Petter Strand fikk en smell på trening torsdag - og må stå over. Karadas er også ute av 11-eren, og inn kommer 18 år gamle Aune Heggebø. 2001-årgangen får sin første kamp fra start i Eliteserien.
    Gult kort til Brann
    Ruben Yttergård Jenssen
    9'
    Kristiansen driver frem i banen og finner Berisha med innlegget. Han banker til på halvvolley og Sandvik må ut i full strekk. Koomson plukker opp nedfallsfrukten og skaffer en corner.
    13'
    Stor Brann-sjanse. Yttergård Jenssen vrir fint mot Berisha, som header til Kristiansen. Han sender ballen på bakerste stolpe, der Koomson får masse tid til å ekspedere ballen i mål. Et dårlig førstetouch gjør i midlertidig at kantspilleren blåser ballen over og til side for mål.
    25'
    Aune Heggebø
    47'
    KEEPERSURR! Sandvik ser ut til å ha full kontroll på innlegget, men glipper ballen ut av hendene. Det er kaos i et lite sekund eller to, men FKH-keeperen får kastet seg ned og tatt tak i ballen igjen.
    56'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Ibrahima Koné
    60'
    Herlig stopperspill! Brann forsøker å kontre, Berisha tar med seg ballen fremover, bestemmer seg for å skyte, men Tiedemann går akkurat tidsnok oppi skuddet. Kristiansen plukker opp returen, men der er Tiedemann igjen. Og vinner ball!
    63'
    FKH kontrer, og det gjør de bra. Tronstad spilles gjennom av Sandberg, ser ut til å komme én mot én mot keeper, men Kristiansen gjør en kjempejobb. Løper opp Tronstad, kaster seg ned og blokkerer avslutningen.
    69'
    Gult kort til FK Haugesund
    Mikkel Desler
    74'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Thomas Grøgaard
    Ut: Aune Heggebø
    77'
    Inn: Sander Marthinussen
    Ut: Vito Wormgoor
    86'
    Inn: Joakim Våge Nilsen
    Ut: Christian Grindheim
    86'
    KJEMPESJANSE! Samuelsen får muligheten til å avgjøre kampen etter et herlig innlegg fra Sandberg, men headingen er aaaltfor dårlig. Kaaan ha vært offside der også, men dommeren ga femmeter.