Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    Jack Lahne (Örebro SK) kommer seg fri på Behrn Arena, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Michael Almebäck (Örebro SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Behrn Arena.
    17'
    Michael Almebäck ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ørebro.
    17'
    22'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra venstre side på Behrn Arena.
    23'
    Erik Bjorndahl
    Örebro SK angriper i Ørebro. Erik Bjorndahl avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til Örebro SK.
    24'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    32'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til BK Häcken.
    33'
    Alexander Søderlund
    Alexander Søderlund (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    33'
    Mohammed Al-Hakim tildeler BK Häcken en corner. Leonard Zuta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    36'
    Örebro SKs Jack Lahne blåses av for offside på Behrn Arena.
    37'
    Jack Lahne
    Örebro SK angriper. Jack Lahne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Jack Lahne ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    43'
    Nahir Besara
    Örebro SK fosser forover og Nahir Besara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Jack Lahne er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    45'
    I Ørebro slår Leonard Zuta en corner fra høyre.
    48'
    Skudd på mål, BK Häcken
    48'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Leonard Zuta
    BK Häcken avanserer forover i Ørebro. Leonard Zuta avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    50'
    51'
    Örebro SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra BK Häcken.
    52'
    Gult kort til Örebro SK
    Albin Granlund
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Albin Granlund (Örebro SK) det gule kortet.
    52'
    53'
    57'
    Målsjanse på Behrn Arena! Leonard Zuta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Johan Mårtensson
    Johan Mårtensson (Örebro SK) avanserer forover på Behrn Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    62'
    BK Häcken fosser fremover, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside på Behrn Arena.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Örebro SK
    64'
    65'
    Leonard Zuta (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    69'
    Skudd utenfor mål, BK Häcken
    69'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Benjamin Hjertstrand
    Ut: Michael Almebäck
    Axel Kjall (Örebro SK) gjør sitt første bytte for dagen. Benjamin Hjertstrand erstatter Michael Almebäck.
    69'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Erik Friberg
    Ut: Jasse Tuominen
    Andreas Alm gjør dagens første bytte i Ørebro, når han tar ut Jasse Tuominen og setter inn Erik Friberg.
    70'
    Inn: Ahmed Yasin
    Ut: Gustav Berggren
    BK Häcken gjør sitt andre bytte. Gustav Berggren erstattes av Ahmed Yasin.
    70'
    Mohammed Al-Hakim tildeler BK Häcken en corner. Leonard Zuta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    71'
    Målsjanse til Örebro SK! Nahir Besara treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Frisparket tildelt BK Häcken er farlig nær Örebro SKs målområde.
    73'
    76'
    Inn: Agon Mehmeti
    Ut: Jack Lahne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Örebro SK. Inn kommer Agon Mehmeti, mens Jack Lahne tar plass på benken.