I Borås slår Simon Olsson en corner fra venstre.
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for IFK Göteborg!
    IF Elfsborg angriper i Borås. Tim Ronning fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    30'
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    34'
    I Borås slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    34'
    Mål for IFK Göteborg!
    IF Elfsborg 1 - 1 IFK Göteborg
    Mål: Marcus Berg
    Målgivende: Kevin Yakob
    Mål! bortelag utligner ved Marcus Berg. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Kevin Yakob.
    35'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    38'
    Marcus Berg (IFK Göteborg) vinkes av for offside i Borås.
    39'
    42'
    IFK Göteborg scorer selvmål!
    IF Elfsborg 2 - 1 IFK Göteborg
    Mål: Carl Johansson
    Mål! Carl Johansson gir IF Elfsborg ledelsen 2-1 i Borås.
    44'
    Per Frick
    Sjanse i Borås! Per Frick (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    IFK Göteborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Leo Väisänen
    Dommer Glenn Nyberg gir Leo Väisänen (IF Elfsborg) et gult kort.
    47'
    Oliver Zandén
    Sjanse til IF Elfsborg! Oliver Zanden er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Glenn Nyberg tildeler IFK Göteborg en corner. Amir Al-Ammari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Hosam Aiesh
    IFK Göteborg angriper. Hosam Aiesh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    53'
    IF Elfsborg 3 - 1 IFK Göteborg
    Mål: Oliver Zandén
    Oliver Zanden øker IF Elfsborgs ledelse til 3-1!
    55'
    Amir Al-Ammari (IFK Göteborg) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    56'
    57'
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Oliver Zanden avslutter utenfor.
    58'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til IFK Göteborg.
    62'
    Amir Al-Ammari
    IFK Göteborg avanserer forover i Borås. Amir Al-Ammari avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Glenn Nyberg tildeler IFK Göteborg en corner. Gustav Svensson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    68'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Gustaf Norlin
    Ut: Amir Al-Ammari
    Bytte for IFK Göteborg. Gustaf Norlin kommer inn for Amir Al-Ammari på Borås Arena.
    68'
    Inn: Hussein Carneil
    Ut: Hosam Aiesh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Göteborg. Inn kommer Hussein Carneil, mens Hosam Aiesh tar plass på benken.
    68'
    69'
    Alexander Jallow
    IFK Göteborg fosser forover og Alexander Jallow fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Hjørnespark til IFK Göteborg
    75'
    76'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Rasmus Alm
    IF Elfsborg bytter ut Rasmus Alm med Alexander Bernhardsson. Dette er det første byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Noah Soderberg
    Ut: Emmanuel Boateng
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt andre bytte for dagen. Noah Soderberg erstatter Emmanuel Boateng.
    76'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) erstattes av Sveinn Aron Gudjohnsen.
    76'
    79'
    79'
    Jacob Ondrejka
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    81'
    81'
    Kan IFK Göteborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    83'
    Alexander Bernhardsson
    Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    83'
    Inn: Simon Strand
    Ut: Jacob Ondrejka
    IF Elfsborg bytter ut Jacob Ondrejka med Simon Strand.
    84'
    Leo Väisänen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    IF Elfsborg slipper å klare seg uten Leo Väisänen som kommer tilbake på banen i Borås.
    88'
    89'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+1
    Andre Romer
    Dommer Glenn Nyberg viser Andre Romer (IF Elfsborg) det gule kortet.
    90'+1
    Inn: Michael Baidoo
    Ut: Simon Olsson
    IF Elfsborg gjør sitt femte bytte. Simon Olsson erstattes av Michael Baidoo.
    90'+3
    Kevin Yakob (IFK Göteborg) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    90'+3
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Michael Baidoo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.