Joseph Dickerson tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    4'
    En av Atlanta United FCs spillere går i offside.
    6'
    Thiago Almada
    Målsjanse! Thiago Almada (Atlanta United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    9'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Denis Bouanga
    LA FC angriper i Los Angeles. Denis Bouanga avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mateusz Bogusz (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    15'
    Hjørnespark til Atlanta United FC
    16'
    17'
    18'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Diego Palacios
    Dommer Joseph Dickerson viser Diego Palacios (LA FC) det gule kortet.
    18'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    21'
    Mateusz Bogusz
    Sjanse i Los Angeles! Mateusz Bogusz (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    23'
    Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (LA FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    23'
    Frispark Atlanta United FC.
    24'
    Ryan Hollingshead
    Ryan Hollingshead (LA FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    26'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til LA FC.
    28'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Franco Ibarra
    Dommeren gir Franco Ibarra (Atlanta United FC) et gult kort.
    28'
    Dommer Joseph Dickerson venter med å sette i gang spillet fordi Denil Omar Maldonado Munguia ligger nede.
    30'
    Denil Omar Maldonado Munguia er tilbake på banen igjen.
    31'
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Banc of California Stadium.
    31'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til LA FC.
    33'
    Giorgos Giakoumakis er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    34'
    Sjanse! LA FC avanserer forover, men Jose Cifuentes avslutter utenfor.
    34'
    Kwadwo Opoku
    Målsjanse til LA FC! Kwadwo Opoku treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Mateusz Bogusz (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    35'
    36'
    Atlanta United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    39'
    I Los Angeles slår Mateusz Bogusz en corner fra venstre.
    39'
    Joseph Dickerson tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Luiz Araujo
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til LA FC like utenfor Atlanta United FC-området.
    41'
    LA FC fosser forover og Mateusz Bogusz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Jose Cifuentes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    42'
    44'
    45'
    LA FC angriper, men avslutningen til Diego Palacios går utenfor.
    49'
    50'
    LA FC angriper i Los Angeles. Mateusz Bogusz fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Denis Bouanga (LA FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Tyler Wolff
    Ut: Derick Etienne
    Atlanta United FC bytter ut Derick Etienne med Tyler Wolff.
    58'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Denis Bouanga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    58'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Stipe Biuk
    Ut: Kwadwo Opoku
    Steven Cherundolo (LA FC) gjør sitt første bytte for dagen. Stipe Biuk erstatter Kwadwo Opoku.
    59'
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Mateusz Bogusz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer Carlos Vela, mens Mateusz Bogusz tar plass på benken.
    59'
    Carlos Vela
    LA FC angriper i Los Angeles. Carlos Vela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    LA FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    61'
    Matheus Rossetto
    Dommer Joseph Dickerson gir Matheus Rossetto (Atlanta United FC) et gult kort.
    61'
    Denis Bouanga (LA FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Sjanse i Los Angeles! Denis Bouanga (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Erik Duenas
    Sjanse! LA FC avanserer forover, men Erik Duenas avslutter utenfor.
    66'
    68'
    Juan Sanchez
    Juan Sanchez (Atlanta United FC) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    70'
    Straffe til Los Angeles FC
    72'
    Carlos Vela (LA FC) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Atlanta United FC
    73'
    VAR sjekker om det er straffe
    74'
    Dommeren dømmer straffe
    74'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Giorgos Giakoumakis
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) erstattes av Miguel Berry.
    75'
    Inn: Ajani Fortune
    Ut: Matheus Rossetto
    Atlanta United FC gjør sitt tredje bytte. Matheus Rossetto erstattes av Ajani Fortune.
    75'
    78'
    Frispark LA FC.
    78'
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    79'
    Inn: Caleb Wiley
    Ut: Luiz Araujo
    Atlanta United FC bytter ut Luiz Araujo med Caleb Wiley. Dette er det fjerde byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    79'
    Denis Bouanga (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Ajani Fortune
    Atlanta United FC avanserer forover i Los Angeles. Ajani Fortune avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Ajani Fortune (Atlanta United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Denis Bouanga skyter i stolpen! Stor sjanse for LA FC i Los Angeles.
    86'
    Målsjanse! Jose Cifuentes (LA FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Inn: Daniel Crisostomo
    Ut: Jose Cifuentes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer Daniel Crisostomo, mens Jose Cifuentes tar plass på benken.
    88'
    89'
    Stipe Biuk
    Stipe Biuk (LA FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    LA FC angriper. Denis Bouanga får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+5
    90'+5
    Tyler Wolff
    Tyler Wolff (Atlanta United FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+5
    Carlos Vela (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    90'+6
    90'+6
    Daniel Crisostomo
    Daniel Crisostomo (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+6
    Thiago Almada (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.