Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og velkommen til denne live-dekningen av oppgjøret mellom Haugesund og Start!
    FKH (4-2-3-1): Sandvik - Desler, Fredriksen, Tiedemann Hansen, Pedersen - Krygård, Våge Nilsen - Sandberg, Källmann, Velde - Ammitzbøll.
    Start (5-4-1): Deumeland - Wichne, Daland, Jørgensen, Bergan, Tønnessen - Bringaker, Schulze, Segberg, Kabran - Skålevik.
    Vi ser at Hardarson har valgt å benke Amund Wichne etter at han slapp inn fem mål i forrige runde mot Odd. Dermed får fjorårets førstekeeper Jonas Deumeland muligheten mellom stengene.
    Hos hjemmelaget er det kun én endring fra laget som tok sesongen første trepoenger mot Sandefjord forrige runde. Bruno Leite er ikke med i troppen. Hvorfor vet vi ikke ettersom han trente for fullt i går, men Kevin Martin Krygård tar plassen til Leite på midtbanen.
    Så får Start frispark ved midtbanen umiddelbart. Så litt rart ut, men frispark ble det uansett! Det ble på enda merkeligere vis satt i Sandberg som ENESTE mann i muren. Da er vi i gang, ja!
    2'
    Bergan med en strålende diagonal pasning til Tønnessen. Backen finter så Sandberg på rævva før innlegget får i en hvit til corner.
    3'
    Fredriksen vartet opp med en enorm pasning mot Velde. Kanten trekker seg så inn før Våge Nilsen tar over. Den lille maestroen prøver å finne en hvitkledd i boks, men Tønnessen stanger til corner.
    5'
    Våge Nilsen finner Velde sentralt i banen som prøver lykken, men ballen treffer Bergan før den daler inn i klypene til Deumeland.
    6'
    Velde er på farten i dag. Får et frispark på 30 meter når Segberg feller den unge kanten. Sandberg gjør seg klar.
    7'
    Sandbergs frispark blir slått for langt og ender ut over linja til utspark for keeper.
    7'
    Sandberg prøver å finne Källmann som kommer på løp i boks, men ballen finner veien helt inn i klypene til Deumeland.
    9'
    Sandberg blir liggende nede like fremfor Haugesunds benk. Trenger assistanse fra fysio her og peker på hodet sitt i det han forklarer til fysioen.
    11'
    Baardsen Pedersen titter opp i boks og slår inn. På bakre kommer Sandberg som får en fot på ballen. Prøver nok å finne en medspiller i boks der, men ballen havner i klypene på Deumeland.
    13'
    For et spill fra Haugesund! Desler, Sandberg, Källmann og Krygård triller kule på eget gress, og det noe så voldsomt. Ender med at sistnevnte skyter, men ballen sklir litt av foten og ender over mål.
    16'
    Sandberg prøver en frekkis i medvind fra hjørneflagget. Er nære å skru i mål der, men ender akkurat over tverrligger til utspark.
    19'
    Schulze prøver lykken fra 25 meter, men Sandvik har full kontroll på ballen som kommer lavt.
    20'
    Så blir det slått en lang ball i bakrom mot Ammitzbøll som får ball forbi en utrusende Deumeland, men touchet er for langt og dermed triller ballen over linja.
    24'
    Frispark til Haugesund i meget fin posisjon! Blir spennende å se hva Sandberg får ut av denne!
    25'
    FOR EN KANONKULE!!! STANGBERG!!! Sandberg druser til fra 25 meter rett i metallet! Dæven for en kraft!
    26'
    Sandberg prøver å finne Ammitzbøll i boks, men spissen starter løpet for tidlig. Dermed havner ballen i fast grep hos Deumeland.
    32'
    Gult kort til FK Haugesund
    Benjamin Källman
    Feier ned Daland. Helt greit kort det.
    37'
    Schulze klemmer til nok en gang fra 20 meter, men denne gangen går den i kassa på Tiedemann Hansen.
    39'
    Kabran trekker seg inn fra høyre og prøver å skyte, men nok en gang står Tiedemann Hansen i veien. Vært god i dag, den danske stopperen!
    40'
    Det legges til ett minutt av denne første omgangen som virkelig har tatt seg ned de siste minuttene.
    45'+1
    Tiedemann Hansen er litt vel tøff i ryggen med Bringaker og lager frispark i en god innleggsposisjon for Start.
    46'
    Det blir prøvd en lav frekkis mot Kabran, men Sandvik kommer ut og plukker.
    47'
    Bringaker vinner ball sentralt for Start og prøver seg med venstrefoten fra 35 meter. MEGET optimistisk forsøk som gikk i vasken.
    51'
    Tønnessen feller Sandberg ute til høyre, og Haugesund får frispark i god innleggsposisjon. Litt artig også at assistentdommer går på rævva i det han heiser flagget.
    52'
    Sandberg svinger frisparket i boks, men ballen går i hanskene til Deumeland.
    53'
    Sandberg virker ikke helt på i dag. Skal skru et frispark i boks, men ballen går langt over mål. Rett og slett et dårlig utført frispark her.
    56'
    Baardsen Pedersen er i ferd med å gi tidene gavepakke! Vender opp i boks og serverer Wichne! Touchet er for dårlig og ballen havner i klypene til Sandvik.
    59'
    Gult kort til Start
    Eirik Wichne
    Får gult kort for protester der, Wichne.
    59'
    Våge Nilsen kommer rundt på venstresiden og prøver et lavt innlegg, men nok en gang kommer ballen i klypene på Deumeland.
    61'
    Igjen sender Sandberg ballen på nettaket fra corner.
    62'
    Sandberg kjemper en ball i bakrom til Velde som skjærer inn. Kanten får et litt for langt touch, og får press på seg før han nærmest takler et skudd mot mål!
    65'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Henrik Robstad
    Ut: Erlend Segberg
    66'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Mads Sande
    Ut: Benjamin Källman
    68'
    Desler får en løpeball mot seg ute til høyre, og legger igjen til Velde. Kanten klemmer til, men Deumeland redder forsøket.
    69'
    Inn: Kasper Skaanes
    Ut: Mathias Bringaker
    70'
    Inn: Sander Sjøkvist
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    70'
    Skålevik prøver seg på et mål. Veldig nære.
    72'
    Fin redning av Deumeland. Godt skudd av Ammitzbøll, men det gikk ikke helt som han ønsket.
    74'
    Haugesunds Krygård ligger nede og er ferdig spilt. Haugesund er ti mann nå.
    78'
    Inn: Kristoffer Gunnarshaug
    Ut: Kevin Krygård
    79'
    Sandberg skyter godt over mål. Haugesund har hatt noen målsjanser nå, men har foreløpig ikke lyktes.
    80'
    Pasning fra Wichne til Kabran. Kabran får ikke ballen i mål da han gjør et forsøk.
    83'
    Hjemmelaget holder ballen i stor grad for seg selv på bortelagets banehalvdel.
    86'
    Inn: Eman Markovic
    Ut: Steffen Lie Skålevik
    88'
    Inn: Adnan Hadzic
    Ut: Joackim Jørgensen
    88'
    Frispark til Haugesund
    90'
    Fem minutter er lagt til i kampen.
    90'+1
    Haugesund ønsker seg poeng, men Start holder dem igjen.
    90'+1
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Niklas Sandberg
    90'+2
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Start
    Selvmål til Haugesund! Starts Jesper Norman Daland klarer å score selvmål etter Veldes hjørnespark.