0-1

Ble dekket av Arilas Berg Ould-Saada

God mulighet umiddelbart for Mallorca. Lago Junior kommer til heading fra 6-7 meter, men den går rett på Moya som holder trygt i målet til Real Sociedad.
    2'
    Gult kort til Real Sociedad
    Mikel Merino
    19'
    VAR skal se om det er noe grunn til å blåse straffe. Snakk om at Januzaj rives ned mens Ødegaards corner var i lufta.
    24'
    VAR har vurdert ferdig. Ikke noe straffe
    25'
    VAR ser på en mulig hands av Illaramendi - og isåfall et straffespark til Mallorca. Det er ikke noe straffe vurderer VAR.
    29'
    Ødegaard med flere fine finter og dragninger, før han går ned i bakken inne i straffefeltet. Dommer vinker spillet videre. Ødegaard slår ut med armene. Nesten så nordmannen driblet seg gjennom alene med keeper. Ser vel ut som at dommers vurdering er korrekt.
    40'
    Stor sjanse for Real Sociedad. Illaramandi slår inn til Oyarazabal. Fra fem meter header han over. Kampens første virkelig store sjanse.
    42'
    Stolpe ut for Real Sociedad. Illaramendi med et perfekt gjennomspill i bakrommet til Oyarzabal. Han tar ned ballen fint før avslutningen går i stolpen og ut.
    45'+2
    Robin Le Normand
    58'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Aleksandar Trajkovski
    Ut: Aleix Febas
    58'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Alexander Isak
    Ut: Willian Jose
    63'
    Inn: Portu
    Ut: Adnan Januzaj
    63'
    Inn: Alex Alegria
    Ut: Ante Budimir
    71'
    Inn: David Zurutuza
    Ut: Mikel Merino
    73'
    Nære 0-1! Illaramendi klemmer til fra distanse. Den går liiike utenfor den venstre stolpen. Reina var riktig nok bra etter og hadde kanskje stoppet den HVIS den gikk på innsiden av stolpen
    74'
    Ødegaard mister ballen på egen halvdel. Mallorca kontrer og kommer til legg fra venstre ved Lumor - som ender som et skudd! Den spretter i stolpen! Keeper Moya var utspilt der.
    78'
    Gult kort til Mallorca
    Raillo
    79'
    Ødegaards frispark skrur i nettveggen. Han får den over muren, men den går på feil side av stolpen. Så ut som keeper Reina hadde kontroll.
    81'
    Mål for Real Sociedad!
    Mallorca 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Martin Ødegaard
    83'
    Mallorca nære 1-1! Sevilla skyter fra distanse, men Moya får slått unna. Skummel skru i ballen der.
    86'
    Ødegaard jobber bra hjem og vinner ballen. Han slår ballen perfekt til Oyarzabal før Ødegaard får den tilbake. Han tar med seg ballen i 16 meteren og kommer til skudd fra 3-4 meter skrått fra mål. Keeper Reina redder med beina! Nesten så Ødegaard ble tomålsscorer.