Ginkel sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Frispark for SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Ritsu Doan
    Sjanse i Graz! Ritsu Doan (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Arena.
    35'
    35'
    38'
    Yevhen Aranovskiy signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    39'
    SK Sturm Graz angriper, men Yevhen Aranovskiy blåser for offside.
    40'
    40'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Arena.
    42'
    SK Sturm Graz fosser fremover, men Yevhen Aranovskiy blåser for offside på Merkur Arena.
    43'
    Philipp Mwene
    Målsjanse! Philipp Mwene (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Andreas Kuen
    Ut: Ivan Ljubic
    SK Sturm Graz bytter ut Ivan Ljubic med Andreas Kuen. Dette er det første byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    46'
    Dommer Yevhen Aranovskiy viser Jusuf Gazibegovic (SK Sturm Graz) det gule kortet.
    47'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Olivier Boscagli
    Dommeren gir Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) et gult kort.
    49'
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Sturm Graz 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Eran Zahavi
    Målgivende: Mario Gotze
    I Graz øker PSV Eindhoven ledelsen til 0-2 takket være et mål av Eran Zahavi. Det er en fin assist fra Mario Gotze.
    51'
    Kelvin Yeboah
    SK Sturm Graz angriper i Graz. Kelvin Yeboah fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frisparket tildelt SK Sturm Graz er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    54'
    Mål for Sturm Graz!
    Sturm Graz 1 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Jon Gorenc-Stankovic
    Målgivende: Jakob Jantscher
    Jon Gorenc-Stankovic (SK Sturm Graz) header ballen i mål på Merkur Arena. Stillingen er nå 1-2. Jakob Jantscher var nest sist på ballen.
    55'
    Ibrahim Sangare
    Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Jon Gorenc-Stankovic
    Jon Gorenc-Stankovic (SK Sturm Graz) får et gult kort av dommer Yevhen Aranovskiy.
    57'
    59'
    59'
    60'
    Otar Kiteishvili (SK Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men klarer ikke å score.
    61'
    64'
    Cody Gakpo
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Ritsu Doan
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) erstattes av Carlos Vinicius.
    65'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Eran Zahavi
    Bytte for PSV Eindhoven. Yorbe Vertessen kommer inn for Eran Zahavi på Merkur Arena.
    65'
    SK Sturm Graz avanserer forover og Otar Kiteishvili kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Sjanse! SK Sturm Graz avanserer forover, men Otar Kiteishvili avslutter utenfor.
    67'
    Inn: Manprit Sarkaria
    Ut: Jakob Jantscher
    SK Sturm Graz gjør sitt andre bytte. Jakob Jantscher erstattes av Manprit Sarkaria.
    68'
    I Graz slår Manprit Sarkaria en corner fra venstre.
    70'
    Jon Gorenc-Stankovic (SK Sturm Graz) header mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Yorbe Vertessen
    Målsjanse på Merkur Arena! Yorbe Vertessen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    72'
    72'
    Sjanse til PSV Eindhoven! Ibrahim Sangare er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    74'
    Sturm Graz 1 - 3 PSV Eindhoven
    Mål: Philipp Max
    Philipp Max øker PSV Eindhovens ledelse til 1-3! Flott spill fra Mario Gotze før målet.
    74'
    Frispark SK Sturm Graz.
    76'
    Inn: Anderson Niangbo
    Ut: Kelvin Yeboah
    Christian Ilzer (SK Sturm Graz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Anderson Niangbo erstatter Kelvin Yeboah.
    78'
    Sturm Graz 1 - 4 PSV Eindhoven
    Mål: Yorbe Vertessen
    Målgivende: Philipp Mwene
    Mål! Yorbe Vertessen gir PSV Eindhoven en komfortabel 1-4 ledelse. Flott spill fra Philipp Mwene før målet.
    78'
    Anderson Niangbo
    Anderson Niangbo header i stolpen! Nære på for SK Sturm Graz i Graz.
    80'
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Marco Van Ginkel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Armando Obispo, mens Marco Van Ginkel tar plass på benken.
    81'
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Mario Gotze
    Roger Schmidt gjør dagens fjerde bytte i Graz, når han tar ut Mario Gotze og setter inn Erick Gutierrez.
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Graz fordi Otar Kiteishvili får behandling for en skade på banen.
    82'
    Inn: Alexander Prass
    Ut: Otar Kiteishvili
    Alexander Prass (SK Sturm Graz) erstatter Otar Kiteishvili som muligens er skadet.
    82'
    Inn: Christoph Lang
    Ut: Stefan Hierlander
    SK Sturm Graz bytter ut Stefan Hierlander med Christoph Lang.
    82'
    Cody Gakpo
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Merkur Arena, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Jon Gorenc-Stankovic (SK Sturm Graz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Merkur Arena.
    85'
    Jon Gorenc-Stankovic er tilbake på banen igjen.
    88'
    Andre gule kort til PSV Eindhoven
    Utvisning! PSV Eindhoven må klare seg resten av kampen uten Ibrahim Sangare etter at han får sitt andre gule.
    89'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Cody Gakpo
    PSV Eindhoven bytter ut Cody Gakpo med Mauro Junior. Dette er det femte byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    90'
    Skudd på mål, Sturm Graz
    90'+2
    90'+2
    I Graz slår Jusuf Gazibegovic en corner fra høyre.
    90'+2
    SK Sturm Graz angriper på Merkur Arena. Jon Gorenc-Stankovic header utenfor.
    90'+3
    Andreas Kuen
    SK Sturm Graz angriper. Andreas Kuen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.