4-2
696
1 692

0'
    Enorm sjanse for vertene! Kyvåg slår ballen inn til Halldórsdóttir som avslutter fra kort hold. En solid redning fra Mikalsen hindrer scoring. Frisk åpning av vertene!
    1'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 1 - 0 Brann
    Mål: Ásdís Halldórsdóttir
    2'
    LSK Kvinner 2 - 0 Brann
    Mål: Emilie Marie Woldvik
    Målgivende: Ásdís Halldórsdóttir
    25'
    Nok en suser som er nære! LSK Kvinner kommer nok en gang til skuddposisjon fra langt hold. Avslutningen fra Kyvåg er knallhard mot krysset, men ender noen centimeter til side for stolpen. LSK Kvinner er nærmere en tredje scoring enn Brann er sin første!
    34'
    45'+3
    45'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Larissa Crummer
    Ut: Anna Aahjem
    45'
    Mål for Brann!
    LSK Kvinner 2 - 1 Brann
    Mål: Cecilie Kvamme
    Målgivende: Larissa Crummer
    52'
    Inn: Amalie Eikeland
    Ut: Signe Gaupset
    53'
    LSK Kvinner 2 - 2 Brann
    Mål: Rakel Engesvik
    56'
    Kyvåg er centimeter unna! Kantspilleren fyrer av et skudd fra spiss vinkel, men ballen ender noen få centimeter unna stolpen.
    57'
    LSK Kvinner 3 - 2 Brann
    Mål: Emma Peuhkurinen
    58'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Tonje Erikstein
    Ut: Kathrine Winnem Jørgensen
    60'
    Like utenfor Fiskerstrand mål! Det blir mye klabb og babb inne i feltet til LSK Kvinner. Til slutt kommer avslutningen, men en gulkledd for akkurat blokkert ballen ut til corner.
    71'
    Inn: Johanna Renmark
    Ut: Cecilie Kvamme
    73'
    Inn: Tomine Svendheim
    Ut: Marit Bratberg Lund
    73'
    Renmark header i stolpen! Eikeland svinger ballen inn til Renmark som forsøker seg med pannebrasken. Ballen ser ut til å trille inn i målet, men treffer stolpen. Der er Brann nære utligningen!
    76'
    Fiskerstrand med en flott redning! Brann fyrer av nok et langskudd. Denne gangen går ballen mot krysset, men Fiskerstrand er oppe og slår ballen ut til hjørnespark.