Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Deulofeu dribler seg til litt rom og tid. Formspilleren er ikke vond å be når han får nok tid til å lade skuddfoten fra 18-19 meter, men ballen går litt til side for mål.
    7'
    Corner til Watford: Deeney vinner i feltet og header bra mot mål, men redningen fra Kepa er enda bedre. En kjemperedning, rett og slett!
    8'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: N'Golo Kante
    10'
    Hazard har vært relativt usynlig til nå, men her er han arkitekten. Finner til slutt Jorginho, som forsøker en lobbelignende avslutning fra 16. Foster redder, men mister ballen ut i farlig område før den blir klarert unna.
    15'
    Lang ball i bakrom mot Hazard. Belgieren klarer akkurat å dempe ballen, men får den også litt langt foran seg. Foster er samtidig kjapt ute og forhindrer farligheten.
    24'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Watford
    Mål: Ruben Loftus-Cheek
    Målgivende: Eden Hazard
    48'
    Chelsea 2 - 0 Watford
    Mål: David Luiz
    51'
    Deulofeu finter seg til en ypperlig skuddmulighet fra 7-8 meter. Overlister Kepa, men har ikke centimeterne på sin side. Liiike til side for mål.
    56'
    Hazard er igjen arkitekt når han finner Pedro. Spanjolen finter skudd og sikter mot lengste, men der ligger Ben Foster. Lodtus-Cheek kommer på returen, men klarer ikke treffe mål. Svært nære 3-0!
    59'
    Higuaín fyrer løs på halv-volley etter et fint gjennomspill fra Jorginho. Foster er nydelig med på notene.
    63'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Tom Cleverley
    Ut: Nathaniel Chalobah
    67'
    Chelsea 3 - 0 Watford
    Mål: Gonzalo Higuain
    Målgivende: Pedro
    75'
    Holebas løper seg fri etter at dommeren ikke blåser frispark til Chelsea. Backen banker ballen i tverrliggeren!
    79'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Gonzalo Higuain
    79'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Troy Deeney
    83'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Gerard Deulofeu
    83'
    ANNULLERT! Pereyra forsøker å skru ballen i lengste, og det er så nære, så nære. Ballen på innsiden av stanga og på returen kommer innbytter Success. Med sitt første touch header han ballen mot mål, men Gray står i veien. Ballen treffer den andre innbytteren og går inn, men Gray står jo i offside. Har virkelig ikke hatt marginene på sin side i dag, bortelaget.
    85'
    Ny stor sjanse til Giroud. Brenner til på halv-volley fra kort hold på pass fra Hazard, men ballen går i bakken og overet målet til Foster.