1-0
Cancelo90'+1
3-0

Den første omgangen er sparket i gang.
    Kevin De Bruyne (Manchester City FC) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    5'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Manchester City FC en corner. Riyad Mahrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Ferran Torres
    Målsjanse på Etihad Stadium! Ferran Torres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Riyad Mahrez (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    7'
    Manchester City FC angriper på Etihad Stadium. Ferran Torres header utenfor.
    7'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Olympiakos
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Ferran Torres setter ballen i nettet og Manchester City FC leder nå 1-0. Kevin De Bruyne sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark Manchester City FC.
    14'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    17'
    I Manchester slår Kevin De Bruyne en corner fra venstre.
    19'
    26'
    Raheem Sterling
    Manchester City FC angriper. Raheem Sterling får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Dommer Carlos Del Cerro Grande ser at linjemannen løfter flagget, og Manchester City FCs Raheem Sterling blåses av for offside.
    32'
    Olympiacos Piraeus angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    38'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Manchester City FC.
    39'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Manchester City FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Pepe
    Ut: Andreas Bouchalakis
    Olympiacos Piraeus bytter ut Andreas Bouchalakis med Pepe.
    46'
    Inn: Bruma
    Ut: Lazar Randjelovic
    Olympiacos Piraeus bytter ut Lazar Randjelovic med Bruma. Dette er det andre byttet som Pedro Martins gjør i dagens kamp.
    46'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Manchester City FC.
    46'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    48'
    Phil Foden
    Phil Foden (Manchester City FC) avanserer forover på Etihad Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Mathieu Valbuena
    Målsjanse! Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Manchester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Olympiakos
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) pådrar seg et gult kort.
    55'
    57'
    Ilkay Gündogan
    Ilkay Gundogan (Manchester City FC) kommer seg fri på Etihad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    El Arabi
    Olympiacos Piraeus fosser forover og El Arabi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    Manchester City, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    63'
    Bruma
    Bruma (Olympiacos Piraeus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    68'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Riyad Mahrez
    Pep Guardiola (Manchester City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Gabriel Jesus erstatter Riyad Mahrez.
    68'
    Inn: Rodri
    Ut: Phil Foden
    Bytte for Manchester City FC. Rodri kommer inn for Phil Foden på Etihad Stadium.
    69'
    Kevin De Bruyne
    Manchester City FC avanserer forover i Manchester. Kevin De Bruyne avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Mady Camara
    Pedro Martins gjør dagens tredje bytte i Manchester, når han tar ut Mady Camara og setter inn Giorgos Masouras.
    73'
    Jose Holebas
    Olympiacos Piraeus angriper i Manchester. Jose Holebas fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Sjanse i Manchester! Kevin De Bruyne (Manchester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    76'
    Inn: Koka
    Ut: El Arabi
    Bytte for Olympiacos Piraeus. Koka kommer inn for El Arabi på Etihad Stadium.
    76'
    En av Olympiacos Piraeuss spillere går i offside.
    77'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Manchester City 2 - 0 Olympiakos
    Mål: Gabriel Jesus
    Mål! Gabriel Jesus øker Manchester City FCs ledelse til 2-0 på Etihad Stadium. Det er en fin assist fra Kevin De Bruyne.
    81'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Raheem Sterling
    Pep Guardiola (Manchester City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bernardo Silva erstatter Raheem Sterling.
    82'
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Kyle Walker
    Manchester City FC bytter ut Kyle Walker med Joao Cancelo. Dette er det fjerde byttet som Pep Guardiola gjør i dagens kamp.
    83'
    I Manchester slår Bernardo Silva en corner fra høyre.
    85'
    Inn: El Arbi Hillel Soudani
    Ut: Mathieu Valbuena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos Piraeus. Inn kommer Hillal Soudani, mens Mathieu Valbuena tar plass på benken.
    85'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Kevin De Bruyne
    Kevin De Bruyne (Manchester City FC) erstattes av Felix Nmecha.
    86'
    Joao Cancelo
    Joao Cancelo (Manchester City FC) kommer til en målsjanse på Etihad Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Bernardo Silva (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    88'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Manchester City 3 - 0 Olympiakos
    Mål: Joao Cancelo
    Målgivende: Felix Nmecha
    Joao Cancelo øker Manchester City FCs ledelse til 3-0! Flott spill fra Felix Nmecha før målet.