Haugesund (4-3-3): Sandvik - Desler, Tiedemann, Bergqvist, Pedersen - Grindheim, Tronstad, Leite - Sandberg, Koné, Krygård
    Brann (4-3-3): Opdal - Teniste, Acosta, Wormgoor, Kristiansen - Barmen, Eggen Rismark, Yttergård Jenssen - Berisha, Heggebø, Koomson.
    Brann-benken: Johansen, Grøgaard, Karadas, S. Marthinussen, N. Marthinussen, Bildøy, Mjøs
    Petter Strand fikk en smell på trening torsdag - og må stå over. Karadas er også ute av 11-eren, og inn kommer 18 år gamle Aune Heggebø. 2001-årgangen får sin første kamp fra start i Eliteserien.
    Det blir spennende å se om Lars Arne Nilsen velger Christian Eggen Rismark eller Bismar Acosta i den dype rollen på midtbanen. I lagoppstillingen kan det tyde på at førstnevnte midtstopper får prøve seg lenger fremme på banen, men Nilsen har overrasket tidligere.
    Haugesund håpet å få på plass Fredrik Pallesen Knudsen til kampen, men bergenseren er ikke med i dagens kamptropp. Også Stian Ringstad var usikker før kampen, men han er med på benken i dag. I tillegg mangler Karamoko, Horneland, Stølås som alle er skadet, i tillegg til dopingutestengte Wadji.
    Lars Arne Nilsen må klare seg uten Petter Strand, Fredrik Haugen, Amer Ordagic, Rolantsson og Bamba i denne kampen. Det er også grunnen til at strilen har sett seg nødt til å bruke en midtstopper i midtbanetreeren.
    Det er to lag ute av form som møtes på Brann stadion i kveld. Hjemmelaget står med tre tap på sine siste fire kamper og ble tidvis rundspilt mot Kristiansund forrige helg. Heller ikke gjestene fra Haugalandet er inne i en god stim, med kun én seier på sine siste seks kamper. Sist ble det 0-0 hjemme mot nedrykkskandidat Mjøndalen.
    Under et kvarter igjen til kampstart på Brann stadion. Meget solid oppmøte fra bortefansen i solskinnet i Bergen. Alt ligger til rette for en fin fotballkamp.
    Det første oppgjøret mellom lagene i årets sesong endte 1-1. Vito Wormgoor sendte bergenserne i føringen på Haugesund-stadion, men Torbjørn Kallevåg utlignet og fikset ett poeng for hjemmelaget.
    Det blir langt fra fullt på Brann stadion, tross det pene været i Bergen. Tydelig at hjemmesupporterne ikke har vært fornøyd med rødtrøyenes prestasjoner den siste tiden.
    Kristoffer Barmen mottar blomster og drakt etter å ha spilt sin kamp nummer 200 for Brann mot Lillestrøm for to serierunder siden. Han er dermed inne på topp 20-listen over spillere med flest kamper for klubben.
    "Nystemten" er ferdigsunget - nå er det klart for kamp.
    Ser ut som Bismar Acosta skal starte i den dype rollen på midtbanen.
    Brann sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Eggen Rismark og Wormgoor utgjør stopperparet. Acosta ligger dypest i midtbanetreeren, med Barmen og Yttergård Jenssen som indreløpere.
    2'
    Berisha jager en lang ball fra Opdal, men det ender med femmeter for Haugesund.
    4'
    Brann prøver å stå høyt, men Tiedemann Hansen finner Leite fint på midtbanen.
    5'
    Eggen Rismark avanserer fint frem i banen, før han slår ut til Koomson. Innlegget fra kantspilleren blir for svakt.
    6'
    Barmen slår en herlig luke på Bergqvist, men blir ubesluttsom når han skal legge inn. Ballen ender på motsatt side og pumpes inn mot Berisha. Han vinner duellen, men headingen går til side for mål. Fine tendenser fra hjemmelaget.
    7'
    Brann kombinerer fint med Barmen og Teniste. Dessverre for hjemmelaget sitter ikke førstetouchet til Heggebø.
    9'
    Gult kort til Brann
    Ruben Yttergård Jenssen
    Grov feilpasning fra Yttergård Jenssen. Velger å ta det gule kortet når han river ned Sandberg på vei fremover. Det var kanskje en god vurdering fra midtbanespilleren.
    9'
    Grindheim gjør seg klar til å ta det påfølgende frisparket.
    10'
    Det blir ikke Grindheim, men Sandberg som prøver seg. Forsøket går rett i muren og Brann får klarert.
    11'
    Kristiansen driver frem i banen og finner Berisha med innlegget. Han banker til på halvvolley og Sandvik må ut i full strekk. Koomson plukker opp nedfallsfrukten og skaffer en corner.
    13'
    Corneren fra Yttergård Jenssen er fin og treffer Eggen Rismark på fem-seks meter. Han header centimeter utenfor den lengste stolpen.
    13'
    Grindheim prøver seg med en skikkelig druser fra 30 meter. Forsøket er godt, men ender en liten meter over mål.
    14'
    Opdal med et optimistisk utspark retning Kristiansen. Grindheim leser og vinner ballen, men Krygård roter den utover sidelinja.
    15'
    Koomson drar seg ned mot dødlinja, men innlegget er svakt og ender med femmeter til Haugesund.
    17'
    Yttergård Jenssen er sen i taklingen på Leite. Får beskjed av Saggi om å roe seg ned.
    18'
    Fin kontringsfotball fra Brann. Acosta vrir ut mot Kristiansen, men Bergqvist får headet unna det påfølgende innlegget.
    19'
    Desler drar seg fint frem i banen og skaffer en corner for bortelaget.
    20'
    Sandberg svinger inn corneren, men Barmen header unna.
    21'
    Sandberg slår et meget bra innlegg i retning av Koné. Han vinner duellen med Eggen Rismark, men headingen går noen meter over mål.
    21'
    Koomson drar fint av Pedersen, før han slår inn mot Heggebø. Tidemann Hansen kommer til unnsetning og header til corner.
    23'
    Yttergård Jenssen slår en lur variant mot Berisha, men angriperen får ikke stokket beina og dermed får Haugesund klarert unna.
    23'
    Stor Brann-sjanse. Yttergård Jenssen vrir fint mot Berisha, som header til Kristiansen. Han sender ballen på bakerste stolpe, der Koomson får masse tid til å ekspedere ballen i mål. Et dårlig førstetouch gjør i midlertidig at kantspilleren blåser ballen over og til side for mål.
    25'
    Sandberg blir liggende nede etter et ublidt møte med Wormgoor. Ser ut til å komme seg på beina.
    26'
    Sandberg tråkker på Berisha og får frispark i mot. Brann flytter opp det tunge skytset.
    26'
    Frisparket fra Koomson treffer Barmen, men Haugesund klarerer unna.
    27'
    Brann vinner ballen høyt og Haugesund må gi til en ny corner.
    27'
    Koomson svinger den inn, men Sandvik bokser unna. Teniste pumper ballen inn igjen i feltet. Der vinner Wormgoor duellen, men Sandvik har grei kontroll på headingen.
    28'
    Eggen Rismark ligger nede med en skade.
    29'
    Trønderen kommer seg på beina.
    29'
    Mange fine kombinasjoner fra Haugesund, men sjansen skusles bort med en svak pasning fra Tronstad.
    31'
    Brann med vedvarende trykk mot Haugesund-målet, men finner aldri den avgjørende pasningen og bortelaget får dermed spilt seg ut.
    33'
    Bergqvist sikter mot Sandberg, men pasningen blir for lang for kantspilleren.
    34'
    Koomson løper nok en gang fra Pedersen på høyresiden, men finner ingen med innlegget. Har vært en plage for venstrebacken de første 35 minuttene, Koomson.
    35'
    Berisha sikter mot Heggebø, men innlegget går rett i klypene på Sandvik.
    36'
    Berisha er god i presset og er nære å få et gunstig brudd på en svak pasning fra Desler.
    37'
    Nok engang drar Koomson seg forbi Pedersen på Haugesunds venstreside. Men som tidligere i kampen er Tidemann Hansen først på ballen og klarerer unna.
    37'
    Koné er sen i duellen med Wormgoor og får frispark i mot.
    39'
    Koné ligger nede denne gangen. Et lite takk for sist fra Wormgoor.
    39'
    Herlig angrepsspill fra Brann. Kombinerer på herlig vis langs venstrekanten, før det slås inn foran mål. Der slipper Heggebø ballen videre til Koomson, men sistnevnte bommer på ballen. Det legges inn på nytt og da får Heggebø hodet på den, men headingen går like over mål.
    41'
    Eggen Rismark slår bort ballen og Haugesund kontrer. Grindheim finner Krygård på 20 meter, men skuddforsøket blokkeres av Wormgoor. Den var viktig fra midtstopperen.
    43'
    Haugesund kontrer meget bra. Leite finner Sandberg på vei fremover, som legger videre til Desler. Han slår inn foran mål, men der er Wormgoor solid og header unna.
    45'
    Bortelaget får frispark på 27-28 meter. Sandberg og Grindheim står med ballen.
    45'
    Grindheim prøver seg og forsøket er godt. Opdal må ut i full strekk og gi til corner.
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Sandberg svinger corneren inn, men der står Barmen og header rett opp i luften. Opdal bokser den videre ut.
    45'+2
    Der blåser Rohit Saggi av til pause. Det har vært en jevn omgang mellom to lag som sliter med å skape de store tingene offensivt. Nærmest kom Brann da Koomson blåste en god sjanse etter cirka halvspilt omgang. Vi er tilbake med annenomgang om et kvarter.
    Stygg feilpasning fra Tiedemann, Yttergård Jenssen plukker opp, spiller til Berisha, men hans pasning tilbake er ikke presis.
    47'
    Aune Heggebø
    Markerer seg med en sen takling, debutanten.
    47'
    Ingen med på den pasningen fra Tronstad... Femmeter til Opdal og Brann.
    48'
    Acosta vinner ballen, men mister den med en gang igjen. Vil ha frispark, men det får han ikke. FKH triller.
    50'
    Koomson kommer til innlegg. Skaffer hjemmelaget en corner.
    51'
    Krygård header unna ved første stolpe.
    51'
    Desler går i bakken innenfor feltet etter en duell mot Kristiansen. Ser ut til å ville ha straffe, men får ikke det. Og det så vel også helt greit ut. Gikk ikke veldig hardt til der, Brann-backen.
    53'
    Brann med ballen nå. Triller, men uten å skape noe.
    55'
    Koomson prøver å spille forbi Pedersen og komme til legg, men det går ikke. Ballen i hånda på FKH-backen.
    56'
    KEEPERSURR! Sandvik ser ut til å ha full kontroll på innlegget, men glipper ballen ut av hendene. Det er kaos i et lite sekund eller to, men FKH-keeperen får kastet seg ned og tatt tak i ballen igjen.
    56'
    Berisha mot Desler, men den duellen vinner sistnevnte. Bruker skulderen til å få Brann-angriperen ut av balanse. Femmeter til Sandvik.
    58'
    Fin ball i bakrom mot Koomson, men Tiedemann har tatt ut dybde og skjermer ballen ut. Godt stopperspill.
    60'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Ibrahima Koné
    60'
    Herlig stopperspill! Brann forsøker å kontre, Berisha tar med seg ballen fremover, bestemmer seg for å skyte, men Tiedemann går akkurat tidsnok oppi skuddet. Kristiansen plukker opp returen, men der er Tiedemann igjen. Og vinner ball!
    63'
    Corner til FKH: Wormgoor header unna.
    63'
    Corner til FKH: Kort variant først, før Grindheim legger inn. Samuelsen stiger, noe overraskende, høyest til værs, men klarer ikke styre ballen mot mål.
    66'
    Corner til Brann: Dårlig slått, men det blir litt farlig når ballen havner i returrommet. Der står Koomson, men skuddet går i blokka.
    68'
    68'
    FKH kontrer, og det gjør de bra. Tronstad spilles gjennom av Sandberg, ser ut til å komme én mot én mot keeper, men Kristiansen gjør en kjempejobb. Løper opp Tronstad, kaster seg ned og blokkerer avslutningen.
    69'
    Corner til FKH: Får ikke noe ut av den.
    69'
    Barmen med et lite napp i armen på Grindheim, og dommer mener det er nok til å blåse. Frispark i fin innleggsposisjon for bortelaget.
    72'
    Bra slått av Sandberg, men i feltet er det Rismark som vinner.
    72'
    Gult kort til FK Haugesund
    Mikkel Desler
    Fryktelig tversoverpasning fra Pedersen, og det må Desler rette opp i. Løper ned Berisha, får gult og må også stå over neste kamp.
    74'
    Igjen er Sandvik slepphendt, men igjen slipper han med skrekken. Ikke veldig patent ved et par anledninger nå, men buret er fortsatt rent.
    76'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Thomas Grøgaard
    Ut: Aune Heggebø
    Ut med debutanten.
    77'
    Corner til Brann: Stanges unna. Vært ganske så ufarlige, disse Brann-hjørnesparkene.
    77'
    Beirsha skyter, noen meter til side for mål, men via en FKH-spiller.
    78'
    Corner til Brann: Utoverskrudd denne gang, men igjen ganske så ufarlig.
    78'
    Berisha får ikke ballen forbi Bergqvist, men vinner nok en corner. Brann kjører kampen i øyeblikket.
    79'
    Corner til Brann: Heades unna - igjen.
    79'
    Et par roligere minutter nå. Har FKH ridd av stormen? Omkring ti minutter igjen, inkludert tillegg.
    83'
    Samuelsen dribler seg fri ved dødlinja og legger fint fem og førti tilbake til Sandberg. Han forsøker bredsiden, men bommer nesten komplett på ballen.
    85'
    Inn: Sander Marthinussen
    Ut: Vito Wormgoor
    Inn med en eliteseriedebutant.
    86'
    Inn: Joakim Våge Nilsen
    Ut: Christian Grindheim
    86'
    Koomson tar telling. Ser ut til å bli stemplet av Krygård. Kommer seg opp igjen.
    89'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    KJEMPESJANSE! Samuelsen får muligheten til å avgjøre kampen etter et herlig innlegg fra Sandberg, men headingen er aaaltfor dårlig. Kaaan ha vært offside der også, men dommeren ga femmeter.
    90'+2
    Ball i bakrom til Samuelsen, men den blir akkurat litt for lang.
    90'+4
    Kampen er slutt! Og publikum i Bergen piper. 0-0 hjemme mot FKH er ikke godt nok for et medaljejagende Brann.