3 919
5 361

Ble dekket av Magnus Helle

Hei og velkommen til dekningen av kampen mellom Costa Rica og Tyskland!
    Tyskland må vinne denne kampen for å avansere fra gruppen! Costa Rica klarer seg med uavgjort dersom Spania slår Japan.
    Det er en historisk VM-kamp. For første gang i et herre-VM er det en kvinnelig dommer som dømmer kampen. Neuza Back (t.v.), hoveddommer Stéphanie Frappart og Karen Diaz (t.h.) er de utvalgte.
    Mål for Tyskland!
    Costa Rica 0 - 1 Tyskland
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: David Raum
    10'
    Navas med flott redning! Tyskland får god tid til å slå innlegg. Goretzka ruver i feltet og header på mål, men Navas redder ut til corner.
    15'
    Spania leder 1-0 mot Japan. Det er godt nytt for Tyskland, som er avhengig av at Japan taper.
    22'
    Gnabry er nære sitt andre. Til venstre i feltet skrur han et skudd like til side for stolpen.
    40'
    Kjempesjanse til Costa Rica! Tyskland roter det til i eget forsvar. Raum lar den sprette og bak han begynner Rüdiger å rote. Venegas skyter på halvspretten og Neuer må varte opp med en strålende redning.
    43'
    Spillerbytte - Costa Rica
    Inn: Youstin Delfin Salas Gomez
    Ut: Brandon Aguilera Zamora
    46'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Leon Goretzka
    46'
    Japan scorer! Det betyr at Tyskland er nede på tredjeplass i gruppen akkurat nå.
    49'
    Men der scorer Japan igjen!! Krise for Tyskland dette. De har nå like mange poeng som Spania, men de er hele 6 mål bak på målforskjellen.
    54'
    Inn: Niclas Füllkrug
    Ut: Ilkay Gündogan
    56'
    Mål for Costa Rica!
    Costa Rica 1 - 1 Tyskland
    Mål: Yeltsin Tejeda
    Målgivende: Kendall Waston
    58'
    Nå er ikke bare Tyskland i fare, men også Spania! Scorer Costa Rica her nå og Spania taper så er både Spania og Tyskland ute av VM!
    60'
    Musiala skyter på innsiden av stolpen! Nok en gang kommer unggutten stormende inn i feltet. Med venstrefoten sikter han på det lengste hjørnet. Den går på innsiden av stolpen!
    61'
    Rüdiger i stolpen nå! Tyskland er desperate etter scoring her. Midtstopperen får ballen på fem meter og setter den i stolpen og ut til utspark.
    62'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Thomas Müller
    67'
    Inn: Mario Gotze
    Ut: David Raum
    67'
    Nok en gang i stolpen! Uheldige nå tyskerne. Musialia har en herlig curl på det skuddet i det lengste hjørnet.
    67'
    Costa Rica 2 - 1 Tyskland
    Mål: Juan Pablo Vargas
    70'
    Den skal sjekkes.
    71'
    Costa Rica 2 - 2 Tyskland
    Mål: Kai Havertz
    Målgivende: Niclas Füllkrug
    73'
    Inn: Ronald Matarrita
    Ut: Johan Venegas
    74'
    Inn: Jewison Francisco Bennette Villegas
    Ut: Keysher Fuller Spence
    75'
    ER DET VMS BESTE REDNING DA!? Füllkrug blir spilt inn på åpent mål, men Navas kommer stormende over på den andre stolpen og med et tigersprang redder han med hodet! Enormt av PSG-keeperen!!