5 197
13 698

Ble dekket av Sander Randeberg Hauan

Både Nunez og Salah på benken for Liverpool! Der sitter også Szoboszlai og Mac Allister.
    KJEMPESJANSE! Trent Alexander-Arnold prikker et innlegg i kjent stil og inne i feltet får Diaz headet ballen mot mål - men den går noen centimetre utenfor.
    3'
    Gult kort til Fulham
    Joao Palhinha
    30'
    Mål for Liverpool!
    Fulham 0 - 1 Liverpool
    Mål: Trent Alexander-Arnold
    32'
    Det ser i alle fall sånn ut! Liverpool går rett i angrep og Gakpo løsner skudd fra hjørnet av 16-meteren. Ballen har retning nærmeste kryss, men Leno henger med og redder til corner.
    34'
    Tosin Adarabioyo
    39'
    God Fulham-mulighet! Endo løpes opp av Palhinha. Ballen ender hos Iwobi, som igjen finner Palhinha ute til høyre. Han får slått inn til Muniz. Det er trangt, men har får til en brukbar avslutning fra kloss hold rett på Alisson.
    41'
    OI! Pereira går for skuddet! Det er nokså midt på mål og det ser ut til at Alisson akkurat får hånden på den. Men dommer Pawson dømmer utspark til Liverpool. Merkelig situasjon.
    45'+1
    Mål for Fulham!
    Fulham 1 - 1 Liverpool
    Mål: Timothy Castagne
    Målgivende: Rodrigo Muniz Carvalho
    45'+2
    Fulham 1 - 2 Liverpool
    Mål: Ryan Gravenberch
    Målgivende: Harvey Elliott
    53'
    JOTA! Liverpool kommer rundt på venstrekanten etter lekkert forarbeid fra Gravenberch. Jota får ballen fra kloss hold og tupper til med tåen, men rett på Leno.
    60'
    NESTEN SELVMÅL! Jota kommer seg rettvendt og ser at Diaz er full fart på vei mot mål. Pasningsforsøket stoppes av Bassey - og ballen triller akkurat forbi stolpen og til corner. Ser ut som om Diaz hadde vært i offside om pasningen hadde kommet frem.
    66'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Tom Cairney
    Ut: Joao Palhinha
    71'
    Inn: Harry Wilson
    Ut: Bobby Reid
    71'
    Fulham 1 - 3 Liverpool
    Mål: Diogo Jota
    Målgivende: Cody Gakpo
    71'
    Målet skal sjekkes for offside.
    72'
    Den er FRYKTELIG tight. Jeg klarer ikke se om Jota er foran eller bak Bassey. Denne er vanskelig.
    73'
    Onside! Målet står!
    73'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Diogo Jota
    74'
    Inn: Alexis MacAllister
    Ut: Ryan Gravenberch
    74'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Luis Diaz
    74'
    Timothy Castagne
    80'
    Inn: Joe Gomez
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    80'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Alex Iwobi
    85'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Cody Gakpo
    86'
    Liverpool holder på å rote det skikkelig til! Bortelaget mister ballen på egen banehalvdel. Wilson skyter og Alisson gir retur. Den setter Muniz i nettveggen fra skrått hold.