Aalesund: Andreas Lie - Parfait Bizoza, Jonas Grønner, Oddbjørn Lie - Jørgen Hatlehol, Peter Orry Larsen, Ståle Stålinho Sæthre, David Olafsson - Markus Karlsbakk, Vetle Fiskerstrand, Simen Bolkan Nordli.
    Benken Aalesund: Kongshavn, Sno, Klinkenberg, Castro, Haugen, Ødven, Määttä
    Mjøndalen: Sosha Makani-Alexander Betten Hansen, Markus Nakkim, Sondre Solholm Johansen, Vetle Dragsnes-Lars Olden Larsen, Christian Gauseth, Joackim Olsen Solberg, Tonny Brochmann-Shuaibu Ibrahim, Stian Aasmundsen
    Benken Mjøndalen: Vireira, Jansen, Sell, Rønning Ovenstad, Torhalsson, Brustad, Liseth
    For Aalesund har Klinkenberg vært usikker på grunn av en smell. Han er på benken. Gretarsson står over kampen på grunn av hjernerystelse. Snø er også på benken etter en smell, Orry Larsen er imidlertid på laget tross en smell som gjorde ham usikker.
    Fryktelig start på sesongen for Aalesund. To poeng på fire kamper og hele 14 banklengsmål. Da hjelper det ikke å score seks mål på fire kamper.
    Mjøndalen er på sin side plassert midt på tabellen etter fem poeng på fire kamper. Diomande forfall på grunn av akilles, mens Gauseth er tilbake på laget.
    Da er kampen i gang
    1'
    Frispark til hjemelaget på venstrekant.
    1'
    Stusses av Vetle Fiskerstrand men rett i klypene til Makani i Mjøndalen-buret.
    2'
    Stor sjanse for Brochmann der. Får ballen fra høyre, demper men får ikke skuddet fra 8-9 meter på mål. Rett utenfor.
    2'
    Kampens første sjanse til bortelaget. Vært rolig fra start her.
    4'
    Strålende dybdepasning der fra Bizoza. Men når ikke frem. Nydelig pasning. Nesten får hjemmelaget.
    5'
    Mjøndalen får holde på ballen her. Brochmann igjen positiv utpå der. Men Gauseth misser ballen
    7'
    Bizoza blir felt på vei fremover. Luktet nesten gult der for Nakkim. slipper unna med tilsnakk
    7'
    Gult kort til Mjøndalen
    Stian Aasmundsen
    Sesongens tredje gule kort der for Aasmundsen. Feller bakfra.
    9'
    Lars Olden Larsen
    13'
    God ball fra Sætre i retning Karlsbakk. Får lagt ut til Bizoza. Blir ikke farlig.
    13'
    Stor sjanse for Aalesund. Ballen tredd gjennom til Fiskerstrand som er nær scoring i debuten fra start. Godt forarbeid av Nordli der. Makani redder til corner.
    16'
    Aalesund best det første kvarteret. Og har sakte men sikkert tatt over initiativet i kampen.
    17'
    Gauseth forsøker å tre gjennom til Ibrahim i 16-meteren. Bizoza rydder unna.
    18'
    Bizoza stormer fremover og legger til Nordli til høyre for seg i 16-meteren. Får ikke kontroll der Aalesund-spilleren. Men Mjøndalen hangler etter hjemmelaget nå.
    19'
    Igjen misser Mjøndalen og hjemmelaget kan komme igjen.
    23'
    Får det ikke til å stemme fremover her Mjøndalen. Aaleseund har vært mer på og presser bortelaget til å slurve.
    24'
    Mjøndalen-trener Vegard Hansen ser ikke helt fornøyd ut på sidelinjen heller.
    25'
    Aalesund frispark som slås langt i feltet. Makani grei kontroll og setter kjapt i gang.
    26'
    Mål for Mjøndalen!
    Aalesund 0 - 1 Mjøndalen
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    Mot spillets gang scorer bortelagets Ibrahim. Langt innkast heades bakover av en Aalesund-spiller i hodeduellen i feltet. Ballen ender hos Ibrahim rett foran mål som scorer sitt fjerde mål på fem kamper.
    28'
    Nå må Aalesund få opp effektiviteten om de skal snu den dårlige sesongåpningen. De har spillet, men får ikke produsert noe farlig foran mål tross lovende start på kampen.
    31'
    Aalesund 0 - 2 Mjøndalen
    Mål: Vetle Dragsnes
    Målgivende: Alexander Betten Hansen
    Herlig scoring i det Aalesund sovner bakover. Betten Hansen med et strålende innlegg fra høyre mot Dragsnes som putter på nydelig vis. Dobling! De er effektive!
    31'
    Karlsbakk avslutter til side for mål. Burde satt bedre fra spiss vinkel. Pen sjanse.
    34'
    Karlsbakk god med ballm men må sende bakover.
    36'
    Betten Hansen avslutter en god opprulling der det går fort unna fra Mjøndalen. Spiss vinkel. Til side for mål. Har mer å komme med her Mjøndalen.
    36'
    Tonny Brochmann
    Ikke bra inngripen fra Brochmann. Nordli kjenner den fellingen godt.
    42'
    Fått kontroll på dette Mjøndalen i øyeblikket.
    44'
    Bizoza felles rett utenfor 16-meteren. Får ikke noe. Reaksjoner fra de som er tilstede på stadion.
    44'
    Langt innlegg mot Orry Larsen som kommer på et bra løp der. Nær der Aalesund, men får ikke retning på stussen.
    45'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Niklas Fernando Castro
    Ut: Markus Seehusen Karlsbakk
    46'
    Inn: Sigurd Haugen
    Ut: Vetle Fiskerstrand
    46'
    Gult kort til Aalesund
    Sigurd Haugen
    48'
    Nær på at Haugen får den på mål. Langt innlegg der Makani misser i duellen mot Haugen. Ikke bra keeperopptreden der. Men utenfor.
    51'
    God vending der av Castro. Skyter fra rundt 20 meter. Makani kontrollerer ballen som går utenfor.
    53'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Sondre Liseth
    Ut: Christian Gauseth
    53'
    Inn: Martin Rønning Ovenstad
    Ut: Tonny Brochmann
    54'
    Grønner med godt initiativ, men Orry Larsen ikke presis nok med pasningen.
    59'
    Parfait Bizoza
    59'
    Lie ser etter folk å spille til i det han ruser fremover. Men finner ingen. Ikke godt samspill der nå AaFK.
    62'
    Inn: Shaquill Sno
    Ut: Peter Orry Larsen
    63'
    Inn: Daan Klinkenberg
    Ut: Jørgen Hatlehol
    64'
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    64'
    Frispark til Mjøndalen nå. Joakim Olsen Solberg slår langt inn i feltet.Blir klarert, men Mjøndalen beholder ballen. Kjemper til seg corner.
    66'
    Olden Larsen stuper frem på cornereren fra Solberg. Får ikke treff på den og går utenfor. Kunne blitt farlig.
    66'
    Nakkim i bakken etter å ha fått en arm i ansiktet. Kommer seg opp igjen kjapt.
    68'
    Ikke all verdens kvalitet over denne 2. omgangen så langt.
    68'
    Offside på Brustad der.
    70'
    Castro med cornere. Makani får en hånd på den. Ny corner
    71'
    Skuddet til Nordli får en retningsforandring via Nakkim. Går utenfor men til corner.
    71'
    Fått mer dreis på det nå Aalesund. Nordli forsøker skuddet fra 16 meter. Enkel for Makani.
    72'
    Langt innlegg der fra Olsen Solberg. Får frispark mot seg Mjøndalen der i feltet.
    76'
    Frispark til Bizoza igjen. Mange frispark her. Blir oppstykket.
    77'
    Aalesund har noen forfall og de merker nok at flere av spillerne er borte.
    78'
    Olden Larsen forsøker seg på en frekkis med et voldsomt langskudd der fra egen banehalvdel. Men keeper har kontroll og står ikke for langt ute.
    79'
    Hjemmelaget sliter med å finne åpninger. I stedet tar Mjøndalen over og setter frem. Brustad til side for mål.
    80'
    Mjøndalen vil nok bare avslutte dette og Aalesund sliter med å finne vei gjennom bortelagets forsvar.
    81'
    Kampen har sunket i underholdningsverdi i 2. omgang.
    81'
    Avslutningen til Aalesund blir blokkert. Kunne blitt farlig.
    82'
    Straffe til Aalesund nå! Nakkim feller Sæthre.
    83'
    Castro tar straffen.
    83'
    Aalesund scorer på straffe!
    Aalesund 1 - 2 Mjøndalen
    Mål: Niklas Fernando Castro
    Keeper går til feil side og Castro setter den hardt og høyt i nettet.
    84'
    Inn: Quint Jansen
    Ut: Joackim Olsen Solberg
    85'
    Inn: Dagur Dan Thorhallsson
    Ut: Lars Olden Larsen
    85'
    Aalesund presser nå. Aasmundsen nede for telling. Får skuddet fra egen spiller i hodet.
    88'
    Har ikke vunnet så langt i sesongen hjemmelaget. Ser ikke ut til at det kommer nå heller.
    89'
    Rødt kort til Aalesund
    Får sitt andre gule kort der Haugen. Høyt spark på Jansen som går ned for telling. Var definitivt høyt spark, men spørs om det kvalifiserte til utvisning.
    89'
    Dommren blåser i det Solholm Johansen ligger nede. Får seg en trøkk fra egen keeper der som kommer ut.
    90'+2
    Sinte AaFk-spillerne som føler de får avblåsningene mot seg nå i sluttspurten. Er godt på overtiden her og lagt til fem minutter.
    90'+4
    Nå er det ampert der ute. Aalesund sender opp hele mannskapet. Lie tar frisparket langt.
    90'+5
    Johansen tar ansvar i feltet. Og ender med utspill fra mål. Klinkenberg mente han ble tatt i feltet. Men får ikke noe.
    90'+5
    På overtid av overtiden nå
    90'+5
    Kunne blitt farlig der Nakkim header over til corner.
    90'+6
    Aalesund 1 - 3 Mjøndalen
    Mål: Sondre Liseth
    Målgivende: Martin Rønning Ovenstad
    Kontring der og da er det avgjort. Mjøndalen har tre mann fremover mot åpent mål. Ovenstad får ballen til Liseth som enkelt setter ballen i åpent mål.