Frispark til FK Lokomotiv Moscow på halvdelen til Atletico Madrid.
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Renan Lodi (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    7'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    9'
    Saul Niguez
    Atletico Madrid angriper. Saul Niguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Moskva slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    18'
    Mål for Atletico Madrid!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Jose Gimenez
    Målgivende: Hector Herrera
    Mål! Jose Gimenez gir Atletico Madrid ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Hector Herrera var nest sist på ballen.
    18'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til Lokomotiv Moscow
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Lokomotiv Moscow
    24'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    FK Lokomotiv Moscow har fått straffe!
    24'
    Lokomotiv Moscow scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk setter ballen i mål fra straffemerket på RZD Arena. Dermed står det 1-1 i Moskva.
    25'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    28'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    29'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Murilo Cerqueira
    Murilo Cerqueira (FK Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    29'
    Angel Correa
    Sjanse! Atletico Madrid avanserer forover, men Angel Correa avslutter utenfor.
    31'
    Luis Suarez (Atletico Madrid) vinkes av for offside i Moskva.
    32'
    Frispark FK Lokomotiv Moscow.
    33'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Benoit Bastien tildeler Atletico Madrid en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Hector Herrera (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    40'
    Benoit Bastien tildeler Atletico Madrid en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Luis Suarez
    Atletico Madrid avanserer forover i Moskva. Luis Suarez avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    FK Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Saul Niguez
    Dommeren gir Saul Niguez (Atletico Madrid) et gult kort.
    44'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Koke
    Ut: Saul Niguez
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt første bytte for dagen. Koke erstatter Saul Niguez.
    46'
    49'
    Renan Lodi
    Dommer Benoit Bastien viser Renan Lodi (Atletico Madrid) det gule kortet.
    49'
    Frisparket tildelt Atletico Madrid er farlig nær FK Lokomotiv Moscows målområde.
    51'
    Grzegorz Krychowiak
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Atletico Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    53'
    53'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til FK Lokomotiv Moscow.
    54'
    Slobodan Rajković
    Slobodan Rajković (FK Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Benoit Bastien.
    54'
    Atletico Madrid angriper i Moskva, men blir avblåst for offside.
    56'
    57'
    Frispark Atletico Madrid.
    58'
    Joao Felix
    Målsjanse på RZD Arena! Joao Felix fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Atletico Madrid er nær straffområde.
    60'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    62'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Fedor Smolov
    FK Lokomotiv Moscow bytter ut Fedor Smolov med Rifat Zhemaletdinov.
    64'
    Jose Gimenez
    Atletico Madrid avanserer forover på RZD Arena og Jose Gimenez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Lokomotiv Moscow.
    65'
    65'
    Renan Lodi (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    65'
    Offside! Luis Suarez (Atletico Madrid) er alene igjennom, men dommer Benoit Bastien ser at linjemannen er oppe med flagget.
    66'
    Marcos Llorente
    Målsjanse! Marcos Llorente (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    69'
    Inn: Vitolo
    Ut: Marcos Llorente
    Atletico Madrid bytter ut Marcos Llorente med Vitolo. Dette er det andre byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Angel Correa
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Angel Correa erstattes av Thomas Lemar.
    69'
    Rifat Zhemaletdinov
    Rifat Zhemaletdinov (FK Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    69'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Benoit Bastien blåser for offside på RZD Arena.
    72'
    I Moskva slår Anton Miranchuk en corner fra høyre.
    74'
    Vitolo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Vitolo
    Lucas Torreira (Atletico Madrid) erstatter Vitolo som muligens er skadet.
    78'
    I Moskva slår Thomas Lemar en corner fra venstre.
    80'
    FK Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    83'
    Luis Suarez
    Atletico Madrid angriper i Moskva. Luis Suarez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) erstattes av Dmitry Rybchinskiy.
    89'
    Benoit Bastien tildeler Atletico Madrid en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.