Frispark for Östersunds FK på egen banehalvdel.
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Jämtkraft Arena.
    Mål for AIK!
    Östersunds FK 0 - 1 AIK
    Mål: Per Karlsson
    Målgivende: Sebastian Larsson
    Per Karlsson dundrer ballen i mål og AIK tar ledelsen 0-1 på Jämtkraft Arena. Sebastian Larsson var nest sist på ballen.
    7'
    Östersunds FK angriper, men Charlie Colkett vinkes av for offside.
    9'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til AIK.
    18'
    Felix Hörberg
    Östersunds FK fosser forover og Felix Horberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Felix Horberg (Östersunds FK) slår en corner fra venstre side på Jämtkraft Arena.
    24'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Östersunds FK
    Samuel Mensah
    Sam Mensiro (Östersunds FK) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    24'
    Paulos Abraham
    Sjanse! AIK avanserer forover, men Paulos Abraham avslutter utenfor.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Östersunds FK er nær straffområde.
    29'
    Nabil Bahoui (AIK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jämtkraft Arena.
    29'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Erik Ring
    Ut: Nabil Bahoui
    Erik Ring (AIK) erstatter Nabil Bahoui som muligens er skadet.
    31'
    Kaspar Sjoberg tildeler Östersunds FK en corner. Felix Horberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Östersunds FK på egen banehalvdel.
    34'
    Charlie Colkett (Östersunds FK) slår en corner fra høyre side på Jämtkraft Arena.
    36'
    37'
    Kaspar Sjoberg tildeler Östersunds FK en corner. Charlie Colkett sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    En av Östersunds FKs spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Hjørnespark til Östersunds FK
    45'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    45'+1
    47'
    47'
    I Östersund har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Östersunds FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Sjanse til Östersunds FK! Felix Horberg er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Ludvig Fritzson
    Ludvig Fritzson (Östersunds FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    52'
    53'
    Inn: Robert Lundstrom
    Ut: Mikael Lustig
    Bartosz Grzelak gjør dagens andre bytte i Östersund, når han tar ut Mikael Lustig og setter inn Robert Lundstrom.
    53'
    Frispark til Östersunds FK på halvdelen til AIK.
    54'
    I Östersund slår Charlie Colkett en corner fra høyre.
    55'
    56'
    Charlie Colkett (Östersunds FK) slår en corner fra venstre side på Jämtkraft Arena.
    58'
    59'
    Kaspar Sjoberg tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Erik Ring
    Erik Ring (AIK) prøver å heade ballen i mål på Jämtkraft Arena, men mislykkes.
    62'
    Östersunds FK, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Jämtkraft Arena.
    62'
    Spillerbytte - Östersunds FK
    Inn: Ronald Mukiibi
    Ut: Samuel Mensah
    Östersunds FK bytter ut Sam Mensiro med Ronald Mukiibi.
    63'
    Inn: Jerell Sellars
    Ut: Felix Hörberg
    Felix Horberg (Östersunds FK) erstattes av Jerell Sellars.
    63'
    Kan AIK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Eric Kahl
    Målsjanse! Eric Kahl (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Östersunds FK 0 - 2 AIK
    Mål: Henok Goitom
    Målgivende: Filip Rogic
    Henok Goitom setter ballen i mål og øker AIKs ledelse til 0-2 i Östersund. Flott spill fra Filip Rogic før målet.
    65'
    66'
    66'
    68'
    Inn: Francis Jno-Baptiste
    Ut: Isak Ssewankambo
    Östersunds FK gjør sitt tredje bytte. Isak Ssewankambo erstattes av Francis Jno-Baptiste.
    68'
    69'
    70'
    70'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Östersunds FK.
    71'
    71'
    72'
    74'
    Thomas Isherwood
    Östersunds FK avanserer forover i Östersund. Thomas Isherwood avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    76'
    Simon Kroon
    Simon Kroon (Östersunds FK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    77'
    77'
    Simon Kroon
    Simon Kroon (Östersunds FK) kommer til en målsjanse på Jämtkraft Arena, men klarer ikke å score.
    77'
    I Östersund har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Inn: Kolbeinn Sigthorsson
    Ut: Henok Goitom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AIK. Inn kommer Kolbeinn Sigthorsson, mens Henok Goitom tar plass på benken.
    80'
    Inn: Panajotis Dimitriadis
    Ut: Paulos Abraham
    AIK bytter ut Paulos Abraham med Panajotis Dimitriadis. Dette er det fjerde byttet som Bartosz Grzelak gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Ahmed Awad
    Ut: Blair Turgott
    Amir Azrafshan (Östersunds FK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ahmed Awad erstatter Blair Turgott.
    80'
    81'
    82'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Budimir Janosevic (AIK) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Budimir Janosevic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Jämtkraft Arena.
    83'
    Charlie Colkett
    Charlie Colkett (Östersunds FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Jämtkraft Arena.
    84'
    Frispark i en god posisjon for AIK!
    85'
    87'
    Mål for Östersunds FK!
    Östersunds FK 1 - 2 AIK
    Mål: Thomas Isherwood
    Målgivende: Charlie Colkett
    Thomas Isherwood (Östersunds FK) header ballen i mål på Jämtkraft Arena. Stillingen er nå 1-2. Det er en fin assist fra Charlie Colkett.