Målsjanse! Nagbe Darlington (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Mål for Atlanta United FC!
    Columbus Crew 0 - 1 Atlanta United FC
    Mål: Ezequiel Barco
    Målgivende: George Bello
    Ezequiel Barco setter ballen i nettet og Atlanta United FC leder nå 0-1. Det er en fin assist fra George Bello.
    5'
    Ezequiel Barco
    Atlanta United FC angriper i Columbus. Ezequiel Barco fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Luis Diaz
    Luis Diaz (Columbus Crew) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Allen Chapman tildeler Atlanta United FC en corner. Ezequiel Barco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    16'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    25'
    Spillet på Lower.com Field er stoppet midlertidig fordi Jonathan Mensah ligger nede.
    27'
    I Columbus slår Ezequiel Barco en corner fra høyre.
    29'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Jonathan Mensah er tilbake i kampen igjen.
    30'
    33'
    Atlanta United FC har fått straffespark i Columbus!
    35'
    Atlanta United FC scorer på straffe!
    Columbus Crew 0 - 2 Atlanta United FC
    Mål! Ezequiel Barco øker Atlanta United FCs ledelse til 0-2 etter et straffespark på Lower.com Field.
    35'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    37'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 2 Atlanta United FC
    Mål: Jonathan Mensah
    Målgivende: Lucas Zelarrayan
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) reduserer til 1-2 etter en heading. Lucas Zelarrayan sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Atlanta United FC.
    39'
    Lucas Zelarrayan
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Lucas Zelarrayan går utenfor.
    40'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    40'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    42'
    Sjanse i Columbus! Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Luis Diaz
    Luis Diaz (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    43'
    Ronald Hernandez (Atlanta United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lower.com Field.
    45'
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Lucas Zelarrayan avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Ronald Hernandez er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til Atlanta United FC
    Santiago Sosa
    Santiago Sosa (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    45'+4
    Columbus Crew angriper, men Luis Diaz vinkes av for offside.
    50'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    50'
    51'
    Atlanta United FC fosser forover og Ezequiel Barco fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    59'
    Frispark Columbus Crew.
    59'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Erick Torres
    Ut: Jackson Conway
    Atlanta United FC bytter ut Jackson Conway med Erick Torres.
    62'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Kevin Molino
    Kevin Molino (Columbus Crew) erstattes av Derrick Etienne.
    63'
    Straffe! Dommer Allen Chapman plasserer ballen på krittmerket for Atlanta United FC...
    64'
    Columbus Crew 1 - 3 Atlanta United FC
    Mål: Marcelino Moreno
    Marcelino Moreno øker Atlanta United FCs ledelse til 1-3 etter et velplassert straffespark.
    65'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    Anton Walkes
    Anton Walkes (Atlanta United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Dommer Allen Chapman venter med å sette i gang spillet fordi Luis Diaz ligger nede.
    67'
    Inn: Waylon Francis
    Ut: Luis Diaz
    Luis Diaz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Waylon Francis kommer inn for Columbus Crew.
    70'
    Inn: Saad Abdul-Salaam
    Ut: Harrison Afful
    Columbus Crew gjør sitt tredje bytte. Harrison Afful erstattes av Saad Abdul-Salaam.
    70'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    71'
    Columbus Crews Derrick Etienne blåses av for offside på Lower.com Field.
    73'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Columbus Crew like utenfor Atlanta United FC-området.
    74'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Sjanse til Atlanta United FC! Ezequiel Barco er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    I Columbus slår Ezequiel Barco en corner fra venstre.
    79'
    Miles Robinson
    Miles Robinson (Atlanta United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Bradley Wright-Phillips
    Ut: Gyasi Zardes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Bradley Wright-Phillips, mens Gyasi Zardes tar plass på benken.
    83'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Marlon Hairston
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt femte bytte for dagen. Alexandru Matan erstatter Marlon Hairston.
    84'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Columbus Crew.
    86'
    Inn: Erik Lopez
    Ut: Matheus Rossetto
    Matheus Rossetto (Atlanta United FC) erstattes av Erik Lopez.
    87'
    Alexandru Matan
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Alexandru Matan avslutter utenfor.
    88'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Columbus Crew har fått straffe!
    90'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    Columbus Crew 2 - 3 Atlanta United FC
    Mål: Pedro Santos
    Columbus Crew reduserer til 2-3 etter at Pedro Santos setter straffesparket sikkert i mål på Lower.com Field.
    90'+1
    90'+2
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    90'+3
    Målsjanse til Atlanta United FC! Ezequiel Barco treffer mål, men keeper redder.
    90'+5
    90'+5
    Inn: George Campbell
    Ut: Marcelino Moreno
    Rob Valentino gjør dagens tredje bytte i Columbus, når han tar ut Marcelino Moreno og setter inn George Campbell.
    90'+5
    90'+6
    Gult kort til Columbus Crew
    Eloy Room
    Eloy Room (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.