1-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frisparket tildelt IFK Göteborg er farlig nær AIKs målområde.
    4'
    Patrik Karlsson Lagemyr (IFK Göteborg) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    5'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    8'
    August Erlingmark
    IFK Göteborg angriper, men avslutningen til August Erlingmark går utenfor.
    12'
    IFK Göteborg angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    En av AIKs spillere går i offside.
    19'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Sebastian Larsson
    Sjanse i Gøteborg! Sebastian Larsson (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Ebenezer Ofori
    AIK angriper i Gøteborg. Ebenezer Ofori avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Kristoffer Karlsson tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Frispark til IFK Göteborg på halvdelen til AIK.
    25'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    26'
    Paulos Abraham
    Sjanse til AIK! Paulos Abraham er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    I Gøteborg slår Sebastian Larsson en corner fra venstre.
    35'
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra høyre side på Gamla Ullevi.
    36'
    Giorgi Kharaishvili
    IFK Göteborg fosser forover og Giorgi Kharaishvili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK.
    37'
    Karol Mets
    Målsjanse! Karol Mets (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark AIK.
    38'
    Kolbeinn Sigthorsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Kolbeinn Sigthorsson er på beina igjen og fortsetter kampen på Gamla Ullevi.
    42'
    En av AIKs spillere blir avblåst for offside på Gamla Ullevi.
    44'
    Spillet på Gamla Ullevi er stoppet midlertidig fordi Alhassan Yusuf ligger nede.
    45'+1
    IFK Göteborg slipper å klare seg uten Alhassan Yusuf som kommer tilbake på banen i Gøteborg.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Saku Ylatupa
    Ut: Kolbeinn Sigthorsson
    Kolbeinn Sigthorsson (AIK) erstattes av Saku Ylatupa.
    46'
    Inn: Henok Goitom
    Ut: Ebenezer Ofori
    Rikard Norling (AIK) gjør sitt andre bytte for dagen. Henok Goitom erstatter Ebenezer Ofori.
    46'
    46'
    48'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Gult kort til AIK
    Daniel Granli
    Daniel Granli (AIK) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    49'
    Frispark IFK Göteborg.
    51'
    52'
    53'
    54'
    61'
    Offside! Paulos Abraham (AIK) er alene igjennom, men dommer Kristoffer Karlsson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    63'
    Eric Kahl
    Dommeren gir Eric Kahl (AIK) et gult kort.
    63'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Sargon Abraham
    Ut: Patrik Karlsson Lagemyr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Göteborg. Inn kommer Sargon Abraham, mens Patrik Karlsson Lagemyr tar plass på benken.
    66'
    Inn: Alexander Farnerud
    Ut: Giorgi Kharaishvili
    IFK Göteborg bytter ut Giorgi Kharaishvili med Alexander Farnerud.
    66'
    Inn: Emil Holm
    Ut: Alexander Jallow
    IFK Göteborg gjør sitt første bytte. Alexander Jallow erstattes av Emil Holm.
    66'
    68'
    Frispark i en god posisjon for IFK Göteborg!
    69'
    I Gøteborg slår Alhassan Yusuf en corner fra høyre.
    70'
    72'
    72'
    Målsjanse til AIK! Paulos Abraham treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    73'
    Inn: Stefan Silva
    Ut: Tom Strannegård
    AIK gjør sitt tredje bytte. Tom Strannegard erstattes av Stefan Silva.
    74'
    76'
    Sargon Abraham (IFK Göteborg) slår en corner fra høyre side på Gamla Ullevi.
    78'
    Sjanse! IFK Göteborg avanserer forover, men August Erlingmark avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Jasir Asani
    Ut: Daniel Granli
    Daniel Granli (AIK) erstattes av Jasir Asani.
    81'
    Inn: Panajotis Dimitriadis
    Ut: Eric Kahl
    AIK bytter ut Eric Kahl med Panajotis Dimitriadis.
    82'
    84'
    Karol Mets
    Karol Mets (AIK) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Kristoffer Karlsson tildeler IFK Göteborg en corner. Sargon Abraham sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    IFK Göteborg angriper på Gamla Ullevi, men August Erlingmark header utenfor.
    86'
    Sargon Abraham (IFK Göteborg) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    88'
    90'
    Gult kort til IFK Göteborg
    Alexander Farnerud
    Alexander Farnerud (IFK Göteborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.