0-1
1-1
Supporterfordeling på VG
7 791
1 390
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Kampen har startet
    0'
    Mål for Barcelona!
    Brann 0 - 1 Barcelona
    Mål: Caroline Graham Hansen
    Målgivende: Patri Guijarro
    8'
    Enorm mulighet til Graham Hansen, men forsøket ender utenfor! Brann sover litt i timen og tas i ubalanse til venstre på egen halvdel. Graham Hansen setter fart på og får så rikelig med tid til å sikte. Dessverre for gjestene ender ballen rett utenfor. Den skal på mål! Marginer unna 0-2.
    20'
    Bronze med en stor mulighet for Barcelona, men Mikalsen varter opp med en fin beinparade! Nok en gang til høyre i boksen Barcelona er farlige, og denne gangen er det back Bronze som er på ferde. Får avslutte ganske så fritt, men avslutningen blokkeres av Mikalsens gode beinparade. God redning der.
    30'
    Graham Hansen på ferde rett foran Mikalsen, men man får aldri skutt! Barcelona begynner virkelig å nærme seg en andre scoring her. Et innlegg bearbeides til høyre i boksen, og plutselig er Graham Hansen ganske så fri foran Mikalsen. Flere i rødt kommer til og hindrer at det blir en skikkelig avslutning. Graham Hansen kunne hatt tre her!
    31'
    Barca, Barca og atter Barca nå, denne gangen ved Caldentey! Brann svake i frispillingen, noe gjestene i blått er kjappe med å utnytte. Etter hvert får Caldentey klemt til fra vel 16 meter, ganske så midt i banen, men forsøket ender rett utenfor. Ikke langt unna nettsus.
    33'
    Bonmati på farten, hun også, men Mikalsen redder Brann! For n-te gang kommer Barcelona seg fri til høyre i banen, og Bonmati får forsere mot farlig skuddhold. Hun klemmer til, men Mikalsen er nok en gang en enorm skuddstopper. Slår til corner. Mikalsen FK mot FC Barcelona her nå, og førstnevnte imponerer stort.
    34'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 1 Barcelona
    Mål: Cecilie Kvamme
    Målgivende: Justine Kielland
    38'
    Caldentey nok en gang frempå, men Mikalsen er med på notene! Guijarro legger inn fra venstre, en serve som på mesterlig vis finner spissen på vel fem meter. Der får hun en lang tå på ballen, men Mikalsen er nok en gang med på notene. Ute til sin venstre og slår til corner. Mesterlig involvering.
    41'
    Gult kort til Brann
    Rakel Engesvik
    45'
    Pause
    45'+1
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Amalie Eikeland
    Ut: Rakel Engesvik
    55'
    VAR-situasjon
    Sjekk av en potensiell straffe her nå. Caldentey ble nemlig taklet ganske kraftig da hun la inn for få strakser siden. Spillet vinkes videre etter få sekunder.
    61'
    Graham Hansen med nok en mulighet, men ballen ender utenfor! Nok en stor mulighet etter vel timen. Barcelona har angrepet mye til høyre så langt, og her gjør man det igjen. Fra spiss vinkel skytes det rett utenfor. Fru Fortuna er fortsatt med hjemmelaget her, mens Graham Hansen er tydelig frustrert.
    63'
    Mål for Barcelona!
    Brann 1 - 2 Barcelona
    Mål: Salma Paralluelo
    Målgivende: Aitana Bonmatí
    71'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Alexia Putellas
    Ut: Patri Guijarro
    71'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Fridolina Rolfo
    Ut: Ona Batlle
    71'
    Gult kort til Brann
    Joanna Tynnilä
    73'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Johanna Renmark
    Ut: Justine Kielland
    78'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Anna Aahjem
    Ut: Larissa Crummer
    78'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Sara Ritter
    Ut: Joanna Tynnilä
    78'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Claudia Pina Medina
    Ut: Mariona Caldentey
    79'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Tomine Svendheim
    Ut: Signe Gaupset
    85'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Esmee Brugts
    Ut: Salma Paralluelo
    88'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Vicky López
    Ut: Caroline Graham Hansen
    88'
    Nok en solid mulighet for gjestene, men Mikalsen slår til corner! Bonmati får plutselig prøvd seg fra vel 16 meter, et skudd som har en lovende retning. Mikalsen får imidlertid hansken på en ball som så går i tverrliggeren og over. Nok en stor involvering av Branns sisteskanse, som har levert en kamp det kommer til å gå gjetord om lenge.
    90'+2
    Kampen er slutt
    90'+4
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her