Leicester City 0 - 1 Manchester United
    Mål: Mason Greenwood
    Målgivende: Bruno Fernandes
    19'
    Nesten utligning! Maddison slår mot Pereira bak i feltet. Han ser ut til å prøve å slå ballen mot Vardy igjen, men han er også svææææært nære ved å sette ballen i mål. Den stryker utenfor stolpen!
    27'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 Manchester United
    Mål: Youri Tielemans
    Målgivende: Kelechi Iheanacho
    31'
    Leicester er nære igjen. Tielemans kommer seg fri i mellomrom og spiller opp til Iheanacho, som skyter fra 18 meter. Like utenfor.
    40'
    Det blir en innøvd variant. Ballen løftes inn mot Vardy, som er svært nær ved å få avsluttet fra tre-fire meter, men det blir bare nesten.
    45'+4
    Leicester får en god sjanse nesten umiddelbart. Iheanacho spilles fint fri i mellomrom. Han har med seg Vardy, men han går for skuddet selv fra 16 meter. De Gea er fint med på notene og redder trygt.
    46'
    Gult kort til Manchester United
    Victor Lindelöf
    52'
    Matic skyter fra minst 30 meter og det blir ganske farlig det! Like over.
    55'
    Klabb og babb inne foran Schmeichel. Plutselig får Greenwood en enorm mulighet fra fem meter, men Schmeichel redder med en fin benparade. Flagget kommer opp i etterkant.
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Jadon Sancho
    66'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: James Maddison
    73'
    I stolpen fra Tielemans! Det åpner seg helt for Leicester. Tielemans har flere lagkamerater med seg, men han går for skuddet fra 18-20 meter. Via De Gea, i stolpen og ut til corner.
    76'
    Manchester United kontrer raskt og når taklingen til Evans gjør at Pereira misser, får plutselig bortelaget en enorm mulighet. Rashford spiller inn til Ronaldo, men pasningen tar litt for lang tid og gjør at Ronaldo må vente inn ballen. Skuddet reddes!
    77'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Kelechi Iheanacho
    78'
    Daka scorer nesten umiddelbart! Daka kommer seg inn i boksen og skyter lavt mot mål. De Gea redder og Maguire sender ballen ut til hjørnespark.
    78'
    Leicester City 2 - 1 Manchester United
    Mål: Caglar Söyüncü
    Målgivende: Ayoze Perez
    78'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Nemanja Matic
    80'
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Mason Greenwood
    80'
    Stor sjanse for Pereira, men skuddet glir litt av foten og går utenfor. Store rom i Manchester United-forsvaret nå.
    82'
    Leicester City 2 - 2 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Victor Lindelöf
    82'
    Leicester City 3 - 2 Manchester United
    Mål: Jamie Vardy
    83'
    Utrolig nære 4-2! Ballen faller ned i feltet, der Ayoze Perez får skutt helt alene med de Gea. Heldigvis for gjestene redder spanjolen.