2'
    Frispark for IK Sirius FK på egen banehalvdel.
    5'
    Mohammed Khalid Saeid
    IK Sirius FK angriper. Mohammed Saeid får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    7'
    Jamie Roche
    Sjanse til IK Sirius FK! Jamie Roche er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    8'
    IK Sirius FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Linus Wahlqvist treffer mål, men keeper redder.
    10'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Yukiya Sugita
    Sjanse i Norrkøping! Yukiya Sugita (IK Sirius FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    12'
    Alexander Fransson
    IFK Norrköping FK fosser forover og Alexander Fransson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Hjørnespark til IFK Norrköping FK
    14'
    Jonathan Levi
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Östgötaporten, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    26'
    Axel Bjornstrom
    IK Sirius FK angriper i Norrkøping. Axel Bjornstrom fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Jamie Roche
    Målsjanse! Jamie Roche (IK Sirius FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Filip Dagerståhl
    IFK Norrköping FK angriper, men avslutningen til Filip Dagerstal går utenfor.
    31'
    Frispark til IK Sirius FK på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    32'
    33'
    Stefano Vecchia
    IK Sirius FK angriper i Norrkøping. Stefano Vecchia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Lars Krogh Gerson
    I Norrkøping får Lars Gerson (IFK Norrköping FK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    36'
    36'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Christoffer Nyman
    Målgivende: Simon Thern
    Mål! IFK Norrköping FK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Christoffer Nyman på Östgötaporten.
    37'
    Målsjanse på Östgötaporten! Axel Bjornstrom fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    38'
    Mål for IK Sirius!
    IFK Norrköping FK 1 - 1 IK Sirius
    Mål: Yukiya Sugita
    Målgivende: Elias Andersson
    Utligning! Yukiya Sugita setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    38'
    42'
    Gult kort til IK Sirius
    Adam Hellborg
    Adam Hellborg (IK Sirius FK) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Sjanse! IK Sirius FK avanserer forover, men Stefano Vecchia avslutter utenfor.
    44'
    45'
    45'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Laorent Shabani
    Ut: Adam Hellborg
    IK Sirius FK gjør sitt første bytte. Adam Hellborg erstattes av Laorent Shabani.
    46'
    47'
    50'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    51'
    Jamie Roche
    IK Sirius FK angriper. Jamie Roche får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IK Sirius FK på egen banehalvdel.
    54'
    Stefano Vecchia (IK Sirius FK) avanserer forover på Östgötaporten. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    IFK Norrköping FK 1 - 2 IK Sirius
    Mål: Mohammed Khalid Saeid
    Målgivende: Axel Bjornstrom
    Mål! IK Sirius FK tar ledelsen 1-2 ved Mohammed Saeid.
    56'
    Simon Thern
    Sjanse til IFK Norrköping FK! Simon Thern er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    62'
    Hjalmar Ekdal
    Hjalmar Ekdal (IK Sirius FK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Pontus Almqvist
    Ut: Egzon Binaku
    Jens Gustafsson (IFK Norrköping FK) gjør sitt første bytte for dagen. Pontus Almqvist erstatter Egzon Binaku.
    62'
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Jonathan Levi avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    64'
    65'
    65'
    67'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    69'
    Stefano Vecchia (IK Sirius FK) kommer til en målsjanse på Östgötaporten, men klarer ikke å score.
    70'
    Sead Haksabanovic
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping. Sead Haksabanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    74'
    75'
    77'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK like utenfor IK Sirius FK-området.
    77'
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Hjalmar Ekdal (IK Sirius FK) det gule kortet.
    77'
    79'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK bytter ut Jonathan Levi med Maic Sema. Dette er det andre byttet som Jens Gustafsson gjør i dagens kamp.
    79'
    Pontus Almqvist
    IFK Norrköping FK avanserer forover på Östgötaporten og Pontus Almqvist kommer til avslutning. Headingen blir klarert av IK Sirius FK.
    80'
    80'
    83'
    Inn: Simon Gefvert
    Ut: Laorent Shabani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IK Sirius FK. Inn kommer Simon Gefvert, mens Laorent Shabani tar plass på benken.
    83'
    Frispark IK Sirius FK.
    85'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.