Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Crystal Palace og Arsenal!
    Arsenal, med lagets nye manager Mikel Arteta, kommer fra en positiv opplevelse med 2-0 mot Manchester United forrige runde. Seieren brakte London-laget opp på 27 poeng, noe som holder til en 10. plass på tabellen. På plassen foran finner vi dagens motstander - Crystal Palace, som bare har ett tap på sine siste åtte ligakamper (3-4-1).
    Lagene er inne...
    Arsenal (4-2-3-1-): Leno - Maitland-Niles, David Luiz, Sokratis, Kolasinac - Torreira, Xhaka - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
    Arsenal-benken: Martinez, Holding, Guendouzi, Willock, Nelson, Saka og Martinelli.
    Uforandret fra forrige ligakamp fra Mikel Arteta. Sparer ikke på kruttet fremover.
    Crystal Palace (4-2-3-1): Guaita - Kelly, Tomkins, Cahill, Riedevald - McArthur, Kouyate - McCarthy, Meyer, Zaha - Ayew
    Palace-benken: Hennessey, Dann, Woods, Kirby, Pierrick, Wickham og Tosun.
    To endringer i Palace-laget. Cahill er inne for en skadet Sakho, mens Kouyate tar plassen på midten for suspenderte Milivojevic.
    Crystal Palace har ikke tapt noen av de siste tre oppgjørene mot Arsenal. Ifølge TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller har hjemmelaget aldri gått fire kamper mot byrivalen uten tap.
    Spillerne er på vei inn på banen - det er straks duket for kamp!
    Bortelaget vinner corner før minuttet er gått. Det er Aubameyangs innlegg som blir blokkert.
    1'
    Özil slår inn, men før ballen rekker å lande, har dommeren blåst. Frispark til Palace.
    2'
    Arsenal skal spille seg ut. Palace står halvhøyt uten å sette presset ordentlig i gang.
    2'
    David Luiz med en fin, men litt for optimistisk gjennombruddspasning mot Kolasinac på venstrekanten. Ender med innkast.
    3'
    Det er helt klart bortelaget som har tatt initiativet fra start her. Hatt ballen nesten hele tiden, Arsenal.
    5'
    Lacazette stjeler ballen fra Meyer, men sistnevnte er heldig og får et litt billig frispark.
    5'
    Ganske så sterk vind på Selhurst Park. Nå var det nettopp en klarering som ikke gikk ut fordi ballen ble tatt av vindkastene.
    6'
    Arsenal ypper seg. Aubameyang bruker undersiden av foten til å legge ballen igjen til Kolasinac. Han forsøker å legge kontant inn, men ballen går i blokka og i backen igjen før den går over kortlinja. Femmeter.
    8'
    Ballbesittelse: 22-78
    9'
    Arsenal har for øvrig medvind, ser det ut som.
    9'
    Xhaka nøler for lenge og ender med å sparke Ayew istedenfor ball. Frispark.
    11'
    Ingen avslutninger i løpet av de første 10 minuttene, men det er Arsenal, Arsenal, Arsenal det dreier seg om her, i hvert fall hva gjelder ballbesittelse.
    11'
    Mål for Arsenal!
    Crystal Palace 0 - 1 Arsenal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    SÅ ENKELT, SÅ EFFEKTIVT! Det går fort og på få touch fra David Luiz til Özil og til Lacazette, som sender en perfekt vektet stikker til Aubameyang. Angriperen gjør ingen feil alene med keeper - og legger ballen rolig til side for Guaita. Foto: REUTERS
    12'
    Rett og slett et nydelig angrep fra bortelaget. Bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet.
    13'
    Pepe dribler seg bort.
    15'
    Ayew er ufin mot Xhaka.
    16'
    Kampbildet har ikke endret seg etter scoringen. Arsenal spiller ball, Palace har vel ikke hatt et angrep ennå.
    17'
    Pepe kommer seg fri og dribler Cahill bokstavelig talt på rumpa med en skuddfinte. Det er likevel ikke bra nok, for han klarer ikke holde på ballen etter skuddfinten. Den ender i klypene til Guaita.
    18'
    Nydelig medtak av Aubameyang, men han står på feil side av linjen, ifølge dommer. Hårfint.
    18'
    Pepe legger inn, men ballen er over alt og alle.
    20'
    Halvspilt førsteomgang, og det er en omgang som Arsenal har eid. Har riktignok bare én avslutning, men den gikk til gjengjeld i mål. Og så har Artetas menn hatt ballen i 77 prosent av tiden.
    22'
    Palace forsøker med et høyt press, og det er ikke aaaltfor langt unna at de får tak i ballen. Ayew er imidlertid litt sent ute og tar Torreira på ulovlig vis.
    23'
    David Luiz blir litt overmodig med sitt pasningsforsøk, Ayew plukker opp og da får Palace noe som minner om et angrep. Noen avslutning får hjemmelaget imidlertid ikke til.
    26'
    Dommer Tierney blåser ikke, men Kolasinac blir liggende etter en situasjon mot Kelly.
    29'
    Så for så vidt ikke ut som et voldsomt frispark, og Kolasinac er oppe igjen.
    29'
    Voldsom kollisjon mellom Pepe og Torreira. Pepe får seg en liten skubb av Zaha og er på vei mot bakken idet Torreira går opp i luften for å heade unna. Det ender med at Pepe får foten til Torreira rett i trynet, mens Torreira roterer i luften og deiser i bakken med ryggen først. Så ikke godt ut for noen av de to.
    31'
    Begge Arsenal-spillerne er klare til å fortsette igjen. Dommeren dropper ballen.
    31'
    Palace står høyere nå, og det ser straks litt farligere ut. Ikke det at hjemmelaget har skapt noe særlig, men Arsenal ser mer stresset ut.
    32'
    McArthur legger inn, til ingen.
    33'
    Ballbesittelse siste fem: 46-54
    35'
    Riedewald kommer til skudd, men det år rett i blokka.
    35'
    PALACE VIL HA STRAFFE! Ayew legger inn, men ballen når aldri frem, for der står David Luiz i veien. Spissen roper på straffe, men David Luiz peker på hodet og sier det var der ballen traff. Dommeren lar spillet gå, mens den første reprisen ikke gir et godt svar på hvor ballen traff.
    36'
    Tomkins feller Kolasinac. Frispark i god posisjon for bortelaget.
    36'
    Özil står ved ballen. Ser ut til å skulle legge inn.
    37'
    Özil treffer Sokratis, men han får ikke ballen til Aubameyang.
    37'
    McArthur kjenner en liten arm i ryggen fra Lacazette og dette som en potetsekk. Får også frispark.
    39'
    Sokratis tar ingen sjanser når han har Ayew jagende i rygg. Slår til kast.
    40'
    NESTEN! Kouyate krangler med seg ballen, varter opp med en liten luke og kommer til en god skuddposisjon. Forsøket er ikke dårlig, men heller ikke godt nok. Leno slår unna.
    41'
    Neeesten at andreballen detter Palace sin vei, men bare nesten. Torreira får klarert før ballen ender i beina på Tomkins.
    43'
    Zaha vinkes av.
    43'
    Ampert mellom McCarthy og Pepe etter at førstnevnte går hardt inn i en duell mot Arsenal-vingen. De to går etter hvert hver til sitt.
    45'
    Gult kort til Arsenal
    Nicolas Pepe
    ...men ikke uten at Pepe får kort.
    45'
    Kolasinac er sterk som skjermer unna for Ayew. Ballen ender i klypene til Leno.
    45'+2
    Det tok en halvtime før Crystal Palace oppdaget at de hadde glemt å helle innholdet i suppeposen over i det kokende vannet, og bortelaget Arsenal utnyttet seg av Palace' tynne suppe til å gjøre 1-0. Pierre-Emerick Aubameyang er kampens eneste målscorer så langt, det på pasning fra Lacazette etter et praktangrep, men kampen lever så absolutt. Hjemmelaget skrudde presset opp et hakk det siste kvarteret, og da ble også kampen mye mer jevnspilt.
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Lucas Torreira
    46'
    David Luiz nøler litt og ballen ender opp hos Ayew - men han er vinket av. Det er korrekt.
    48'
    Ayew på etterskudd mot David Luiz. Ikke mange flere av dem før kortet kommer.
    49'
    Ainsley Maitland-Niles
    Er ufin mot Kouyate.
    51'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 1 Arsenal
    Mål: Jordan Ayew
    Målgivende: Cheikhou Kouyate
    UTLIGNING! Arsenal får ikke ballen unna, Kouyate dytter ballen til Ayew, som via David Luiz finner veien til nettmaskene. 1-1!
    54'
    McArthur med en god defensiv jobb idet Lacazette prøver å rive seg fri.
    57'
    Ayew legger igjen til Meyer, som skyter utenfor på direkten.
    58'
    Ballbesittelse i den andre omgangen: 51-49
    60'
    Corner til Arsenal: Ikke ufarlig, for det er ikke langt unna at Lacazette får hodet på ballen. Men det er bare nesten.
    61'
    Ny corner.
    61'
    NÆRE! Hardt slått inn fra Pepe, og i feltet får David Luiz krøllene sine på ballen. Stusser mot mål, men ballen går så vidt over tverrliggeren.
    61'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Skikkelig stygt fra Aubameyang, som setter knottene inn i ankelen til Meyer.
    65'
    Det sjekkes for rødt - og det bør det da bli. Eller?
    66'
    Meyer trenger behandling mens VAR avgjør.
    66'
    Aubameyang vinkes bort til dommer...
    67'
    Rødt kort til Arsenal
    RØDT! Pierre-Emerick Aubameyang er ferdig. Det røde er det da heller ingenting å si på.
    67'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Max Meyer
    Får sin debut i Palace-drakten, Tosun.
    69'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Mesut Ozil
    70'
    Gult kort til Crystal Palace
    James McCarthy
    Feller Martinelli på ufint vis.
    71'
    Arsenal triller.
    74'
    Fortsatt ganske jevnspilt på Selhurst Park, det selv om Palace nå er en mann mer.
    76'
    Kolasinac finner Martinelli, men Kelly får en fot på ballen. Corner til Arsenal.
    76'
    Xhaka kommer til skudd, men treffer bare McCarthy.
    77'
    REDNING PÅ STREK - OG ROP OM HANDS! Tomkins vinner duellen mot David Luiz, men Sokratis redder stoppermakkeren - og klarerer unna på streken. Så går ballen i Maitland-Niles og til corner, men Palace-spillerne mener den treffer hånda til backen. Reprisene viser at corner ser greit ut.
    80'
    Corner til Palace: Den får de ingenting ut av.
    80'
    DOBBELTSJANSE! Pepe banker ballen på innsiden av stolperoten og ut. Ballen går i en liggende Guaita, til Lacazette, men han er for nærme keeperen. Guaita slenger ut armene og redder mesterlig. Store sjanser!
    84'
    Det er faktisk en redning fra Guaita på skuddet fra Pepe som endte i stolperoten. Det er en ENORM redning!
    84'
    James Tomkins
    Stygg takling på Martinelli.
    85'
    David Luiz går for gull på frisparket fra 40 meter. Over.
    87'
    David Luiz kommer seg akkurat ut av eget trøbbel.
    90'
    Alexandre Lacazette
    Snart ingen spillere igjen som ikke er i kortboken, satt på spissen.
    90'
    STRAFFE? Zaha går i bakken i feltet og vil ha straffe, men nei, det får han ikke. Så greit ut.
    90'+1
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Alexandre Lacazette
    90'+2
    Ayew ligger nede etter en trøkk.
    90'+4
    Et siste frispark til Palace, som kan lempe opp. Vi er over minuttet på overtid.
    90'+5
    Hva skjer her da. David Luiz plukker opp ballen og tar den med til dommeren. Veldig rar manøver.