2-0
1 561
2 189

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

God sjanse! Ballen flikkes videre og Jagielka header fra fem meter, men han får ikke nok kraft i headingen og da går ballen i en bue inn til Kepa.
    10'
    Ramsdale roter det nesten til! Hudson-Odoi legger inn fra høyre og Ramsdale er fint nede, men glipper ballen ut i feltet. Går via en lagkamerat og ut til corner.
    24'
    Sheffield United scorer selvmål!
    Chelsea 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Oliver Norwood
    24'
    Nesten for Chelsea! En fryktelig pasning fra Norwood gjør at Pulisic får sjansen alene med keeper. Ramsdale er raskt ute og kommer såpass nær amerikaneren at han ikke får ballen forbi fra ti meter.
    42'
    Fantastisk tofotsfinte fra Pulisic! Kommer seg forbi to mann og er plutselig inne i feltet. Prøver å sende ballen forbi Ramsdale, men får den ikke langt nok til siden og setter returen - som kommer raskt på ham - over mål.
    48'
    Jagielka setter nesten ballen i eget mål! Under press fra Giroud sentrer han tilbake mot Ramsdale, men blir upresis. Heldigvis for Sheffield United upresis nok til at ballen går utenfor stolpen.
    61'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Reece James
    Ut: Olivier Giroud
    63'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Andreas Christensen
    63'
    For. En. Sjanse!!! McGoldrick stupheader fra fire meter og prøver å heade tilbake der ballen kom fra. Kepa er sjanseløs, men McGoldricks heading sniker seg utenfor stolpen.
    67'
    Nå er det bortelaget som kjører kampen. McBurnie skyter fra 20 meter og tvinger Kepa til å gjøre en god redning.
    70'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    73'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Billy Gilmour
    73'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Oliver Burke
    Ut: Oliver McBurnie
    76'
    Ny stor sjanse! McGoldrick drar seg lekkert fri langs dødlinjen og prøver å legge ut mot Bogle. Kepa får en hånd på ballen, som blir slått ut i farlig rom, men Chilwell reagerer raskt og får klarert.
    78'
    Så er det Stevens som får en god mulighet etter et frispark. Rager høyt bak i feltet, men headingen går i nettveggen - på utsiden av målet.