Målsjanse! Burak Yilmaz (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    LOSC Lille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Noah Okafor
    FC Salzburg fosser forover og Noah Okafor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    21'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    23'
    Botman Sven
    LOSC Lille angriper og Botman Sven får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Salzburg-målet.
    23'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    24'
    Jose Fonte
    LOSC Lille angriper på Red Bull Arena, men Jose Fonte header utenfor.
    25'
    Karim Adeyemi
    Målsjanse til FC Salzburg! Karim Adeyemi treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    27'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Straffe! Dommer Halil Umut Meler plasserer ballen på krittmerket for FC Salzburg...
    30'
    Gult kort til Lille
    Botman Sven
    Botman Sven (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    32'
    Dommeren dømmer straffe til FC Salzburg
    33'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 1 - 0 Lille
    Mål: Karim Adeyemi
    Mål! FC Salzburg får et straffespark som Karim Adeyemi setter i mål på Red Bull Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    35'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    38'
    Halil Umut Meler tildeler LOSC Lille en corner. Xeka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    I Salzburg slår Nicolas Seiwald en corner fra venstre.
    41'
    Rasmus Kristensen
    Rasmus Kristensen (FC Salzburg) kommer til avslutning på Red Bull Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    41'
    Maximilian Wober
    Maximilian Wober (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    44'
    Frispark FC Salzburg.
    45'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    45'+1
    45'+1
    45'+4
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor FC Salzburg-området.
    47'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til LOSC Lille.
    50'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    51'
    FC Salzburg har fått straffespark i Salzburg!
    51'
    FC Salzburg 2 - 0 Lille
    Mål! FC Salzburg øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Karim Adeyemi.
    53'
    Gult kort til FC Salzburg
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    54'
    Tim Weah
    LOSC Lille angriper i Salzburg. Tim Weah fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    I Salzburg slår Xeka en corner fra høyre.
    56'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Bamba
    Ut: Tim Weah
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt første bytte for dagen. Jonathan Bamba erstatter Tim Weah.
    59'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Xeka
    LOSC Lille gjør sitt andre bytte. Xeka erstattes av Amadou Mvom Onana.
    59'
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Angel Gomes
    Bytte for LOSC Lille. Jonathan Ikone kommer inn for Angel Gomes på Red Bull Arena.
    60'
    Frispark i en god posisjon for LOSC Lille!
    61'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Noah Okafor
    Matthias Jaissle gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Noah Okafor og setter inn Benjamin Sesko.
    61'
    Mål for Lille!
    FC Salzburg 2 - 1 Lille
    Mål: Burak Yilmaz
    Mål! Burak Yilmaz holder LOSC Lilleet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    62'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Jose Fonte
    Dommer Halil Umut Meler viser Jose Fonte (LOSC Lille) det gule kortet.
    66'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    FC Salzburg fosser fremover, men Halil Umut Meler blåser for offside på Red Bull Arena.
    69'
    Mohamed Camara
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Mohamed Camara avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Nicolas Capaldo
    Ut: Luka Sucic
    FC Salzburg bytter ut Luka Sucic med Nicolas Capaldo. Dette er det andre byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Karim Adeyemi
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chukwubuike Adamu erstatter Karim Adeyemi.
    75'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til FC Salzburg.
    76'
    76'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    78'
    78'
    Halil Umut Meler tildeler FC Salzburg en corner. Nicolas Seiwald sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.