4-2
8 017
17 841

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Leicester City og Manchester United!
    Da har lagoppstillingene kommet inn. Harry Maguire starter for Manchester United. Han har slitt med en liten skade de siste kampene og har stått over de to siste kampene til Manchester United, men kapteinen er tilbake i dag.,
    Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba, Matic - Greenwood, Fernandes, Sancho - Ronaldo.
    Leicester City (3-4-1-2): Schmeichel - Amartey, Evans, Söyüncü - Pereira, Tielemans, Soumaré, Castagne - Maddison - Iheanacho, Vardy.
    Marcus Rashford er med på benken for Manchester United. Kommer han inn i dag, vil det være hans første kamp denne sesongen.
    Benken til Leicester: Ward, Bertrand, Vestergaard, Barnes, Albrighton, Choudhury, Ayose Pérez, Daka, Lookman.
    Benken til Manchester United: Henderson, Bailly, Dalot, Telles, Mata, Lingaard, Van de Beek, McTominay og Rashford.
    Antall stemmer: 3896
    Lagene har møttes to ganger tidligere i år. Begge kampene endte med seier til Leicester, 2-1 på Old Trafford i serierunde 36 forrige sesong og 3-1 til Leicester hjemme på King Power Stadium i kvartfinalen i FA-cupen i mars.
    Cristiano Ronaldo står med tre mål på fire kamper i Premier League denne sesongen, totalt fem mål på seks kamper for Manchester United. Kommer det et nytt mål i dag? Foto: Paul ELLIS / AFP
    Nærmer seg kampstart nå. En viktig kamp for begge lag, for Leicesters del må de nesten vinne for å ha en viss kontakt med topplagene, mens Manchester United med seier vil krype helt opp i ryggen på Liverpool på toppen av tabellen (eventuelt Chelsea etter ferdigspilt runde). Neste helg spiller Manchester United hjemme mot nettopp Liverpool.
    Fernandes sparker kampen i gang for Manchester United.
    1'
    Ingen god førsteinvolvering fra Maguire, som bommer med et medtak og ballen sklir ut til kast.
    1'
    Maddison vender seg fri i mellomrom. Blir hektet av Matic, som er ganske heldig som slipper unna gult kort der.
    3'
    Litt buing når Maguire får ballen. Midtstopperen spilte i Leicester før han gikk til Manchester United.
    3'
    Sancho prøver seg med en stikker mot Ronaldo, men den går hele veien inn til Schmeichel.
    4'
    Nydelig Leicester-angrep! Iheanacho dribler seg forbi to mann langs sidelinjen og plutselig åpner det seg store rom for ham, Vardy og Maddison. Iheanacho velger å spille mot Maddison, som venter inn Tielemans. Sistnevnte kommer seg ned til dødlinja og slår inn foran mål, men Maguire står i veien like foran Vardy og får klarert. Gode tendenser og meget bra gjort av Iheanacho innledningsvis.
    6'
    Leicester har startet best her. De klarer å holde seg inne i 16-meteren i flere trekk på rad og det kommer flere halvfarlige situasjoner ut av det, men ingen skikkelig avslutning.
    9'
    Maddison skyter fra skrått hold. Rett på De Gea, som holder ballen.
    10'
    Vardy og Lindelöf kjemper om ballen i en tett duell. Fernandes kommer også inn og det ender med et frispark til Vardy like ved midtstreken.
    11'
    Manchester Uniteds første mulighet. Greenwood kombinerer fint med Fernandes og setter fart fremover. Han skyter fra drøyt 20 meter, men rett på Schmeichel.
    13'
    Evans slår langt opp mot Iheanacho, men det blir for langt og ut av spill.
    15'
    Greenwood slår inn i feltet, hvor Ronaldo og Sancho lurer ved bakre stolpe, men Amartey får headet fint unna før ballen kommer så langt.
    15'
    Ganske anonym så langt, Cristiano Ronaldo.
    16'
    Wan-Bissaka slår inn. Pereira header ut til corner.
    17'
    Pogba er sist på ballen, men det blir en slags avslutning med bakhodet og ballen går høyt over.
    17'
    Mål for Manchester United!
    Leicester City 0 - 1 Manchester United
    Mål: Mason Greenwood
    Målgivende: Bruno Fernandes
    For en perle! Greenwood får ballen utenfor hjørnet av 16-meteren, drar seg innover i banen og banker til. Ballen går som et prosjektil mot det lengste hjørnet og går i stolpen og inn bak en sjanseløs Kasper Schmeichel. Foto: Reuters/Rebecca Naden
    19'
    Leicester kommer seg til tre skudd i l løpet av noen sekunder. Vardy avslutter sist, men får ikke noe spesielt godt treff og De Gea redder enkelt.
    21'
    Corner til Manchester United.
    24'
    Løftes farlig inn. Ballen går like over Maguire, men det blåses frispark mot Ronaldo, tror jeg, inne i feltet.
    25'
    Frispark til Iheanacho midt på banen. Maguire som gir ham en liten dytt.
    26'
    Nesten utligning! Maddison slår mot Pereira bak i feltet. Han ser ut til å prøve å slå ballen mot Vardy igjen, men han er også svææææært nære ved å sette ballen i mål. Den stryker utenfor stolpen!
    27'
    Ronaldos første sjanse. Sancho kommer seg inn i feltet og får spilt til Ronaldo, som skyter fra 14 meter. Schmeichel fomler litt med ballen, men han får reddet.
    28'
    Pogba skyter fra 20 meter. Markerer høylytt at han skal ha et hjørnespark og han får til slutt også det.
    29'
    Maguire får hodet på ballen, men header utenfor.
    29'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 1 Manchester United
    Mål: Youri Tielemans
    Målgivende: Kelechi Iheanacho
    Om det første målet var en perle, er ikke kampens andre mål noe dårligere! Utsøkt av Tielemans! Maguire mister ballen på klønete vis like ved egen 16-meter. Iheanacho spiller raskt til Tielemans, som fra 16 meter kjører en slags lobb opp i lengste hjørne! Rett og slett kunst fra Tielemans og lagene er like langt. Foto: Paul Ellis/AFP
    31'
    Ronaldo skyter fra 16 meter. Rett i Evans.
    33'
    Stopp i spillet. Maddison ligger nede og tar seg til hodet. Engelskmannen får et ublidt møte med albuen til Matic.
    35'
    Frispark til Leicester inne på gjestenes halvdel.
    37'
    Tas kort mot Pereira, som slår inn i feltet. Blir headet unna.
    38'
    Leicester er nære igjen. Tielemans kommer seg fri i mellomrom og spiller opp til Iheanacho, som skyter fra 18 meter. Like utenfor.
    40'
    Maguire blir presset hardt hver gang han har ballen. Igjen får Iheanacho en fot på ballen, men han får ikke kontroll på ballen.
    40'
    Leicester trer seg ganske enkelt gjennom i midten i dag.
    43'
    Det er lagt til tre minutter.
    45'
    Shaw legger igjen mot Ronaldo, men spissen bommer mer eller mindre på ballen, 13-14 meter fra mål. Kunne blitt en stor sjanse.
    45'+1
    Han prøver seg med et brassespark like etter, men blåses av for farlig spill.
    45'+1
    Nok en feilpasning fra Maguire på vei fremover. Stor jubel fra hjemmefansen.
    45'+3
    Maddison legges i bakken av Fernandes. Snaut 30 meter fra mål. Mulig skuddhold det her.
    45'+3
    Maddison og Tielemans står ved ballen.
    45'+3
    Maddison skal ta frisparket ...
    45'+4
    Det blir en innøvd variant. Ballen løftes inn mot Vardy, som er svært nær ved å få avsluttet fra tre-fire meter, men det blir bare nesten.
    45'+4
    Og da er det pause. En omgang med to nydelige scoringer.
    Da er vi i gang igjen.
    46'
    Leicester får en god sjanse nesten umiddelbart. Iheanacho spilles fint fri i mellomrom. Han har med seg Vardy, men han går for skuddet selv fra 16 meter. De Gea er fint med på notene og redder trygt.
    46'
    Så er det Greenwood som får sjansen, men skuddet fra 18 meter går et godt stykke over mål.
    48'
    Pereira går ned mot dødlinjen og prøver seg med et innlegg. Lander oppe på nettaket.
    48'
    Greenwood igjen, denne gangen fra 20 meter. Igjen et godt stykke over mål.
    50'
    Maddison prøver seg med en stikker gjennom mot Vardy, men De Gea kommer fint ut og holder ballen.
    50'
    Gult kort til Manchester United
    Victor Lindelöf
    Vardy får akkurat en fot på ballen foran Lindelöf.
    52'
    Frispark snaut 30 meter fra mål.
    53'
    Maddison står ved ballen. Skal nok gå for skudd her.
    53'
    Rett i muren. Prøver seg på med et nytt skudd på halv volley, men høyt over.
    54'
    Matic skyter fra minst 30 meter og det blir ganske farlig det! Like over.
    55'
    Vardy går i bakken like utenfor 16-meteren. Så ganske teatralsk ut og spillet vinkes videre.
    58'
    Corner til Leicester.
    60'
    Slås lavt. Ender opp med at Leicester mister ballen.
    61'
    Manchester United kontrer raskt, men innlegget til Wan-Bissaka blir enkelt håndtert av Schmeichel.
    61'
    Klabb og babb inne foran Schmeichel. Plutselig får Greenwood en enorm mulighet fra fem meter, men Schmeichel redder med en fin benparade. Flagget kommer opp i etterkant.
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Jadon Sancho
    Rashford er tilbake for Manchester United. Inn for Sancho, som har vært ganske anonym her i dag.
    66'
    Fernandes skyter fra 25 meter. Godt utenfor.
    69'
    Godt innlegg mot Ronaldo, men det ser ut til at portugiseren ikke tror ballen skal komme hele veien frem og da får han ikke avsluttet.
    70'
    Amartey sitter nede.
    71'
    Spillet er i gang igjen. Amartey kommer inn på banen.
    72'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: James Maddison
    73'
    I stolpen fra Tielemans! Det åpner seg helt for Leicester. Tielemans har flere lagkamerater med seg, men han går for skuddet fra 18-20 meter. Via De Gea, i stolpen og ut til corner.
    76'
    Manchester United kontrer raskt og når taklingen til Evans gjør at Pereira misser, får plutselig bortelaget en enorm mulighet. Rashford spiller inn til Ronaldo, men pasningen tar litt for lang tid og gjør at Ronaldo må vente inn ballen. Skuddet reddes!
    77'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Kelechi Iheanacho
    78'
    Daka scorer nesten umiddelbart! Daka kommer seg inn i boksen og skyter lavt mot mål. De Gea redder og Maguire sender ballen ut til hjørnespark.
    78'
    Leicester City 2 - 1 Manchester United
    Mål: Caglar Söyüncü
    Målgivende: Ayoze Perez
    Der sitter scoringen! Hjørnesparket ender opp hos Daka. De Gea redder skuddet, men returen går rett i Pérez, og ballen spretter mot Söyüncü, som akkurat holder seg på rett side og sender Leicester i ledelsen.
    78'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Nemanja Matic
    80'
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Mason Greenwood
    80'
    Stor sjanse for Pereira, men skuddet glir litt av foten og går utenfor. Store rom i Manchester United-forsvaret nå.
    82'
    Leicester City 2 - 2 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Victor Lindelöf
    Men så svarer Manchester United! Rashford spilles alene med keeper og dunker inn utligningen.
    82'
    Leicester City 3 - 2 Manchester United
    Mål: Jamie Vardy
    For en kamp! For en kamp! Vardy får ballen inne i 16-meteren og på halvspretten dunker han ballen opp i det lengste hjørnet. Hva tok det? 15 sekunder fra avspark?
    83'
    Leicester kommer igjen. Pereira skyter i blokka, før ballen går ut til et hjørnespark.
    85'
    Utrolig nære 4-2! Ballen faller ned i feltet, der Ayoze Perez får skutt helt alene med de Gea. Heldigvis for gjestene redder spanjolen.
    86'
    Paul Pogba
    86'
    Inn: Jannik Vestergaard
    Ut: Jonny Evans
    Den danske midtstopperen skall inn og trygge seieren for hjemmelaget.
    87'
    Lingard forserer mot sekstenmeteren, før han løsner skudd. Rett i fanget til Schmeichel.
    88'
    Fernandes svinger ballen inn mot Ronaldo. Han får en fot på ballen, men får ikke styrt den i nærheten av Leicester-målet.
    89'
    Vardy jobber og sliter, og får frispark i duell med Wan-Bissaka helt nede ved gjestenes hjørneflagg. De bruker god tid på å ta det.
    90'
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Leicester City 4 - 2 Manchester United
    Mål: Patson Daka
    LEICESTER GÅR OPP TIL 4-2! Tielemans svinger frisparket inn i feltet, der den stusses til bakerste stolpe. Der står Daka helt alene, og får en enkel jobb med å sette ballen i nettet.
    90'+1
    Fernandes chipper ballen inn i feltet, der Ronaldo har løpt seg fri. Han får akkurat ikke en tå på ballen, så da blir det en enkel jobb for Schmeichel å plukke den.
    90'+3
    Frispark til Leicester midt på banen.
    90'+4
    Ronaldo vinner ballen på midten, og prøver å sette fart. Mister den fort i duell med Soumaré.