I Cardiff slår Abdulkadir Ömür en corner fra høyre.
    Jacob Greaves
    Hull City angriper i Cardiff. Jacob Greaves fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Jamilu Collins
    Cardiff City fosser forover og Jamilu Collins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Hull City, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hull City fosser fremover, men Jaden Philogene-Bidace går rett i offsidefella.
    24'
    Cardiff City avanserer forover i Cardiff. Jamilu Collins avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Abdulkadir Ömür
    Målsjanse til Hull City! Abdulkadir Ömür treffer mål, men keeper redder.
    26'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Hjørnespark til Hull City
    26'
    Tyler Morton
    Sjanse i Cardiff! Tyler Morton (Hull City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Hull City angriper. Abdulkadir Ömür får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Abdulkadir Ömür (Hull City) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.
    32'
    Mål for Hull City!
    Cardiff City 0 - 1 Hull City
    Mål: Fabio Carvalho
    Fabio Carvalho setter ballen i nettet og Hull City leder nå 0-1.
    32'
    John Busby tildeler Hull City en corner. Fabio Carvalho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Jean Seri
    Jean Seri (Hull City) kommer seg fri på Cardiff City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    I Cardiff slår David Turnbull en corner fra høyre.
    37'
    John Busby tildeler Cardiff City en corner. David Turnbull sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Joe Ralls
    Joe Ralls (Cardiff City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    John Busby signaliserer et frispark til Hull City på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    41'
    Hull City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Cardiff City 0 - 2 Hull City
    Mål! Fabio Carvalho gir Hull City en komfortabel 0-2 ledelse.
    44'
    Frispark til Hull City på halvdelen til Cardiff City.
    46'
    Frispark Cardiff City.
    48'
    50'
    Joe Ralls (Cardiff City) løfter inn en corner fra venstre på Cardiff City Stadium.
    52'
    Perry Ng
    Perry Ng (Cardiff City) kommer til avslutning på Cardiff City Stadium, men headingen blir reddet.
    52'
    52'
    Frispark for Hull City på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Yakou Meite
    Sjanse til Cardiff City! Yakou Meite er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Mål for Cardiff City!
    Cardiff City 1 - 2 Hull City
    Mål: Karlan Grant
    Målgivende: Jamilu Collins
    Karlan Grant setter inn en redusering på Cardiff City Stadium. Stillingen er nå 1-2. Det er en fin assist fra Jamilu Collins.
    57'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: David Turnbull
    Erol Bulut (Cardiff City) gjør sitt første bytte for dagen. Aaron Ramsey erstatter David Turnbull.
    58'
    Inn: Josh Wilson-Esbrand
    Ut: Josh Bowler
    Cardiff City bytter ut Josh Bowler med Josh Wilson-Esbrand.
    58'
    Cardiff City 1 - 3 Hull City
    Mål: Jaden Philogene-Bidace
    Mål! Hull City øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Jaden Philogene-Bidace på Cardiff City Stadium.
    59'
    Hull City avanserer forover og Abdulkadir Ömür får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    61'
    62'
    Gult kort til Hull City
    Jacob Greaves (Hull City) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    62'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - Hull City
    Inn: Cyrus Christie
    Ut: Tyler Morton
    Tyler Morton (Hull City) erstattes av Cyrus Christie.
    63'
    Yakou Meite
    Målsjanse! Yakou Meite (Cardiff City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    John Busby tildeler Cardiff City en corner. Joe Ralls sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Alfie Jones
    Alfie Jones (Hull City) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Inn: Famara Diedhiou
    Ut: Yakou Meite
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Famara Diedhiou, mens Yakou Meite tar plass på benken.
    72'
    Gult kort til Cardiff City
    Manolis Siopis
    Dommeren gir Manolis Siopis (Cardiff City) et gult kort.
    72'
    73'
    Josh Wilson-Esbrand vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Inn: Sean McLoughlin
    Ut: Abdulkadir Ömür
    Liam Rosenior gjør dagens andre bytte i Cardiff, når han tar ut Abdulkadir Ömür og setter inn Sean McLoughlin.
    76'
    Inn: Anass Zaroury
    Ut: Ozan Tufan
    Hull City bytter ut Ozan Tufan med Anass Zaroury. Dette er det tredje byttet som Liam Rosenior gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Ollie Tanner
    Ut: Josh Wilson-Esbrand
    Erol Bulut (Cardiff City) tar ut Josh Wilson-Esbrand som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ollie Tanner.
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Manolis Siopis (Cardiff City) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    I Cardiff slår Joe Ralls en corner fra venstre.
    80'
    Aaron Ramsey
    Aaron Ramsey (Cardiff City) kommer til en målsjanse på Cardiff City Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    81'
    Manolis Siopis er tilbake i kampen igjen.
    83'
    John Busby signaliserer et frispark til Cardiff City.
    83'
    84'
    Inn: Billy Sharp
    Ut: Fabio Carvalho
    Hull City gjør sitt fjerde bytte. Fabio Carvalho erstattes av Billy Sharp.
    86'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Anass Zaroury (Hull City) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.