Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår dekning av Champions League-kampen mellom Liverpool og Genk!
    Sander Berge og bortelaget har en betydelig oppgave foran seg. Møter serielederen i Premier League og forrige kamp mellom de to - i forrige CL-runde - endte 4-1 til Liverpool, det altså i Belgia.
    Lagene er inne...
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Milner - Keïta, Wijnaldum, Fabinho - Salah, Origi, Oxlade-Chamberlain
    L'pool-benken: Adrian, Lovren, Firmino, Mané, Lallana, Robertson og Jones.
    Ingen Mané og ingen Firmino, men Klopp sparer ikke alle på topp. Salah er med fra start. Bakover hviler Klopp også Robertson.
    Genk (4-4-2): Coucke - Cuesta, Dewaest, Lucumí, De Norre - Mæhle, Heynen, Berge, Hrosovsky - Samatta, Ito
    Genks benk: Wouters, Onuachu, Piotrowski, Hagi, Vandervoordt, Bongonda og Ndongala.
    Sander Berge er - ikke overraskende - med fra start. Foto: REUTERS
    Genk er i praksis nødt til å vinne skal de ha muligheten til avansement. Har ett poeng på tre kamper, mens Liverpool har seks. Merseyside-laget ligger som nummer to i gruppa - og tar et langt steg mot avansement om det blir seier i kveld.
    Statistikken er ikke i favør Genk. Laget har tapt alle sine fem siste bortekamper i turneringen, inkludert kvalik.
    Fabinho med en stygg feilpasning, men danske Mæhle blir for alene og for ubesluttsom på vei fremover.
    2'
    Ito vinkes av. Hadde vært alene med keeper hvis ikke, men det er rett.
    3'
    Liverpool med kontroll på ballen. Triller.
    4'
    Misforståelse mellom Alexander-Arnold og Salah. Innkast til Genk, men bortelaget beholder ikke ballen lenge.
    5'
    Keïta drar av en mann og forsøker seg med et skudd. Fra langt hold og dessuten i blokka.
    6'
    Wijnaldum kommer til en fin innleggsposisjon, men sender ballen rett til Genk-burvokteren.
    7'
    Alexander-Arnold tar seg helt til dødlinja. Vinner kampens første corner.
    8'
    Tar det hurtig til Salah, som går litt innover og skyter. Rett i blokka. Vært ganske usynlig til nå, egypteren.
    8'
    Ny L'pool-corner. Denne gang er det Oxlade-Chamberlain som skaffer den. Hjemmelaget flytter opp...
    9'
    Lavt på van Dijk, men han klarer ikke styre ballen på mål.
    10'
    Vi passerer ti minutter. Ingen store målsjanser til nå.
    11'
    Oxlade-Chamberlain forsøker en luke på Berge, men det går ikke. Nordmannen vinner ballen, setter fart, men klarer ikke tre ballen til Ito.
    13'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Genk
    Mål: Georginio Wijnaldum
    DEN ER IKKE WINJALDUM! Milner legger hardt inn fra dødlinja, og i feltet spretter ballen hjemmelagets vei. Treffer kaptein Dewaest og legger seg til rette for Wijnaldum. Nederlenderen styrer ballen opp i nettaket - 1-0! Foto: PA PHOTOS
    14'
    Oxlade-Chamberlain forsøker å tre Salah gjennom i bakrom, men Dewaest er der. Og det er uansett offside på lynvingen til Liverpool.
    18'
    Liverpool har fortsatt å styre kampen etter scoringen. Har et klart overtak på ballbesittelsen.
    19'
    Genk har knapt ballen i øyeblikket...
    21'
    God ball fra Alexander-Arnold til Salah. Han løper det han kan, men blir revet ned. Frispark.
    22'
    Gult kort til Genk
    Jhon Lucumi
    Og også gult kort.
    22'
    Inn fra Alexander-Arnold fra kanten av sekstenmeteren, men ballen heades unna.
    23'
    NESTEN! Berge blir ubesluttsom, mister ballen og Liverpool setter fart. Det blir også særdeles farlig idet Keïta tar med seg ballen innenfor feltet - og fyrer løs fra skrått, kloss hold. Coucke varter opp med en solid benparade!
    24'
    Genk treffer ikke på det lille de prøver på offensivt. Kaaaan bli en lang kveld om det ikke bedrer seg.
    26'
    Oxlade-Chamberlain venter i lengste laget med å spille Origi. Det flagges.
    27'
    Shaky pasning fra Genk-keeper Coucke, men Salah når ikke frem før ballen når backen.
    29'
    Genk prøver å presse litt høyere, men klarer ikke ta ballen fra Liverpools trygge backrekke.
    30'
    Oxlade-Chamberlain viser frem et par deilige skuddfinter, men når skuddet til slutt kommer, går det rett i blokka. Ikke ueffent.
    32'
    Denne gang stemmer det litt bedre for Genk offensivt. Mæhle får lagt inn fra kortlinja, men Alisson plukker.
    32'
    Berge med en strålende takling på Oxlade-Chamberlain, men Liverpool-spilleren blir liggende. Tar seg til ankelen.
    35'
    Oxlade-Chamberlain er på beina igjen. Gir en liten low five til Berge.
    35'
    NÆRE PÅ! Milner slår inn langs bakken, og i feltet får Salah lagt ballen til rette. Fra skrått hold banker han til, men treffer ikke helt rent. Ballen ender noen meter til side for mål.
    37'
    Avslutninger (på mål): 11(3)-0(0)
    37'
    Salah kombinerer med Oxlade-Chamberlain og får lagt inn. I feltet er Origi nær ved å styre ballen mot mål, men via en Genk-forsvarer ender det med corner.
    38'
    Corner til L'pool: Igjen finner Alexander-Arnold van Dijk på 12-13 meter. Stopperen skyter hull i luften.
    39'
    Ballen ender deretter opp hos Keïta, som ser ut til å forsøke en tupp fra 17-18 meter. Utenfor.
    39'
    Dytt i rygg fra Salah, som plutselig får bredsidet ballen mot mål fra 16 meter. Utenfor, men altså frispark mot egypteren.
    40'
    Så blir det plutselig nesten en gigantsjanse for Genk. Mæhle med et nydelig innlegg, men Alexander-Arnold gjør en eksepsjonell jobb når han får en tå på ballen rett foran Samatta.
    40'
    Mål for Genk!
    Liverpool 1 - 1 Genk
    Mål: Mbwana Samatta
    Målgivende: Bryan Heynen
    SAMATTI AV TI! Corneren er perfekt slått, og i feltet har Samatta løpt seg fri ved første stolpe. Stanger ballen kontant i mål - 1-1! Foto: EPA
    41'
    42'
    Scoret på sin første sjanse i kampen, Genk, men det er jo lov. Og nok en gang slipper Liverpool inn i en Champions League-kamp. Har til gode å holde nullen i CL denne sesongen.
    43'
    Heynen vender fint opp og kommer til et godt skudd. Ballen stryker utsiden av stolpen til Alisson.
    43'
    ORIGIII! Men nei! Fabinho vinner ballen, Keïta overtar og spiller Origi. Får en liten arm i ansiktet i det han skal skyte, men der bør spissen gjøre det bedre. Fra litt skrått hold og ganske perfekt avstand brenner han til - men utenfor.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Corner til Liverpool idet omgangen er i ferd med å ebbe ut.
    45'+2
    Milner slår inn, men ballen heades unna. Der står Alexander-Arnold, som legger ballen mot mål. I feltet styres den ytterligere mot mål av van Dijk, men ikke nok. Utenfor.
    45'+2
    Pause! Og der blåser dommeren for de første 45. 1-1.
    Salah virker å ha funnet plass som midtspiss nå, mens Origi tar plass på høyrekanten.
    47'
    Alexander-Arnold løfter inn, men Genk-forsvaret får ballen unna.
    47'
    Origi kommer møtende fra dypet. Vinkes av idet han demper ballen.
    49'
    Oxlade-Chamberlain lurer Berge trill rundt. Var det en liten luke der også?
    49'
    Milner setter opp Origi, som smeller til fra distanse. Keeper skal ha kontroll, men gir retur, som han selv plukker.
    50'
    Berge beholder roen, vender opp og snur spillet. Genk beholder ballen.
    51'
    Ito spiller Berge i bakrom, og der er nordmannen helt fri. Avanserer mot mål, men fra skrå hold velger han pasning istedenfor skudd. Alexander-Arnold får en tå på ballen, men assistentdommeren kommer så opp med flagget, en god stund etter at Berge opprinnelig mottok ballen.
    52'
    Liverpool 2 - 1 Genk
    Mål: Alex Oxlade-Chamberlain
    Målgivende: Mohamed Salah
    IKKE OXLADE-CHAMBERLENGE SIDEN SIST! Mannen som scoret to i forrige kamp mot Genk, scorer på ny. Mottar ballen av Salah, vender 180 grader opp idet han skyter - og prikker den i hjørnet. 2-1! Foto: REUTERS
    53'
    Corner til L'pool: Genk-burvokteren kommer ut og får ballen unna.
    55'
    Corner til L'pool: Klareres av Berge.
    56'
    Godt innlegg mot van Dijk, men igjen får Genk klarert.
    57'
    Salah med en - nesten - glimrende stikker mot Oxlade-Chamberlain. Men ballen er litt for lang.
    57'
    KJEMPESJANSE! Salah er sterk som vinner ballen og rettvender seg innenfor Genk-feltet, men avslutningen er det ikke noe tess over i det hele tatt. Direkte svakt.
    59'
    Berge forsøker en stikker, men van Dijk leser det.
    60'
    Godt slått frispark av Heynen, og så er det vel tre Genk-spillere som løper i offside. Kapteinen får hodet på ball, men treffer ikke mål. Dommeren virker å la spillet gå, men hadde vel stoppet det om det hadde blitt mål.
    61'
    Origi spiller Salah, som er smart og bare så vidt toucher den når han lar ballen gå til Wijnaldum. Skuddet går i blokka, men det er en stor sjanse.
    62'
    Corner til L'pool: Heades unna, men hjemmelaget beholder ballen.
    63'
    Nå trykker Liverpool på. Beleiringen ender til slutt med at Alexander-Arnold legger ballen til rette på 16-17 meter - og blåser ballen over mål.
    66'
    Keïta over ende i duell mot Berge, men dommeren ber Liverpool-spilleren reise seg.
    67'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Dieumerci Ndongala
    Ut: Junya Ito
    Mannen som var nest sist på Genks ene scoring mot Liverpool forrige kamp, kommer inn.
    68'
    Salah finner Oxlade-Chamberlain, men denne gang er ikke avslutningen like god. Keeper plukker markkryperen opp.
    69'
    Roligere tempo på banen nå.
    73'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Andy Robertson
    Ut: Naby Keita
    74'
    Inn: Sadio Mané
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    75'
    Corner til L'pool: Heades unna.
    76'
    Wijnaldum får med seg ballen på merkelig vis. Hjemmelaget beholder ballen.
    77'
    Salah forsøker å krangle med seg ballen inn i feltet, går forbi én, men stopper i nummer to.
    78'
    STOR sjanse for Genk! Bryan Heynen får stå helt fri, men skuddet blir for slapt.
    82'
    Casper De Norre
    83'
    Genk kjører på med folk fremover. Kampen ser ut til å åpne seg når gjestene jakter utligningen.
    85'
    Inn: Paul Onuachu
    Ut: Casper De Norre
    85'
    Tendenser fra Genk hele tiden. Småskummelt når de kommer rundt på høyresiden.
    86'
    Genk slipper opp kantene sine, Salah får en bra mulighet, men kløner bort avslutningen.
    88'
    Origi skyter utenfor via en forsvarer før han forlater banen.
    89'
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Divock Origi
    89'
    Tre minutter er lagt til. Liverpool har bra kontroll, ser det ut til. Ett minutt igjen.