Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Georgi Kabakov.
    1'
    Joan Jordan
    Sjanse i Wolfsburg! Joan Jordan (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Wolfsburg slår Suso en corner fra høyre.
    6'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Sevilla FC.
    13'
    Georgi Kabakov signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    16'
    Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Papu Gomez (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    19'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    20'
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    21'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    22'
    Georgi Kabakov tildeler Sevilla FC en corner. Suso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til Sevilla
    Suso
    Dommer Georgi Kabakov viser Suso (Sevilla FC) det gule kortet.
    24'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Dodi Lukebakio ligger nede.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsburg
    29'
    Ingen straffe til Wolfsburg
    29'
    Dodi Lukebakio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolfsburg.
    30'
    31'
    Georgi Kabakov signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Suso
    Sjanse til Sevilla FC! Suso er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolfsburg fordi Marcos Acuna får behandling for en skade på banen.
    39'
    Marcos Acuna er på beina igjen og fortsetter kampen på Volkswagen Arena.
    41'
    41'
    Suso (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    44'
    Suso
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Suso avslutter utenfor.
    45'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    45'+3
    Rafa Mir
    Rafa Mir (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    45'+3
    Maximilian Arnold
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Maximilian Arnold fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Karim Rekik
    Ut: Marcos Acuna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Karim Rekik, mens Marcos Acuna tar plass på benken.
    46'
    Georgi Kabakov signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    47'
    48'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 Sevilla
    Mål: Renato Steffen
    VfL Wolfsburg leder 1-0 etter en scoring av Renato Steffen.
    48'
    50'
    Kevin Mbabu
    Dommer Georgi Kabakov gir Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    50'
    52'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Suso
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Erik Lamela erstatter Suso.
    52'
    Inn: Ivan Rakitic
    Ut: Rafa Mir
    Sevilla FC bytter ut Rafa Mir med Ivan Rakitic. Dette er det tredje byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    53'
    Papu Gomez (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    56'
    Diego Carlos
    I Wolfsburg får Diego Carlos (Sevilla FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    56'
    Georgi Kabakov tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Wout Weghorst
    Målsjanse! Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    61'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Lukas Nmecha
    Ut: Kevin Mbabu
    VfL Wolfsburg gjør sitt første bytte. Kevin Mbabu erstattes av Lukas Nmecha.
    62'
    64'
    66'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    70'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    70'
    Inn: Ivan Romero de Avila Araque
    Ut: Joan Jordan
    Joan Jordan (Sevilla FC) erstattes av Ivan Romero de Avila Araque.
    70'
    VfL Wolfsburg angriper. Wout Weghorst får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    73'
    En av VfL Wolfsburgs spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Luca Waldschmidt
    Ut: Renato Steffen
    Mark van Bommel gjør dagens andre bytte i Wolfsburg, når han tar ut Renato Steffen og setter inn Luca Waldschmidt.
    74'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Lucas Ocampos
    Sevilla FC bytter ut Lucas Ocampos med Munir El Haddadi.
    74'
    Frispark Sevilla FC.
    76'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Diego Carlos går utenfor.
    77'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    79'
    Josuha Guilavogui
    Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til Sevilla
    80'
    Ingen straffe til Sevilla
    81'
    Georgi Kabakov tildeler Sevilla FC en corner. Erik Lamela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Karim Rekik
    Dommer Georgi Kabakov viser Karim Rekik (Sevilla FC) det gule kortet.
    82'
    84'
    Sevilla FC har fått straffespark i Wolfsburg!
    85'
    Dommeren dømmer straffe til Sevilla
    85'
    Andre gule kort til Wolfsburg
    Utvisning! Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    85'
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Sevilla scorer på straffe!
    Wolfsburg 1 - 1 Sevilla
    Mål: Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    87'
    I Wolfsburg slår Erik Lamela en corner fra høyre.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Sevilla FC er nær straffområde.
    90'
    Papu Gomez
    Papu Gomez (Sevilla FC) kommer til avslutning på Volkswagen Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+1
    90'+1
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Volkswagen Arena.
    90'+2
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg bytter ut Wout Weghorst med Yannick Gerhardt.
    90'+2
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Sebastiaan Bornauw som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+3
    Munir El Haddadi
    Sevilla FC avanserer forover i Wolfsburg. Munir El Haddadi avslutter, men treffer ikke mål.