Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Crystal Palace og Arsenal!
    Uforandret fra forrige ligakamp fra Mikel Arteta. Sparer ikke på kruttet fremover.
    To endringer i Palace-laget. Cahill er inne for en skadet Sakho, mens Kouyate tar plassen på midten for suspenderte Milivojevic.
    Mål for Arsenal!
    Crystal Palace 0 - 1 Arsenal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    12'
    PALACE VIL HA STRAFFE! Ayew legger inn, men ballen når aldri frem, for der står David Luiz i veien. Spissen roper på straffe, men David Luiz peker på hodet og sier det var der ballen traff. Dommeren lar spillet gå, mens den første reprisen ikke gir et godt svar på hvor ballen traff.
    36'
    NESTEN! Kouyate krangler med seg ballen, varter opp med en liten luke og kommer til en god skuddposisjon. Forsøket er ikke dårlig, men heller ikke godt nok. Leno slår unna.
    41'
    Gult kort til Arsenal
    Nicolas Pepe
    45'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Lucas Torreira
    46'
    Ainsley Maitland-Niles
    51'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 1 Arsenal
    Mål: Jordan Ayew
    Målgivende: Cheikhou Kouyate
    54'
    NÆRE! Hardt slått inn fra Pepe, og i feltet får David Luiz krøllene sine på ballen. Stusser mot mål, men ballen går så vidt over tverrliggeren.
    61'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    65'
    Det sjekkes for rødt - og det bør det da bli. Eller?
    66'
    Rødt kort til Arsenal
    67'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Max Meyer
    69'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Mesut Ozil
    70'
    Gult kort til Crystal Palace
    James McCarthy
    71'
    REDNING PÅ STREK - OG ROP OM HANDS! Tomkins vinner duellen mot David Luiz, men Sokratis redder stoppermakkeren - og klarerer unna på streken. Så går ballen i Maitland-Niles og til corner, men Palace-spillerne mener den treffer hånda til backen. Reprisene viser at corner ser greit ut.
    80'
    DOBBELTSJANSE! Pepe banker ballen på innsiden av stolperoten og ut. Ballen går i en liggende Guaita, til Lacazette, men han er for nærme keeperen. Guaita slenger ut armene og redder mesterlig. Store sjanser!
    84'
    James Tomkins
    85'
    Alexandre Lacazette
    90'
    STRAFFE? Zaha går i bakken i feltet og vil ha straffe, men nei, det får han ikke. Så greit ut.