Dagens dommer, Orel Grinfeld, blåser i gang kampen.
    Konrad Laimer er på beina igjen og fortsetter kampen på Gazprom Arena.
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Aleksandr Yerokhin
    Dommer Orel Grinfeld gir Aleksandr Yerokhin (Zenit St Petersburg) et gult kort.
    6'
    Konrad Laimer
    Konrad Laimer (RB Leipzig) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper i St. Petersburg. Yussuf Poulsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    7'
    Zenit St Petersburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    11'
    12'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    14'
    Målet til RB Leipzig blir annullert
    16'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Magomed Ozdoev
    Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Magomed Ozdoev går utenfor.
    21'
    Spillet på Gazprom Arena er stoppet midlertidig fordi Sardar Azmoun ligger nede.
    22'
    Sardar Azmoun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Douglas Santos
    Zenit St Petersburg fosser forover og Douglas Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    25'
    RB Leipzig angriper på Gazprom Arena, men Yussuf Poulsen header utenfor.
    29'
    Frispark Zenit St Petersburg.
    30'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg like utenfor RB Leipzig-området.
    31'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Zenit St Petersburg
    32'
    Ingen straffe til FK Zenit St Petersburg
    32'
    Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    38'
    Zenit St Petersburg fosser fremover, men Sardar Azmoun går rett i offsidefella.
    41'
    Nordi Mukiele
    Målsjanse! Nordi Mukiele (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Emil Forsberg
    Sjanse til RB Leipzig! Emil Forsberg er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    44'
    45'
    45'+2
    Sardar Azmoun
    Sjanse! Zenit St Petersburg avanserer forover, men Sardar Azmoun avslutter utenfor.
    45'+2
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Dommer Orel Grinfeld venter med å sette i gang spillet fordi Konrad Laimer ligger nede.
    45'+4
    Mål for RB Leipzig!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Diego Demme
    Diego Demme setter ballen i nettet og RB Leipzig leder nå 0-1.
    45'+5
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Marcel Halstenberg
    RB Leipzig bytter ut Marcel Halstenberg med Kevin Kampl.
    46'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Viacheslav Karavaev
    Ut: Igor Smolnikov
    Zenit St Petersburg bytter ut Igor Smolnikov med Viacheslav Karavaev. Dette er det første byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    46'
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig avanserer forover på Gazprom Arena og Christopher Nkunku kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Zenit St Petersburg.
    49'
    49'
    49'
    49'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    52'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    56'
    Sjanse i St. Petersburg! Emil Forsberg (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Zenit St Petersburg angriper. Sardar Azmoun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    61'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Christopher Nkunku
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Christopher Nkunku erstattes av Timo Werner.
    62'
    FK Zenit St Petersburg 0 - 2 RB Leipzig
    Mål: Marcel Sabitzer
    Målgivende: Emil Forsberg
    I St. Petersburg øker RB Leipzig ledelsen til 0-2 takket være et mål av Marcel Sabitzer. Emil Forsberg var nest sist på ballen.
    63'
    64'
    Artem Dzyuba
    Artem Dzyuba (Zenit St Petersburg) får et gult kort av dommer Orel Grinfeld.
    66'
    Gult kort til RB Leipzig
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (RB Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazprom Arena.
    66'
    67'
    68'
    69'
    Yordan Osorio
    Sjanse! Zenit St Petersburg avanserer forover, men Yordan Osorio avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Sebastian Driussi
    Ut: Branislav Ivanovic
    Sergey Semak (Zenit St Petersburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Sebastian Driussi erstatter Branislav Ivanovic.
    70'
    71'
    71'
    I St. Petersburg får Yordan Osorio (Zenit St Petersburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    72'
    72'
    Yaroslav Rakitskiy
    Målsjanse! Yaroslav Rakitskiy (Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    73'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Emil Forsberg
    Julian Nagelsmann gjør dagens tredje bytte i St. Petersburg, når han tar ut Emil Forsberg og setter inn Amadou Haidara.
    76'
    77'
    80'
    82'
    Målsjanse på Gazprom Arena! Magomed Ozdoev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.