Chelsea FC 0 - 1 Barcelona
    Mål: Aitana Bonmatí
    Målgivende: Patri Guijarro
    24'
    Stor sjanse for Barcelona! Graham Hansen gjenvinner og slår et innlegg til Salma, men skuddforsøket blokkeres ut til corner. Der kunne det fort stått 0-2.
    29'
    For en Chelsea mulighet. Paredes skal spille støttepasning til keeper, men den blir for sløv og Nüsken er plutselig alene med keeper. Hun spiller på tvers, men der får ingen skutt på mål og til slutt havner den hos Cuthbert som igjen blåser den på tribunen.
    37'
    45'+3
    45'
    Gult kort til Chelsea FC
    Kadeisha Buchanan
    53'
    Nüsken skyter i stolpen. Chelsea slår diagonalt mot Lawrence. Hun kommer seg til linjen og slår et godt innlegg langs bakken. Der venter Nüsken som ikke får til tidenes beste skudd, og det går via stolpen og ut. Hjemmelagets klart største sjanse i kampen.
    57'
    Andre gule kort til Chelsea FC
    58'
    Spillerbytte - Chelsea FC
    Inn: Guro Reiten
    Ut: Catarina Macario
    62'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Mariona Caldentey
    Ut: Ona Batlle
    66'
    Straffe til Barcelona
    72'
    VAR skal sjekke om det er straffespark eller ikke. Straffen står i følge dommerteamet!
    73'
    Barcelona scorer på straffe!
    Chelsea FC 0 - 2 Barcelona
    Mål: Fridolina Rolfo
    74'
    Inn: Aggie Beever-Jones
    Ut: Melanie Leupolz
    75'
    Inn: Ève Périsset
    Ut: Ashley Lawrence
    83'
    Inn: Millie Bright
    Ut: Anna Johanna Rytting Kaneryd
    83'
    Inn: Fran Kirby
    Ut: Lauren James
    83'
    Inn: Claudia Pina Medina
    Ut: Caroline Graham Hansen
    85'
    Gult kort til Barcelona
    Salma Paralluelo
    86'
    Niamh Charles
    86'
    Inn: Alexia Putellas
    Ut: Aitana Bonmatí
    90'+1
    Salma kommer alene med Hampton, men nøler og keeperen får avverget! Enorm sjanse.