Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    I Kalmar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Målsjanse til Kalmar FF! Oliver Berg treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Noah Shamoun
    Kalmar FF angriper i Kalmar. Noah Shamoun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Nahom Girmai
    Kalmar FF angriper i Kalmar. Nahom Girmai fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    17'
    Sead Haksabanovic
    Djurgårdens IF fosser forover og Sead Haksabanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Isak Jansson
    Sjanse til Kalmar FF! Isak Jansson er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    30'
    Djurgårdens IF angriper, men blir avblåst for offside.
    31'
    Victor Edvardsen
    Djurgårdens IF angriper. Victor Edvardsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    34'
    Magnus Eriksson
    Djurgårdens IF angriper og Magnus Eriksson får avsluttet. Headingen treffer ikke Kalmar FF-målet.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kalmar fordi Lars Sætra får behandling for en skade på banen.
    36'
    Adam Ladeback tildeler Djurgårdens IF en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Kalmar FF slipper å klare seg uten Lars Sætra som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Hjørnespark til Kalmar FF
    44'
    En av Kalmar FFs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Joel Asoro
    Sjanse til Djurgårdens IF! Joel Asoro er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Målsjanse til Kalmar FF! Noah Shamoun treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Adam Ladeback tildeler Kalmar FF en corner. Nahom Girmai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    56'
    I Kalmar slår Magnus Eriksson en corner fra høyre.
    57'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Emmanuel Banda
    Ut: Victor Edvardsen
    Djurgårdens IF bytter ut Victor Edvardsen med Emmanuel Banda. Dette er det første byttet som Thomas Lagerlof gjør i dagens kamp.
    57'
    Djurgårdens IF avanserer forover i Kalmar. Hjalmar Ekdal avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Kalmar FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Magnus Eriksson avslutter utenfor.
    60'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til Kalmar FF.
    63'
    Skade: Djurgårdens IF
    64'
    Tilbake fra skade: Djurgårdens IF
    66'
    Sead Haksabanovic (Djurgårdens IF) avanserer forover på Guldfageln Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Emmanuel Banda
    Sjanse i Kalmar! Emmanuel Banda (Djurgårdens IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Dommer Adam Ladeback venter med å sette i gang spillet fordi Ricardo ligger nede.
    69'
    Kalmar FF slipper å klare seg uten Ricardo som kommer tilbake på banen i Kalmar.
    73'
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Simon Skrabb
    Ut: Nahom Girmai
    Kalmar FF gjør sitt første bytte. Nahom Girmai erstattes av Simon Skrabb.
    76'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Guldfageln Arena.
    80'
    Oliver Berg
    Kalmar FF angriper, men avslutningen til Oliver Berg går utenfor.
    81'
    84'
    Kalmar FF angriper. Noah Shamoun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    85'
    Inn: Kalle Holmberg
    Ut: Joel Asoro
    Djurgårdens IF bytter ut Joel Asoro med Kalle Holmberg.
    85'
    86'
    Inn: Victor Backman
    Ut: Noah Shamoun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kalmar FF. Inn kommer Victor Backman, mens Noah Shamoun tar plass på benken.
    87'
    Kan Djurgårdens IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Gult kort til Kalmar FF
    Simon Skrabb
    Simon Skrabb (Kalmar FF) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Frispark Kalmar FF.
    90'+1
    Adam Ladeback tildeler Kalmar FF en corner. Oliver Berg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Mål for Kalmar FF!
    Kalmar FF 1 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Lars Sætra
    Målgivende: Oliver Berg
    Lars Sætra header ballen i mål og Kalmar FF leder dermed 1-0. Oliver Berg var nest sist på ballen.
    90'+3
    Ricardo
    Dommer Adam Ladeback gir Ricardo (Kalmar FF) et gult kort.
    90'+4
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Hampus Finndell
    Dommer Adam Ladeback viser Hampus Finndell (Djurgårdens IF) det gule kortet.
    90'+4
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Sead Haksabanovic
    Sead Haksabanovic (Djurgårdens IF) erstattes av Gustav Wikheim.
    90'+5
    Kalmar FF angriper, men Adam Ladeback blåser for offside.
    90'+5
    Inn: Johan Stenmark
    Ut: Isak Jansson
    Bytte for Kalmar FF. Johan Stenmark kommer inn for Isak Jansson på Guldfageln Arena.
    90'+6
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til Djurgårdens IF.
    90'+6
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    90'+7
    Kalmar FF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Djurgårdens IF.
    90'+7
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Djurgårdens IF like utenfor Kalmar FF-området.