Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Chelsea og Watford! Undertegnede rapporterer med brukket finger og gips på venstre hånd, så muligheten for skriveleifs er litt større enn vanlig. Men nok om det og over til kampen, som er spesielt viktig for Chelsea sin del.
    Chelsea har fortsatt alle muligheter til å klare topp fire og med det sikre plass i neste sesong Champions League. Laget ligger på akkurat den plassen, har to poeng ned til Arsenal og tre ned til Manchester United (og bedre målforskjell) og kan ta igjen Tottenham på 3. plass med seier i dag. Men i særlig god form er de ikke. London-laget står med to uavgjort og ett tap på de siste tre ligakampene.
    Om det - noe mot formodning - ikke skulle bli topp fire-plass på Chelsea, kan de fortsatt kvalifisere seg for Europas gjeveste klubbturnering via Europa League. I den første semifinalen der ble det 1-1 mot Eintracht Frankfurt. Returoppgjøret spilles kommende uke og vinneren av turneringen får altså en billett til CL.
    Watford er på sin side plassert pent og pyntelig midt på tabellen. 50 poeng holder til en 10. plass med to kamper igjen å spille.
    SISTE LIGAHJEMMEKAMP? Eden Hazard er høyaktuell for en overgang til Real Madrid, og dersom det skjer, vil dagens kamp være hans siste som Chelsea-spiller på Stamford Bridge i Premier League. Den absolutt siste hjemmekampen hans blir i så fall torsdag, når Chelsea tar imot Eintracht Frankfurt i Europa League. Foto: REUTERS
    Lagene er inne...
    Chelsea (4-3-3): Kepa - Azpilicueta, Christensen, David Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovacic - Pedro, Higuaín, Hazard
    Chelsea-benken: Caballero, Barkley, Loftus-Cheek, Giroud, Zappacosta, Willian og Cahill.
    Maurizio Sarri gjør to endringer fra laget som spilte 1-1 mot Man. United forrige runde. Ut med Rüdiger og Willian. Inn med Christensen og Pedro.
    Watford (4-4-2): Foster - Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Chalobah, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Deeney
    Watford-benken: Gomes, Janmaat, Cleverley, Success, Masina, Gray og Kabasele.
    Higauín og Pereyra utveksler noen ord til hverandre før kampstart. Formodentlig på spansk ettersom de begge er argentinere.
    Frispark midt på banen til hjemmelaget.
    2'
    Chelsea spiller seg fint ut av press og til etablert angrep. Så går Hazard seg bort.
    3'
    Azpilicueta legger inn... ...til ingen. Foster holder.
    4'
    David Luiz er ufin mot Deulofeu. Watford kan slå denne inn i boksen.
    5'
    Jorginho header unna.
    5'
    Alonso forsøker å få frispark langs egen kortlinja, men ender med å gi bort en corner.
    5'
    Corner til Watford: Azpilicueta vinner i feltet. Chelsea setter fart, men Femenia løper opp Kanté og bortelaget overtar ballen igjen.
    6'
    Deulofeu dribler seg til litt rom og tid. Formspilleren er ikke vond å be når han får nok tid til å lade skuddfoten fra 18-19 meter, men ballen går litt til side for mål.
    7'
    Corner til Watford: Deeney vinner i feltet og header bra mot mål, men redningen fra Kepa er enda bedre. En kjemperedning, rett og slett!
    8'
    Kanté ligger på gresset og får behandling. Ser ut til å være ferdigspilt, franskmannen.
    9'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: N'Golo Kante
    Tvinges til et tidlig bytte, Chelsea.
    10'
    Det er bortelaget som har startet best på Stamford Bridge. Chelsea har ennå til gode å komme til en ordentlig stor sjanse.
    12'
    Farlig innlegg fra Hughes, men Azpilicueta er på rett sted. Hadde blitt en stor mulighet hvis ikke.
    14'
    Hazard har vært relativt usynlig til nå, men her er han arkitekten. Finner til slutt Jorginho, som forsøker en lobbelignende avslutning fra 16. Foster redder, men mister ballen ut i farlig område før den blir klarert unna.
    15'
    Higauín kommer til skudd, men under press og ganske så feilvendt. Skyter i blokka, før ballen går tilbake i argentineren, i Mariappa igjen og utover kortlinja. Dommeren gir imidlertid ikke corner.
    16'
    Deulofeu kommer seg til ny avslutning fra like utenfor sekstenmeteren. Venstrefoten er imidlertid ikke like god, ballen sklir av foten og ender et godt stykke til side for mål.
    17'
    Jorginho slår bort ballen. Watford setter fart...
    18'
    ...men det blir det ingenting ut av. Innlegget fra Pereyra dempes av Alonso. Hans forsøk på å klarere går i en Watford-spiller og toucher så vidt spanjolen på vei ut dødlinja. Heller ikke denne gang blir det corner. 1-1 i cornere ikke gitt som skulle ha vært gitt.
    19'
    Pedro roter bort ballen. Watford har absolutt vært det beste laget i løpet av kampens første fjerdedel.
    20'
    Christensen sliter mot Deeney. Denne gangen lager dansken frispark.
    20'
    Holebas skyter fra skrå vinkel. Hamrer ballen over målet til Kepa.
    21'
    Pereyra og Deulofeu kombinerer fint, men så stokker det seg når ballen går til Deeney.
    23'
    Litt for lang ball for Higuaín, som uansett er i offside.
    23'
    Lang ball i bakrom mot Hazard. Belgieren klarer akkurat å dempe ballen, men får den også litt langt foran seg. Foster er samtidig kjapt ute og forhindrer farligheten.
    24'
    Doucoure kommer nesten til avslutning innenfor feltet, men Alonso kommer til unnsetning i siste liten.
    26'
    Chelsea kommer seg litt mer inn i kampen. Får til to innlegg fra høyre, men det blir aldri noe ut av de. Higuaín er ikke helt venn med ballen.
    27'
    Pereyra feller Hazard. Frispark i god posisjon for Chelsea.
    30'
    Hazard står ved ballen. Kaaan skyte, men også legge inn.
    30'
    Det blir innlegg mot bakre, men Higuaín rekker ikke fort nok frem til å få til et skudd. Argentineren kommer imidlertid til nytt innlegg, der ballen går over det meste, men der David Luiz går i bakken i feltet. Vil ha straffe, brasilianeren, men får ikke det. Ser greit ut.
    31'
    Misforståelse mellom Jorginho og Hazard. Femmeter til Watford.
    33'
    Chelsea spiller seg fint fremover, men til slutt går alt til spille. Higuaín spiller en fryktelig upresis ball.
    34'
    Hazard vinner ballen rett utenfor sekstenmeteren til Watford, spiller Pedro, som forsøker å skru ballen i lengste. Ender over målet til Foster.
    36'
    Nydelig Watford-spill, men også det går i stå. Innlegget fra Pereyra blokkeres. Det ropes på hands, men det dømmes ikke.
    40'
    Chelsea snytt for nok en corner.
    41'
    Pedro brenner til fra litt skrått hold. Ikke altfor langt unna, men ikke godt nok.
    42'
    Pereyra kommer til innlegg, men ingen lagkompis er med på den i feltet. Femmeter.
    45'
    Deulofeu vinkes av.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Pause! Ikke veldig mye å rope hurra for for Chelsea-fansen, som også velger å bue på de blåkledde idet dommeren blåser for 45 spilte minutter. Laget har vært nest best i det meste på eget gress, men det står fortsatt 0-0. Foto: AFP
    2. omgang er i gang. Ingen endringer.
    Higauín treffer ikke med stikkeren mot Hazard.
    47'
    Hazard kommer seg til skudd fra nesten død vinkel, men tvinger likevel Foster til å varte opp med en god redning.
    48'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Watford
    Mål: Ruben Loftus-Cheek
    Målgivende: Eden Hazard
    CORNER ER MÅL! Hazard tar en kort variant, får igjen ballen og legger inn. På bakre stolpe kriger Loftus-Cheek inn 1-0 med pannebrasken!
    48'
    Kovacic forsøker å finne målscorer Loftus-Cheek i feltet. Pasningen kommer aldri frem, men Chelsea vinner corner.
    50'
    Chelsea 2 - 0 Watford
    Mål: David Luiz
    CORNER ER VIRKELIG LIK MÅL! Denne gangen slås ballen inn på første, og i feltet løper David Luiz seg fri. Brasilianeren stanger inn 2-0!
    51'
    To cornermål på to minutter fra Chelsea, altså.
    52'
    Deulofeu går seg bort.
    55'
    Chelsea har fremstått som et annet lag etter pause. Er mye bedre nå.
    55'
    Deulofeu finter seg til en ypperlig skuddmulighet fra 7-8 meter. Overlister Kepa, men har ikke centimeterne på sin side. Liiike til side for mål.
    56'
    Hazard er igjen arkitekt når han finner Pedro. Spanjolen finter skudd og sikter mot lengste, men der ligger Ben Foster. Lodtus-Cheek kommer på returen, men klarer ikke treffe mål. Svært nære 3-0!
    59'
    Doucoure får hodet på ballen, men klarer ikke presse den ned.
    61'
    Higuaín fyrer løs på halv-volley etter et fint gjennomspill fra Jorginho. Foster er nydelig med på notene.
    63'
    Corner til Chelsea: Hva? Ikke mål? Watford får ballen unna.
    63'
    Hazard finner Higuaín, som istedenfor å skyte prøver å dra med seg ballen. Chalobah takler nydelig.
    65'
    Corner til Watford: Ny corner.
    66'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Tom Cleverley
    Ut: Nathaniel Chalobah
    67'
    Corner til Watford: Får ingenting ut av den.
    68'
    Hughes lager to frispark på kort tid. Slipper unna med tilsnakk.
    70'
    Hughes får ballen nesten frem til Pereyra, men Azpilicueta står i veien.
    71'
    Langt innkast for Watford, men det skusler bortelaget bort. Ender til slutt med et håpløst innlegg signert Holebas.
    72'
    Hughes slår ut med armene og vil ha straffe. Ikke helt sikker på hvorfor, men vi får vel repriser snart. Kanskje hands.
    74'
    Deulofeu mottar ballen på feil side.
    74'
    Chelsea 3 - 0 Watford
    Mål: Gonzalo Higuain
    Målgivende: Pedro
    GOLAZO HIGUAÍN! Han har vært iskald hele kampen, men når han først treffer, så gjør han det bra. Pedro spiller en nydelig ball i bakrom, der Higuaín har løpt seg fri. Kommer nært på keeper, Foster rusher, men argentineren vet hva han skal gjøre. Chipper ballen elegant i buret - 3-0!
    75'
    Holebas løper seg fri etter at dommeren ikke blåser frispark til Chelsea. Backen banker ballen i tverrliggeren!
    79'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Gonzalo Higuain
    79'
    Gary Cahill er i oppvarming. Han langet ganske kraftig ut mot manager Sarri i forkant av kampen.
    82'
    Deeney klippes ned av Pedro like utenfor kortlinja av sekstenmeteren. Heldig som slipper det gule.
    82'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Troy Deeney
    83'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Gerard Deulofeu
    83'
    ANNULLERT! Pereyra forsøker å skru ballen i lengste, og det er så nære, så nære. Ballen på innsiden av stanga og på returen kommer innbytter Success. Med sitt første touch header han ballen mot mål, men Gray står i veien. Ballen treffer den andre innbytteren og går inn, men Gray står jo i offside. Har virkelig ikke hatt marginene på sin side i dag, bortelaget.
    85'
    Giroud bommer på ballen foran mål. Burde ha gjort det bedre.
    86'
    Ny stor sjanse til Giroud. Brenner til på halv-volley fra kort hold på pass fra Hazard, men ballen går i bakken og overet målet til Foster.
    88'
    Inn: Gary Cahill
    Ut: David Luiz
    Hjemmefansen reiser seg og klapper inn kaptein Cahill.
    89'
    Corner til Watford: Det blir ikke ordentlig farlig.
    90'
    Gult kort til Watford
    Abdoulaye Doucoure
    Hindrer Hazard og Chelsea i å kontre.
    90'+1
    Hazard kommer seg til skudd innenfor feltet, men fra skrått hold. Blåser ballen på feil side av nettveggen.
    90'+1
    Corner til Chelsea: Kort variant. Holder ballen i laget.
    90'+2
    Hazard drar seg innover fra høyre. Kovacic stormer til å bestemmer seg for å skyte. Via en forsvarer og til corner.