Owusu90'+7
Haaland90'+13
3-2

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Nesten for Akanji! Ballen spretter inne i feltet og fra fem meter header Akanji mot mål, men det blir reddet til hjørnespark.
    6'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 0 SC Paderborn
    Mål: Emre Can
    Målgivende: Thomas Delaney
    7'
    Nesten for Haaland! Løper seg perfekt gjennom og så prøver han å runde keeper, men Zingerle får akkurat noen fingre på ballen, som går videre til Bellingham. Han skyter over mål.
    9'
    Borussia Dortmund 2 - 0 SC Paderborn
    Mål: Jadon Sancho
    Målgivende: Erling Braut Haaland
    16'
    Braut Haaland roper på straffe! Men han blir ikke hørt. Misser med medtaket på en lang ball i bakrom, men er likevel først på ballen. Kommer seg inn i feltet, hvor han ender i en skvis. Kunne se ut til at han ble hindret, men ikke nok til en straffe ifølge dommeren.
    21'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Svante Ingelsson
    Ut: Sven Michel
    25'
    Nesten redusering! Smart innlegg ut i feltet hvor Srbeny har timet løpet sitt perfekt. Får ikke helt dreis på skuddet fra ti meter og Hitz får slått unna til hjørnespark.
    26'
    Nesten for Paderborn igjen. Et frispark slås inn og det virker ufarlig, men Hitz bokser ballen i Akanji og nesten inn i eget mål. Går utenfor stolpen og ut til hjørnespark.
    30'
    Nå er det virkelig Paderborn som presser. Nydelig vending fra Antwi-Adjej inne i feltet og skuddet er også bra, men Hitz får slått ut til hjørnespark.
    32'
    Delaney skyter like utenfor! Det starter med at Haaland presser keeper Zingerle, som slår ballen bort til Sancho. Han legger inn mot Haaland, som igjen får ballen videre til Delaney. Fra ti meter sklir skuddet noe av foten og går på feil side av stolpen sett med Dortmund-øyne.
    41'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Felix Passlack
    Ut: Mateu Morey
    45'
    Gult kort til SC Paderborn
    Svante Ingelsson
    51'
    Srbeny får plutselig ballen alene foran bakerste stolpe etter et frispark. Får slengt ut foten, men setter den over fra fem meter!
    57'
    Inn: Giovanni Reyna
    Ut: Julian Brandt
    65'
    Inn: Julian Justvan
    Ut: Maximilian Thalhammer
    69'
    Inn: Marco Terrazzino
    Ut: Dennis Srbeny
    70'
    Kjempesjanse! Fuhrich får ballen alene i feltet og kommer seg til skudd, men Hitz står i veien. Går via skulderen hans og over mål.
    73'
    Inn: Mahmoud Dahoud
    Ut: Jude Bellingham
    74'
    Sebastian Schonlau
    75'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Thomas Delaney
    77'
    Mål for SC Paderborn!
    Borussia Dortmund 2 - 1 SC Paderborn
    Mål: Julian Justvan
    79'
    Inn: Prince-Osei Owusu
    Ut: Ron Schallenberg
    88'
    Inn: Raphael Guerreiro
    Ut: Nico Schulz
    90'+1
    Stor sjanse for Sancho! Igjen er det Haaland som spiller ham fri, men skuddet fra Sancho går rett på Zingerle.
    90'+2
    Nesten for Sancho igjen, men fra tre meter får han ikke pirket ballen forbi Zingerle.
    90'+2
    Straffe til SC Paderborn
    90'+6
    Borussia Dortmund 2 - 2 SC Paderborn
    Mål: Prince-Osei Owusu
    90'+7
    Borussia Dortmund 3 - 2 SC Paderborn
    Mål: Erling Braut Haaland
    90'+13
    Men dette skal sjekkes av VAR. Mulig offside!
    90'+14
    Målet blir stående!
    90'+17
    Haaland bommer alene med keeper! Zingerle er ute på bærtur og Haaland prøver å skyte fra 20-25 meter, men skuddet går like utenfor. Der kunne han langt på vei avgjort kampen.
    90'+22
    Inn: Marcel Heller
    Ut: Chris Fuhrich
    90'+24
    Dortmund ruller opp og Guerreiro kommer seg til en kjempemulighet, men skuddet blokkeres av Hunemeier på vei mot hjørnet. Ut til hjørnespark.